בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  שעת סיפור ......(מיומנו של חוקר פרטי)--סיפור 2 חדש
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שעת סיפור ......(מיומנו של חוקר פרטי)--סיפור 2 חדש  (נקרא 1787 פעמים) הדפסה
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ערב טוב חברים  

אז תכינו קפה ותהנו  
הכותב הינו חוקר פרטי ובעליו של משרד "רז חקירות" בראשל"צ. הסיפורים מבוססים על מקרים אמיתיים, השמות, הזהויות ופרטים מזהים אחרים שונו ע"מ לא לחשוף את לקוחותיו היקרים.

אדום זה הצבע שלי- חלק א'......--- אייל סברו

"אני חייב להשיג את הסקיצות של הבגדים שהם עובדים עליהם, אני יודע שהם עובדים מעכשיו, אמצע הקיץ, על הקיץ הבא, אני רוצה שתביא לי את הסקיצות שלהם, לא אכפת לי איך, מה, כמה ולמה"...כך אמר לי אבישי, מנכ"ל חברת אופנה גדולה ואני, כמי שאוהב וידוע כמת על אתגרים נעניתי לבקשה ברצון.
את אבישי הכרתי חודשיים קודם לפגישה שבה ביקש את הסקיצות, זה התחיל בטלפון פשוט של אחד מהמערכת שלו ששמע הרצאה שלי בעניין מיגור מידע, מניעת זליגת מידע, גניבות ממעבידים וכדו' והמליץ לאבישי. הגעתי אליהם להרצאה בוקר אחד, אבישי כינס כמאה וחמישים עובדים באולם גדול, הכין פודיום  נחמד ומיקרופון, אני באתי עם המחשב והמקרן אפילו והעברתי להם את המידע, איך למנוע זליגת מידע, איך בקלות ניתן לגלות סקיצות של אופנה שעובדים עליהם במח' הפיתוח של החברה, איך צריכים להיזהר, למנוע ואפילו קצת... לתקוף.
למעלה משעתיים הייתה ההרצאה שכללה דיון פתוח לשאלות ותשובות, לאחריה קיבלתי מכתב תודה אישי מאבישי, מאז לא שמעתי ממנו, עד לפני יומיים, אז התקשר וביקש להתארח במשרדי. המתחרה הגדולה של אבישי הייתה חברה דומה לו, שתיהן, שתי החברות, עסקו בתחום מסוים של אופנה והיו יריבות גדולות, אבישי מעולם לא נעזר בשירותי חקירה מסוג זה שהצעתי לו בעבר, מתחריו, ככל הנראה כן, לפחות לפי הסיפורים שסיפר לי בעבר.
סיכמנו על תקציב ויצאנו לדרך, כבר באותו יום ביקרתי בשעות אחה"צ במשרדי החברה המתחרה, בניין משרדים גבוה, עם שומר בכניסה, שלאחר שעברת אותו, הגעת לקומה סגורה עם דלת אינטרקום שהכניסה אליה עם תג עובד או הזדהות בפני המרכזנית שגם יושבת למול, בקיצור... מערך אבטחה לא רע. הדבר הוכיח לי כבר כי בחברה הזו ידעו להעריך חקירות, כנראה שמישהו הסביר להם איך להיערך מפני חוקרים "נודניקים" שכמוני. סיימתי את הסיור "המוצלח" שלי בבניין, עכשיו ערכתי סיור מסביב לבניין, ידעתי מה אני מחפש וגם מצאתי אותו, חדר האשפה של הבניין, אז כבר התבאסתי לגמרי, היה זה חדר זבל עם צפרדע אשפה גדול, אליו נזרקו כל שקיות האשפה דרך "פיר" (פתח) מיוחד בתקרה, שעבר בכל קומה וקומה ואליו היו זורקים את האשפה של כל קומה וקומה, משרד ומשרד. זה הזמן לעשות סדר בעניינים ולהסביר לכם למה התבאסתי כשגיליתי את פח הזבל ? למה בכלל חיפשתי את פח הזבל ? ומה זה קשור לבקשה של אבישי ולסקיצות של החברה לקולקציית הקיץ הבאה? אז ככה... ברור לכל עוסק בתחום שלי כי פח הזבל של הנחקר שלך יכול להעיד על "אופיו" של האיש, לא רק על אופיו, על מעשיו, מחשבותיו אפילו ועוד הרבה דברים אחרים. תחשבו למשל כמה פעמים זרקתם לפח הזבל את דף החשבון החודשי הרגיל שהגיע מהבנק, איך קיפלתם אותו והופ, בלי מחשבה נוספת לפח, אותו דבר לגבי נספחים המצורפים לארנונה שלכם, כמה פעמים ישבתם במשרדכם, כתבתם מכתב, מסמך, מאמר ובאמצעו, כשלא הייתם מרוצים, תלשתם, קימטתם והופ, לפח !!! השנים לימדו והוכיחו אנשים שבתחום שלי כי פח הזבל של נחקר הוא כמעט "בבואתו" ויש בו מין המידע הרב אודותיו ולכן הינו בעל... ערך, כן, כן, למרות שלרוב הוא מסריח.
אז אם הבנתם, אז גם הבנתם שלכן ביקשתי את פח הזבל של החברה המתחרה, שהרי סקיצות לקולקציה עושים ומציירים וממחשבים מליון פעמים עד לתצורה המוגמרת וחלק נכבד מהסקיצות הולך לפח ואת הפח הזה... רציתי.
ולכן נפלו פניי כשראיתי את שיטת הזבל בבניין משרדים גבוה זה, אמנם חברת האופנה תפסה 3 קומות ממנו, אבל היו עוד 13 קומות ולפחות עוד 50 משרדים שונים... ולכן הייתי בבעיה וכשאני בבעיה אני הולך למקום אחד לחשוב, לים ! וכך עשיתי.
את הבוקר שלמחרת העברתי בחוף הים של ראשון לציון, ישבתי על החול, מביט בגלים ומהרהר, מה אני הולך לעשות... בגל ה- 54 חייכתי, קמתי, ניערתי את החול מהישבן שלי וחזרתי לרכבי.
 הסיפור הינו לשימוש אישי בלבד. אין להעתיקו או לפרסמו בכל אמצעי או בכל מקום אחר.....

המשך יבוא.... בירה בירה בירה

כל הזכויות שמורות לא.ס נהול רז חקירות בע"ם

רז חקירות | רחוב רוטשילד 45, קניון רוטשילד(קומת משרדים 3), ראשון לציון  טלפון: 03-9566060 פקס: 03-9566061    |  כל הזכויות שמורות לאייל סברו, רז חקירות.                                                            
אייל סברו רז חקירות  http://www.raz-pi.co.il
הצטרפו                                                                         אלינו ל-Facebook
עריכה אחרונה: אפריל 11, 2012, 21:25:43 PM על ידי shay 38
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: שעת סיפור ......(מיומנו של חוקר פרטי)
« הגיב #1 ב- : אפריל 11, 2012, 21:23:12 PM »
מתי  ההמשך.......................?

וכדאי לערוך את נושא הדיון אולי - לסיפור השני בסידרה.

אגב מי שפיספס את הראשון - לחץ כאן

יפה מאד שי,

תודה  הגזעי
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

יפה מאד שי,

תודה  הגזעי

ההמשך  יום רביעי הבא (כל שבוע)

תודה  אחי 
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

יפה מאד שי,

תודה  הגזעי

ההמשך  יום רביעי הבא (כל שבוע)

תודה  אחי 

אתה בסדר
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
itzko

חבר פורום
*

מנותק מנותק

Baracuda לשעבר ..

מחכה להמשך ממש כיף לקרוא את הסיפורים האלה 
חבר בצוות: משפחת סטטיה
שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מחכה להמשך ממש כיף לקרוא את הסיפורים האלה 

מתבייש בירה
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

אתה בסדר
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

גמני מחכה להמשך  אתה בסדר אתה בסדר
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
אביחי

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!

וגמני מחכה להמשך  paddle

ואיזה מזל שהיום יום שלישי ומחר ההמשך  גיחוך
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

וגמני מחכה להמשך  paddle

ואיזה מזל שהיום יום שלישי ומחר ההמשך  גיחוך

מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע מתפקע