תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/4/2012 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם
אני סוף סוף מחליט לצאת לדייג בוקר באזור פלמחים מעיר את גיסי ב04:30 ובחמש אני יוצאים לכיוון פלמחים מתמקמים בנקודה פותחים חכות מחמש בקלמרי טרי וזורקים ומתחילים להתפלל שסוף סוף אולי היום יגיע איזו הפתעה טובה ונצא מרוצים ולא רק מהים אלא גם מהדייג.
לאחר המתנה של חצי שעה רואה נישנוש קטן על המקל שלי עוד לא מספיק לקום והמקל משתחווה עם כיפוף שהמון זמן לא ראיתי אני מתחיל להתעצבן על עצמי שלא פתחתי קלא'צ תופס את המקל לא מרגיש כלום מגלגל אליי והחוט חוזר ללא 2 הקרסים,חברים לא יודע מה להגיד לכם אבל לראות כיפוף כזה אחרי כל כך הרבה יציאות ללא שום תזוזה על המקל זה עשה אותי מאושר עד השמים.
זה עדיין לא הסתיים מאותו רגע מכין ריג עם קרסים גדולות לא לוקח ריסק מבקש מגיסי להכין לי ריג כמו שהוא ורק הוא יודע מחמש שוב בחתיכה גדולה של קלמרי ושוב זורק אותה ומתחיל שוב להתפלל לא עוברות כמה דקות ואצל המקל של גיסי יש נישנוש גיסי תופס את המקל ובנישנוש הבא נותן הוק סט והדג תפוס איני בטוח מה יצא אני יעלה תמונה לזיהוי לדעתי זה אבונפחא שבא לבקר.
לא עוברות כמה דקות והסיפור אצלי חוזר על עצמו שוב שוב נשנוש ואחריו עוד קידה מטורפת של המקל הדג שוב לוקח את הפתיון והקרסים איתו ביחד לא מתיאש ושוב מכין ריג חדש וזורק.
אני לא יודע איזה יום זה היה אבל זה חוזר על עצמו לפחות 4 פעמים לפעמים עם הקרסים ללא פתיון וברוב המקרים ללא פתיון וללא קרס.
להערכתי אלו היו איזה להקת אבונפחות עצבנית שנפלנו עליהם בחג עם ארוחה לא רעה בכלל וכנראה הם הביאו את כל המשפחה (:
יש לציין שהים לא היה ממש רגוע היה די גבוה עם גלים מסודרים יחסית ללא סחף ומזג אויר מושלם לדייג.
אומנם חזרנו בלי תפיסות אבל מרוצים עד השמיים.
בקרוב מאוד נצא שוב ומאמין שאני יעלה ד"וח עם הרבה יותר תפיסות.
בהצלחה לכולם