פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   יש לי שאלה... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: יש לי שאלה... (נקרא 3294 פעמים) |
הדפסה |
|
עומר 1703
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אפשר לג'רג'ר מהעתיקות בקיסריה אם ג'ורג'רה מגומי ?
תודה לעונים -------------------------------
**הערת צוות הניהול: לאור בדיקתנו המסקנה שלנו היא שיש מגמתיות ברורה בהצגת השאלה כפי שהוצגה ביחד עם שאלות דומות שהוצגו ע"י המשתמש- ומובאות בהמשך (לאחר העברתן לכאן מהפורומים בהם הועלו ע"י המשתמש), ולכן מצאנו לנכון לפנות אליך "עומר" כמפורט להלן:
"עומר" שלום, מאמון השיב לך מבלי שהבחין בכל ההודעות שכתבת כאן, דומות זו לזו בסגנונן. לאחר שנבחנו כלל הודעותייך/שאלותייך כאן, מבחינתנו הדברים ברורים, אז לתשומת ליבך: 1. מה כוונתך בשאלותייך- הבנו מצוין. 2. גם מי שרוצה ללמוד לדוג לא שואל בסגנון הזה. 3. משום מה גולשים כמוך צצו מעת לעת הפורום תפוז - עם אותן שאלות סרק סתמיות שחזרו על עצמן. מענין מאוד... 4. אגב, בתור מי שמאוד מתענין בדייג, תמוה בעיני שלא העלית את השאלות שהעלית כאן גם בפורום IFF. אתה מוזמן להעלות אותן גם שם... 5. לפי החלטת צוות הניהול, לאחר שבדקנו וחקרנו היטב מי אתה ומה כוונותייך, הוסקו המסקנות המתבקשות ולפיכך בכל מקרה עתידי הודעותייך/שאלותייך שאותן תעלה בסגנון דומה תמחקנה. 6. אנו שמחים על כך שההצלחה המסחררת של ISF מאז פתיחתו כנראה מפריעה למישהו, כך אולי מפריע למישהו איכות הדיונים בפורום עם שפע של שיתוף במידע ומקצוענות לשמה, עד כדי כך שעלה בדעת מישהו הצורך לנסות "להוריד את רמת הדיונים בפורום", בדומה לנסיונות שנעשו בשעתו בפורום תפוז. זה לא עובד ידידי... לא נתפשר על איכות הפורום.... הואיל ואנחנו לא פורום מסחרי כך שמבחינתנו האיכות קודמת בהחלט לכמות, לא נכעס אם תכתוב את שאלותייך שבסגנון הזה בפורום אחר. יש להניח שזה לא יקרה... 7. אגב, נשמח שתציג עצמך לשמוע מפיך בן כמה אתה, מה נסיונך בדיג, באיזה סגנון אתה דג או רוצה לדוג, כך שנכיר ויהיה יותר קל לענות לשאלותיך- וכמובן נשמח לשמוע מדוע בחרת דווקא בנו כדי להעלות את השאלות ששאלת כאן... 8. כמובן שאתה מוזמן לנסות להעלות שאלות ספציפיות שאז תקבל התייחסות ענינית ואיכותית- כמו כלל התשובות לכלל השאלות כפי שהועלו כאן בפורום הדיג הספורטיבי... יש לנו תחושה שזה לא יקרה, אך לפחות ניסינו לתת לך הזדמנות...
אגב, הודעתך זו לא נמחקה משתי סיבות: 1. מאמון בתשובתו לשאלתך שיתף במידע שעשוי להועיל לחברים. 2. מי שיקרא ידע כיצד להתייחס אל שאלות עתידיות בסגנון שהעלית.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 02:12:46 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כשאתה אומר ג'ורג'רה מגומי !!מה הכוונה?
בעיקרון מדובר על אזור מצויין לג'רג'ור ..לא ממש בתקופה הזו ..יותר לכיוון החורף ללוקוסים לברקים
וברקודות כאחד !!
אזור מומלץ הפתח של המרינה העתיקה ..גם לוקוסים וגם ברקודות
הצד הדרומי כ 500 מטר מהעתיקות ודרומה מצויין ללברקים
בהצלחה
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עומר 1703
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
פיתיון לדיג
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 08, 2011, 20:59:28 PM » |
|
אני דג באיזור עמק חפר... מה הפיתיון הכי מוצלח ואיפה אפשר לתפוס כל סוג של דג יש לי רק רולר... תודה לעונים
**הערת צוות הניהול: לאור בדיקתנו המסקנה שלנו היא שיש מגמתיות ברורה בהצגת השאלה כפי שהוצגה, ולכן מצאנו לנכון לערוך את הודעתו של "עומר" כמופיע בהודעה הראשונה בשרשור- ע"י הוספת הערתנו.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 02:07:16 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
עומר 1703
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אפשר לדוג אם ג'ורג'רות סיליקון בירדן?
**הערת צוות הניהול: לאור בדיקתנו המסקנה שלנו היא שיש מגמתיות ברורה בהצגת השאלה כפי שהוצגה, ולכן מצאנו לנכון לערוך את הודעתו של "עומר" כמופיע בהודעה הראשונה בשרשור- ע"י הוספת הערתנו.:
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 02:09:01 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
**הערת צוות הניהול: לאור בדיקתנו המסקנה שלנו היא שיש מגמתיות ברורה בהצגת השאלה כפי שהוצגה, ולכן מצאנו לנכון לפנות אליך עומר כמפורט להלן:
"עומר" שלום, מאמון השיב לך מבלי שהבחין בכל ההודעות שכתבת כאן, דומות זו לזו בסגנונן. לאחר שנבחנו כלל הודעותייך/שאלותייך כאן, מבחינתנו הדברים ברורים, אז לתשומת ליבך: 1. מה כוונתך בשאלותייך- הבנו מצוין. 2. גם מי שרוצה ללמוד לדוג לא שואל בסגנון הזה. 3. משום מה גולשים כמוך צצו מעת לעת הפורום תפוז - עם אותן שאלות סרק סתמיות שחזרו על עצמן. מענין מאוד... 4. אגב, בתור מי שמאוד מתענין בדייג, תמוה בעיני שלא העלית את השאלות שהעלית כאן גם בפורום IFF. אתה מוזמן להעלות אותן גם שם... 5. לפי החלטת צוות הניהול, לאחר שבדקנו וחקרנו היטב מי אתה ומה כוונותייך, הוסקו המסקנות המתבקשות ולפיכך בכל מקרה עתידי הודעותייך/שאלותייך שאותן תעלה בסגנון דומה תמחקנה. 6. אנו שמחים על כך שההצלחה המסחררת של ISF מאז פתיחתו כנראה מפריעה למישהו, כך אולי מפריע למישהו איכות הדיונים בפורום עם שפע של שיתוף במידע ומקצוענות לשמה, עד כדי כך שעלה בדעת מישהו הצורך לנסות "להוריד את רמת הדיונים בפורום", בדומה לנסיונות שנעשו בשעתו בפורום תפוז. זה לא עובד ידידי... לא נתפשר על איכות הפורום.... הואיל ואנחנו לא פורום מסחרי כך שמבחינתנו האיכות קודמת בהחלט לכמות, לא נכעס אם תכתוב את שאלותייך שבסגנון הזה בפורום אחר. יש להניח שזה לא יקרה... 7. אגב, נשמח שתציג עצמך לשמוע מפיך בן כמה אתה, מה נסיונך בדיג, באיזה סגנון אתה דג או רוצה לדוג, כך שנכיר ויהיה יותר קל לענות לשאלותיך- וכמובן נשמח לשמוע מדוע בחרת דווקא בנו כדי להעלות את השאלות ששאלת כאן... 8. כמובן שאתה מוזמן לנסות להעלות שאלות ספציפיות שאז תקבל התייחסות ענינית ואיכותית- כמו כלל התשובות לכלל השאלות כפי שהועלו כאן בפורום הדיג הספורטיבי... יש לנו תחושה שזה לא יקרה, אך לפחות ניסינו לתת לך הזדמנות...
אגב, הודעתך זו לא נמחקה משתי סיבות: 1. מאמון בתשובתו לשאלתך שיתף במידע שעשוי להועיל לחברים. 2. מי שיקרא ידע כיצד להתייחס אל שאלות עתידיות בסגנון שהעלית.
לאחר בדיקה נוספת אז מתבקשות מס' הערות- כמובן השערות ומסקנות בלבד:  1. בסמוך לאחר שנרשם "עומר", העלה משתמש זה בתוך כחצי שעה 3 דיונים שזה תוכנם: *הראשון: "אפשר לג'רג'ר מהעתיקות בקיסריה אם ג'ורג'רה מגומי ?" *השני: "אפשר לדוג אם ג'ורג'רות סיליקון בירדן? *השלישי: "אני דג באיזור עמק חפר... מה הפיתיון הכי מוצלח ואיפה אפשר לתפוס כל סוג של דג יש לי רק רולר..." *זמן קצר קודם לכן, "עומר" העלה בתפוז את הדיון הבא (בנוסח קצת יותר "מעודן"- ללא התוספת של "אם ג'ורג'רה מגומי"): "° אפשר לג'רג'ר בעתיקות בקיסריה ?ו עומר 1703". 2. הנה כי כן, מי שקורא פה ושם ופחות בקפידה, נתקל היום בשאלה זו ומחר בשאלה אחרת של "עומר", ויכול לחשוב בינו לבינו: "מה זה ה"רמה" הזו כאן בפורום".... למיותר לציין כי "המיקבץ" הזה שנכתב ברצף מיד לאחר ש"עומר" נרשם, מסיר ספק באשר למטרת הכותב: נסיון להוריד את רמת הדיונים בפורום. 3. לכך אוסיף כי בפגישת מנהלי הפורום לפני כשבועיים, התריע מאמון ("הנצרתי...") כי בפורום הדיג של תפוז הופיעו מעת לעת גולשים דוגמת עומר שהעלו שם "שאלות טפשיות" במטרה לפגוע ברמת הפורום, תוך שטען כי לדעתו אנו אמורים לצפות לתופעה דומה בפורום הדיג הספורטיבי. מסתבר כי צפה נכון..... 4. הנסיון המגוחך הזה של "עומר", מהווה מבחינתנו ולדעתנו משום פגיעה באינטיליגנציה של חברי ISF ומנהלי ISF ובבחינת נסיון להמעיט בכושר השיפוט שלהם. לפיכך תשובתנו תהיה ברורה ונחרצת: נסיונות פאטתיים מסוג זה רק ידרבנו אותנו להמשיך בדרכנו, אותה דרך בה מתנהל מזה 5 שנים פורום הקיאקים IKF, דרך של איכות, מקצוענות, שקיפות, ליברליות, חפות מאינטרסים של מנהלי הפורום, בניית פורום שיהיה של חברי הפורום וקודם כל עבורם ולמענם. אנו נמשיך לעשות את הפורום הזה- פורום הדיג הספורטיבי בישראל- לטוב כמה שיותר ולאיכותי כמה שיותר, מבלי ששיקולים מסחריים יסיטו אותנו מדרכנו. כך נתמיד עד ש:ISF יהיה לפורום הדיג הספורטיבי המוביל בארץ מכל הבחינות, בדיוק לפי המודל של פורום הקיאקים IKF - שהפך להיות לפורום דיג מקיאק המוביל בארץ ללא עוררין!!! המסר שלנו הוא ברור: הרכבת של ISF יצאה לדרך במלוא הקיטור והיא לא תעצור!!! 5. אם ההצלחה המסחררת של הפורום שלנו מפריעה למישהו- מה טוב, זה כנראה סימן לכך -שאנחנו בדרך הנכונה, ושהדרך הזו מטרידה מישהו... 6. היינו רוצים לחשוב וכולנו תקווה , ש"עומר" הנ"ל נקט יוזמה עצמאית, מתוך "הזדהות" עם פורום אחר, כי אם עשה מה שעשה בשליחות של מישהו (ואינני אומר שכך פני הדברים)- יש לתהות מה זה בדיוק אומר לגבי מי ששלח אותו...  7. לסיום, ידוע לי שקיימים לא מעט חברים שיש להם "בטן מלאה". אנו פונים אליהם בכל לשון של בקשה שלא להמשיך מכאן לכיוונים של התבטאויות כנגד מנהליו או בעליו של פורום אחר. כך בתקווה ש"עומר" הנ"ל יהיה הסנונית הראשונה וגם האחרונה. בהזדמנות זו אנו מדגישים ומבהירים: הענין שלנו הוא לעסוק אך ורק בפורום הדיג הספורטיבי, בפיתוחו ובקידומו, לטובת כלל שוחרי הדיג הספורטיבי בארץ. אין לנו רצון או ענין להתעסק פורומים אחרים ואנו נשמח אם פורומים אחרים יעסקו בעניניהם.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 09:15:00 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
כבוד על ה"תפיסה "  משטרת ISF 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כבוד על ה"תפיסה "  משטרת ISF  עזוב, שום תפיסה וממש שום משטרה... אני מקווה ומייחל שזה המקרה הראשון והאחרון  ממש לא נהניתי מזה והייתי מעדיף שזמן ההתעסקות בזה היה מוקדש לפורום- יש לי מאמרים להכין כדי להעלות אותם שאינני מגיע אליהם.... בחדר צוות הניהול אנחנו מבשלים לחברי הפורום תבשילים טעימים- של תחרויות נושאות פרסים, מפגשים ושאר מטעמים... אין זמן לדברים האלה- ובעתיד נטפל במקרים דומים עם מינימום בזבוז זמן. אגב, ממש לא צריך בקטע הזה "בילוש": הרי כל מי שקורא הודעה אחת שלו- מבין מיד במה מדובר. מה שנותר הוא לבחון את ההודעות שלו, באיזו שעה נרשמו- ומתי הוא נרשם לאתר, ואגלה לך סוד:  - אם תלחץ על שם של כל חבר שתבחר, יפתח בפנייך הפרופיל שלו שם תוכל לראות מתי נרשם ואת כל ההודעות שלו שברגע הכניסה אליהן תראה גם את שעת פרסומן...  מה שאינך רואה הוא מה שעושים אנשי המחשבים שלנו- למשל לברר זהותו, אם הוא גולש בפורום אחר ותחת איזה שם משתמש.... - שאז ניתן גם לבדוק מה הוא כותב שם... המשך יום טוב 
|
|
|
|
עומר 1703
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
**הערת צוות הניהול: לאור בדיקתנו המסקנה שלנו היא שיש מגמתיות ברורה בהצגת השאלה כפי שהוצגה, ולכן מצאנו לנכון לפנות אליך עומר כמפורט להלן:
לאחר בדיקה נוספת אז מתבקשות מס' הערות- כמובן השערות ומסקנות בלבד:  1. בסמוך לאחר שנרשם "עומר", העלה משתמש זה בתוך כחצי שעה 3 דיונים שזה תוכנם: *הראשון: "אפשר לג'רג'ר מהעתיקות בקיסריה אם ג'ורג'רה מגומי ?" *השני: "אפשר לדוג אם ג'ורג'רות סיליקון בירדן? *השלישי: "אני דג באיזור עמק חפר... מה הפיתיון הכי מוצלח ואיפה אפשר לתפוס כל סוג של דג יש לי רק רולר..." *זמן קצר קודם לכן, "עומר" העלה בתפוז את הדיון הבא (בנוסח קצת יותר "מעודן"- ללא התוספת של "אם ג'ורג'רה מגומי"): "° אפשר לג'רג'ר בעתיקות בקיסריה ?ו עומר 1703". 2. הנה כי כן, מי שקורא פה ושם ופחות בקפידה, נתקל היום בשאלה זו ומחר בשאלה אחרת של "עומר", ויכול לחשוב בינו לבינו: "מה זה ה"רמה" הזו כאן בפורום".... למיותר לציין כי "המיקבץ" הזה שנכתב ברצף מיד לאחר ש"עומר" נרשם, מסיר ספק באשר למטרת הכותב: נסיון להוריד את רמת הדיונים בפורום. 3. לכך אוסיף כי בפגישת מנהלי הפורום לפני כשבועיים, התריע מאמון ("הנצרתי...") כי בפורום הדיג של תפוז הופיעו מעת לעת גולשים דוגמת עומר שהעלו שם "שאלות טפשיות" במטרה לפגוע ברמת הפורום, תוך שטען כי לדעתו אנו אמורים לצפות לתופעה דומה בפורום הדיג הספורטיבי. מסתבר כי צפה נכון..... 4. הנסיון המגוחך הזה של "עומר", מהווה מבחינתנו ולדעתנו משום פגיעה באינטיליגנציה של חברי ISF ומנהלי ISF ובבחינת נסיון להמעיט בכושר השיפוט שלהם. לפיכך תשובתנו תהיה ברורה ונחרצת: נסיונות פאטתיים מסוג זה רק ידרבנו אותנו להמשיך בדרכנו, אותה דרך בה מתנהל מזה 5 שנים פורום הקיאקים IKF, דרך של איכות, מקצוענות, שקיפות, ליברליות, חפות מאינטרסים של מנהלי הפורום, בניית פורום שיהיה של חברי הפורום וקודם כל עבורם ולמענם. אנו נמשיך לעשות את הפורום הזה- פורום הדיג הספורטיבי בישראל- לטוב כמה שיותר ולאיכותי כמה שיותר, מבלי ששיקולים מסחריים יסיטו אותנו מדרכנו. כך נתמיד עד ש:ISF יהיה לפורום הדיג הספורטיבי המוביל בארץ מכל הבחינות, בדיוק לפי המודל של פורום הקיאקים IKF - שהפך להיות לפורום דיג מקיאק המוביל בארץ ללא עוררין!!! המסר שלנו הוא ברור: הרכבת של ISF יצאה לדרך במלוא הקיטור והיא לא תעצור!!! 5. אם ההצלחה המסחררת של הפורום שלנו מפריעה למישהו- מה טוב, זה כנראה סימן לכך -שאנחנו בדרך הנכונה, ושהדרך הזו מטרידה מישהו... 6. היינו רוצים לחשוב וכולנו תקווה , ש"עומר" הנ"ל נקט יוזמה עצמאית, מתוך "הזדהות" עם פורום אחר, כי אם עשה מה שעשה בשליחות של מישהו (ואינני אומר שכך פני הדברים)- יש לתהות מה זה בדיוק אומר לגבי מי ששלח אותו...  7. לסיום, ידוע לי שקיימים לא מעט חברים שיש להם "בטן מלאה". אנו פונים אליהם בכל לשון של בקשה שלא להמשיך מכאן לכיוונים של התבטאויות כנגד מנהליו או בעליו של פורום אחר. כך בתקווה ש"עומר" הנ"ל יהיה הסנונית הראשונה וגם האחרונה. בהזדמנות זו אנו מדגישים ומבהירים: הענין שלנו הוא לעסוק אך ורק בפורום הדיג הספורטיבי, בפיתוחו ובקידומו, לטובת כלל שוחרי הדיג הספורטיבי בארץ. אין לנו רצון או ענין להתעסק פורומים אחרים ואנו נשמח אם פורומים אחרים יעסקו בעניניהם. אני דג בערך 3 שנים בעיקר בדיג חוף ומהסלעים (גם בוס וגם רולר) אני בן 12 וחצי סליחה, אבל רק רציתי להרחיב את הידע אם אסור אז אני לא יכתוב יותר שאלות של מתחילים...
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
לאחר בדיקה נוספת אז מתבקשות מס' הערות- כמובן השערות ומסקנות בלבד:  1. בסמוך לאחר שנרשם "עומר", העלה משתמש זה בתוך כחצי שעה 3 דיונים שזה תוכנם: *הראשון: "אפשר לג'רג'ר מהעתיקות בקיסריה אם ג'ורג'רה מגומי ?" *השני: "אפשר לדוג אם ג'ורג'רות סיליקון בירדן? *השלישי: "אני דג באיזור עמק חפר... מה הפיתיון הכי מוצלח ואיפה אפשר לתפוס כל סוג של דג יש לי רק רולר..." *זמן קצר קודם לכן, "עומר" העלה בתפוז את הדיון הבא (בנוסח קצת יותר "מעודן"- ללא התוספת של "אם ג'ורג'רה מגומי"): "° אפשר לג'רג'ר בעתיקות בקיסריה ?ו עומר 1703". 2. הנה כי כן, מי שקורא פה ושם ופחות בקפידה, נתקל היום בשאלה זו ומחר בשאלה אחרת של "עומר", ויכול לחשוב בינו לבינו: "מה זה ה"רמה" הזו כאן בפורום".... למיותר לציין כי "המיקבץ" הזה שנכתב ברצף מיד לאחר ש"עומר" נרשם, מסיר ספק באשר למטרת הכותב: נסיון להוריד את רמת הדיונים בפורום. 3. לכך אוסיף כי בפגישת מנהלי הפורום לפני כשבועיים, התריע מאמון ("הנצרתי...") כי בפורום הדיג של תפוז הופיעו מעת לעת גולשים דוגמת עומר שהעלו שם "שאלות טפשיות" במטרה לפגוע ברמת הפורום, תוך שטען כי לדעתו אנו אמורים לצפות לתופעה דומה בפורום הדיג הספורטיבי. מסתבר כי צפה נכון..... 4. הנסיון המגוחך הזה של "עומר", מהווה מבחינתנו ולדעתנו משום פגיעה באינטיליגנציה של חברי ISF ומנהלי ISF ובבחינת נסיון להמעיט בכושר השיפוט שלהם. לפיכך תשובתנו תהיה ברורה ונחרצת: נסיונות פאטתיים מסוג זה רק ידרבנו אותנו להמשיך בדרכנו, אותה דרך בה מתנהל מזה 5 שנים פורום הקיאקים IKF, דרך של איכות, מקצוענות, שקיפות, ליברליות, חפות מאינטרסים של מנהלי הפורום, בניית פורום שיהיה של חברי הפורום וקודם כל עבורם ולמענם. אנו נמשיך לעשות את הפורום הזה- פורום הדיג הספורטיבי בישראל- לטוב כמה שיותר ולאיכותי כמה שיותר, מבלי ששיקולים מסחריים יסיטו אותנו מדרכנו. כך נתמיד עד ש:ISF יהיה לפורום הדיג הספורטיבי המוביל בארץ מכל הבחינות, בדיוק לפי המודל של פורום הקיאקים IKF - שהפך להיות לפורום דיג מקיאק המוביל בארץ ללא עוררין!!! המסר שלנו הוא ברור: הרכבת של ISF יצאה לדרך במלוא הקיטור והיא לא תעצור!!! 5. אם ההצלחה המסחררת של הפורום שלנו מפריעה למישהו- מה טוב, זה כנראה סימן לכך -שאנחנו בדרך הנכונה, ושהדרך הזו מטרידה מישהו... 6. היינו רוצים לחשוב וכולנו תקווה , ש"עומר" הנ"ל נקט יוזמה עצמאית, מתוך "הזדהות" עם פורום אחר, כי אם עשה מה שעשה בשליחות של מישהו (ואינני אומר שכך פני הדברים)- יש לתהות מה זה בדיוק אומר לגבי מי ששלח אותו...  7. לסיום, ידוע לי שקיימים לא מעט חברים שיש להם "בטן מלאה". אנו פונים אליהם בכל לשון של בקשה שלא להמשיך מכאן לכיוונים של התבטאויות כנגד מנהליו או בעליו של פורום אחר. כך בתקווה ש"עומר" הנ"ל יהיה הסנונית הראשונה וגם האחרונה. בהזדמנות זו אנו מדגישים ומבהירים: הענין שלנו הוא לעסוק אך ורק בפורום הדיג הספורטיבי, בפיתוחו ובקידומו, לטובת כלל שוחרי הדיג הספורטיבי בארץ. אין לנו רצון או ענין להתעסק פורומים אחרים ואנו נשמח אם פורומים אחרים יעסקו בעניניהם. אני דג בערך 3 שנים בעיקר בדיג חוף ומהסלעים (גם בוס וגם רולר) אני בן 12 וחצי סליחה, אבל רק רציתי להרחיב את הידע אם אסור אז אני לא יכתוב יותר שאלות של מתחילים... בהחלט מותר לשאול גם שאלות של מתחילים ואף רצוי ..הפורום נועד ללמידה בעיקר מאנשים מנוסים איללא מה !! לנסות לא להציף ולנסות לרכז את השאלות בשאלה אחת אותם 3 שאלות יכולת לבצע בשאלה אחת והמון ישמחו לעזור בנושא !! עובדה שקיבלת אחת כזו אמיתית ומכל הלב ברוך הבא ובהצלחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני דג בערך 3 שנים בעיקר בדיג חוף ומהסלעים (גם בוס וגם רולר) אני בן 12 וחצי סליחה, אבל רק רציתי להרחיב את הידע אם אסור אז אני לא יכתוב יותר שאלות של מתחילים... שלום לך, על פניו מיקבץ השאלות שלך לא נראה לענין. אין כל מניעה ללמוד וללמד כאן, גם מתחילים וגם ותיקים לומדים כאן ומעשירים את הידע, ברור שיש מקום למתחילים ולשאלות של מתחילים, יש כאן גם חברים צעירים בגילאים שלך ובתחילת דרכם- ומשום מה אף אחד מהם לא העלה שאלות בסגנון ובדרך שאתה העלית. צר לי, אך לעת עתה אינני ממהר "לקנות" את דברייך- ימים יגידו ואשמח להיווכח בעתיד שטעיתי... אם אתה רוצה לשאול שאלה: שאל שאלות ספציפיות וברורות, שמראות על רצון אמיתי וכן ("כנה") לקבל תשובות מקצועיות, ומבטיח לך התייחסות ענינית ואוהדת לשאלותייך. הכדור אצלך, ובינתיים- יהיו כוונותיך אשר יהיו אין מניעה שתהנה מהגלישה בפורום הדיג הספורטיבי.
|
|
|
|
|
**הערת צוות הניהול: לאור בדיקתנו המסקנה שלנו היא שיש מגמתיות ברורה בהצגת השאלה כפי שהוצגה, ולכן מצאנו לנכון לערוך את הודעתו של "עומר" כמופיע בהודעה הראשונה בשרשור- ע"י הוספת הערתנו.:
רפול אני מתפלא אתה איש נאור ויודע לקרוא בין השורות מדוע יש ליחס חשיבות לשאלות מסוג זה.אתם משחקים לידיו, והרה זה רצונו. במקרים אלו יש ליחס חשיבות שולית ולעבור הלאה,ובשום אופן לא לתת במה לכותב. יוסי  סרגוס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפול אני מתפלא אתה איש נאור ויודע לקרוא בין השורות מדוע יש ליחס חשיבות לשאלות מסוג זה.אתם משחקים לידיו, והרה זה רצונו. במקרים אלו יש ליחס חשיבות שולית ולעבור הלאה,ובשום אופן לא לתת במה לכותב. יוסי  סרגוס יוסי ידידי היקר, תודה על האכפתיות, אך בכל מקרה עשינו את השיקולים וקיבלנו החלטה. ייחסנו חשיבות לא לשאלות אלא לעצם האקט- וראינו לנכון להבהיר התרשמותנו. אנחנו לא משחקים, לא בכלל ולא "לידיו" של פלוני או אלמוני. מבחינתי זו יכולה להיות יוזמה עצמאית של הכותב או יוזמה בשליחות, לעת הזו ומקום שזה חד-פעמי אין לנו ענין להתעכב על זה מעבר לדברים שנכתבו. אין כאן ענין של "במה לכותב"- ראינו מה שראינו והצגנו עמדתנו כלפי הכותב ובכלל. אם קראת את "מי אנחנו ומדיניות הפורום"- בידך להיווכח שדרכנו לא תהיה "לטאטא", קרי חסימה היא מבחינתנו אפשרות קלושה ונדירה, מחיקת תכנים תעשה כשכלו כל הקיצין. גישתנו היא שכל עוד הדבר נסבל מבחינת הפורום והחברים- כל ענין שיועלה יתברר "על השולחן. משום בקשתי שהופנתה אל החברים- אנא ממך אם יש לך עצות למיניהן אז שלח לי אותן במסר או תרים טלפון, בפירוש איננו רוצים שהבהרת עמדתנו תהפוך את השרשור הזה לשיגור עקיצות- לא כלפי פורומים אחרים ולא כלפי מנהלי פורומים אחרים, לא במישרין ולא בעקיפין או במרומז!!!
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לא יודע איך לאכול את הילד הזה  צריכים אנחנו לחבק ולטפח כל ילד שנכנס לתחום , לתת לו להתבטא , לשאול ללא בושה , להתערב ולצבור ביטחון , כי הרי גם אנחנו היינו פעם ילדים כמוהו , וגם לנו היו אין ספור שאלות , אנחנו היינו צריכים להתמודד איתם פנים אל מול פנים ולא תחת שם משתמש עלום שם  אני מתפלא רק , איך ילד כל כך מופלא , שדג כבר 3 שנים לפחות שואל שאלות של אחד שרוצה להתחיל לדוג רק בעוד 3 שנים  אם מדובר באמת בילד בן 12.5 , שכל רצונו הוא ללמוד מהטובים באמת וכל שאלותיו תמימות וכאלו שבאו ממקום של רצון טוב ללמוד ולא בשליחות של צד ג' הרי שעלינו לתת את מלוא תשומת הלב אליו ולהעריך את נכונותו ללמוד. ספורט הדייג הוא משהו מאוד חינוכי ועוד ילד שנשאב אליו הרי שכולנו כחברה הרווחנו.. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
לא יודע איך לאכול את הילד הזה  צריכים אנחנו לחבק ולטפח כל ילד שנכנס לתחום , לתת לו להתבטא , לשאול ללא בושה , להתערב ולצבור ביטחון , כי הרי גם אנחנו היינו פעם ילדים כמוהו , וגם לנו היו אין ספור שאלות , אנחנו היינו צריכים להתמודד איתם פנים אל מול פנים ולא תחת שם משתמש עלום שם  אני מתפלא רק , איך ילד כל כך מופלא , שדג כבר 3 שנים לפחות שואל שאלות של אחד שרוצה להתחיל לדוג רק בעוד 3 שנים  אם מדובר באמת בילד בן 12.5 , שכל רצונו הוא ללמוד מהטובים באמת וכל שאלותיו תמימות וכאלו שבאו ממקום של רצון טוב ללמוד ולא בשליחות של צד ג' הרי שעלינו לתת את מלוא תשומת הלב אליו ולהעריך את נכונותו ללמוד. ספורט הדייג הוא משהו מאוד חינוכי ועוד ילד שנשאב אליו הרי שכולנו כחברה הרווחנו..  הילד הזה אינו קטין יש לי הרגשה שמשהוא מסריח מתבשל ימים יגידו יוסי  סרגוס
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני מאמין שכל אחד הוא חף מפשע עד שהוכח אחרת ! בזמני לא היה אינטרנט הכנתי המון קפה לזקני המים החמים (הם היו בגילי היום 40-+ ) בתמורה למידע
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|