פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   עדכון קצר מצב בכינרת |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עדכון קצר מצב בכינרת (נקרא 3546 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום חברים, עדכון קצר למי שמעוניין על על המצב בכינרת. יום שבת אני ואחי עשינו סיבוב גדול (סביבות 10 ק"מ) בין חופים מאוכלסים וגם חופים אחרים על קיאק. כמה נקודות: עונת הרבייה של השפמנונים בשיא, אין חלק של חוף בלי כמויות עדירות של שפמנונים.פשוט מדהים! טיפסו על הסלעים ממש מחוץ למים,השתוללו בכמויות עדירות מגודל מטר וחצי עד 30 ס"מ.ממש הצטערתי שלא לקחתח מצלמה. זה היה ממש מטורף, אבל בגלל הכמויות העדירות של שפמנונים אין סימן לדגים אחרים באזור! כלום! גם במרחק של 50 מטר מהחוף רואים קפיצות של שפמנונים משתוללים...אין סיכוי לדייג. עקב הגשמים הגיע המון סחף לכינרת והכל מצטבר על החופים.המים שחורים ומסריחים ואני לא מגזים,פשוט מגעיל,ובנוסף שיחים במים שלא מאפשר שחיה. חוץ מזה הכינרת מדהימה, נראה לי 10 שנים עברו מאז שראיתי את המים כל גבוהה, אני מאמין שיש לפחות עוד חודש לפני שיתאפשר לזרזר שם בגלל כל הסחף. חג שמח לכולם! 
|
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
תודה על העדכון 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה אחי;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הועבר לכאן מיומן הדוחות- כי לא היה ברור אם הסיור שלכם בכנרת היה במסגרת יציאה לדיג.... בכל אופן, תודה על העדכון 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
תודה על העדכון  מחר אני אהיה בכינרת במטרה לתפוס שפמנון או כל דג אחר... לפי הדיווח שלך כנראה יצא שפמנון, אבל לא נורא אני אוהב אותם 
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
תודה רבה !! איזה מזל חבר שלי חשב ללכת לכינרת XD 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
גל אוהב שפמנונים  ;D;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
שכחתי לציין כמה דברים. ניסינו זרזור ובוס...כלום...מת, בחיים שלי לא ראיתי תירס על הקרס כל כך הרבה זמן. בנוסף פגשנו כמה דייגים לאורך החופים דגים פיתיונות,שאלנו את כולם אם תפסו, ורק תשובה שלילית קיבלנו.השפמנונים כנראה יותר מדי עסוקים ב  לכן גם הם לא אוכלים. חג שמח
|
|
|
|
|
היתי ביום ראשון. מ6 עד 10 בפתיונות-בוילים, בצק, תירס, תולעים-כלום,כלום. עברתי לזירזור, 9 מושטים יפים על ניקלים קטנים בשעה וחצי. ספינרים לא עבדו. אכן, מלא שפמנונים לאורך החופים. נראה שהעונה מתחילה. בהצלחה לכולם.
|
|
|
|
|
היתי ביום ראשון. מ6 עד 10 בפתיונות-בוילים, בצק, תירס, תולעים-כלום,כלום. עברתי לזירזור, 9 מושטים יפים על ניקלים קטנים בשעה וחצי. ספינרים לא עבדו. אכן, מלא שפמנונים לאורך החופים. נראה שהעונה מתחילה. בהצלחה לכולם.
מעניין לדעת באיזה צד... הייתי בצד המזרחי ואתה?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
העדכון תואם את העדכונים הרבים שמתחילים להגיע מאזור הכנרת ונראה שהעונה לז'ירז'ור מתחילה בקרוב  לאורך אילו חופים חתרתם?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תודה על העדכון. אני אישית לא ראיתי שום שפמנון באופק אבל יש מצב שהיו  אני הייתי בירדן יומיים ושום דבר חוץ מלאבד ציוד ניקלים ספינרים משקולות וכו.... לא יצא כלום אבל רואים תנועה מפה לשם כמה זינוקים של מפלצות ! עוד מעט תתחיל העונה
|
|
|
|
|
העדכון תואם את העדכונים הרבים שמתחילים להגיע מאזור הכנרת ונראה שהעונה לז'ירז'ור מתחילה בקרוב  לאורך אילו חופים חתרתם? התחלנו בדוגית וצפונה, עברנו את דוגה ועוד כמה חופים עד שהגענו לאזור נטוש...רק שומעים את השפמנונים משתוללים בין השיחים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היגיע אלי אתמול מידע על מספר בניות שניתפסו אומנם עדין לא המיפלצות אבל נראה שהעונה בפתח
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|