פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   טכנופלנקטון |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טכנופלנקטון (נקרא 7353 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? ואיפה מחברים את הקרס ?  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? סליחה על החפירה 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2012, 19:16:15 PM על ידי Misha Ravich
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים")
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2012, 21:58:02 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים") 2. או.קיי קראתי רק מה זה "rubber bead" ? וכמה ס"מ להכין את החוט מהסביבל עד לקרס ? אפשר להשתמש בחוט בד 80LB בשביל זה ? ודיון בנושא תפתח אתה, אתה המבין בנושא לא אני 
|
|
|
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים") 1 או.קיי קראתי רק מה זה "rubber bead" ? 2. וכמה ס"מ להכין את החוט מהסביבל עד לקרס ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB בשביל זה ? 4. ודיון בנושא תפתח אתה, אתה המבין בנושא לא אני  1. חרוז גומי. 2. כ 30 ס"מ. 3. איך שאתה רוצה....אני משתמש בנילון 10LB... 4. 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים") 1 או.קיי קראתי רק מה זה "rubber bead" ? 2. וכמה ס"מ להכין את החוט מהסביבל עד לקרס ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB בשביל זה ? 4. ודיון בנושא תפתח אתה, אתה המבין בנושא לא אני  1. חרוז גומי. 2. כ 30 ס"מ. 3. איך שאתה רוצה....אני משתמש בנילון 10LB... 4.  1. למה הוא נחוץ? 2.או.קיי 3. ואם יבוא דג מעל 6 ק"ג ? החוט יקרע  , לא ? 4,ב. אגב אם הבנתי נכון אני משאיר את הקרס ריקה ללא כל פיתיון\בויליס נכון ? 4,ג. עם איזה גודל קרס להשתמש ?
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2012, 23:52:15 PM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים") 1 או.קיי קראתי רק מה זה "rubber bead" ? 2. וכמה ס"מ להכין את החוט מהסביבל עד לקרס ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB בשביל זה ? 4. ודיון בנושא תפתח אתה, אתה המבין בנושא לא אני  1. חרוז גומי. 2. כ 30 ס"מ. 3. איך שאתה רוצה....אני משתמש בנילון 10LB... 4.  1. למה הוא נחוץ? 2.או.קיי 3. ואם יבוא דג מעל 6 ק"ג ? החוט יקרע  1.(תסתכל גם בע"מ 19-ריג עם פחות פלונטרים) הפידר מחליק על החוט, כאשר אתה נותן הוקסט(או זורק מהחוף)-הוא יחבט בקשר של הסביבל-חרוז פותר לך את הבעיה(מונע מהקשר להנזק). 3. אם תפעיל לחץ של 3-4 קילו יש סבירות מאוד גבוהה שתתלוש מקרפי חתיכה מהלסת. תעשה ניסיון, כמה שוקלת בלטה רגילה?(  כ 5KG) קשור אותה בקצה החוט ותנסה למשוך(רק זהירות-אל תשבור את המקל  ) ( ::)כרגע קלטתי....לרווחת החברים הקישור: http://www.anglersnet.co.uk/rig-section/feeder-rigs/index.1.html , אצלי שמור בקובץ DOC....ויש את הנושא של זכויות יוצרים)
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 16, 2012, 00:16:01 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים") 1 או.קיי קראתי רק מה זה "rubber bead" ? 2. וכמה ס"מ להכין את החוט מהסביבל עד לקרס ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB בשביל זה ? 4. ודיון בנושא תפתח אתה, אתה המבין בנושא לא אני  1. חרוז גומי. 2. כ 30 ס"מ. 3. איך שאתה רוצה....אני משתמש בנילון 10LB... 4.  1. למה הוא נחוץ? 2.או.קיי 3. ואם יבוא דג מעל 6 ק"ג ? החוט יקרע  1.(תסתכל גם בע"מ 19-ריג עם פחות פלונטרים) הפידר מחליק על החוט, כאשר אתה נותן הוקסט(או זורק מהחוף)-הוא יחבט בקשר של הסביבל-חרוז פותר לך את הבעיה(מונע מהקשר להנזק). 3. אם תפעיל לחץ של 3-4 קילו יש סבירות מאוד גבוהה שתתלוש מקרפי חתיכה מהלסת. תעשה ניסיון, כמה שוקלת בלטה רגילה?(  כ 5KG) קשור אותה בקצה החוט ותנסה למשוך(רק זהירות-אל תשבור את המקל  ) ( ::)כרגע קלטתי....לרווחת החברים הקישור: http://www.anglersnet.co.uk/rig-section/feeder-rigs/index.1.html , אצלי שמור בקובץ DOC....ויש את הנושא של זכויות יוצרים) 4,ב. אגב אם הבנתי נכון אני משאיר את הקרס ריקה ללא כל פיתיון\בויליס נכון ? 4,ג. עם איזה גודל קרס להשתמש ? בקשר לקישור - איזה ריג הכי מומלץ מבין החמישה ?
|
|
|
|
|
1. או.קיי תודה ואפשרי לקנות את ה"קפיץ" הזה בחנויות דיג ? איך הוא נקרא ? 2. ואיפה מחברים את הקרס ? 3.  הא ואפשר לשים בפנים בצק רגיל או צריך תערובת מיוחדת כלשהיא ? 1. כן. פידר. 2.  ע"מ 21 במאמר ששלחתי לך. 3. אתה צריך בצק שיתפורר...(מתכון לדוגמא: 2 פחיות שימורים תירס-טחונות בבלנדר, ומעורבב עם 1.2 קילו קמח מצה) אולי תפתח דיון בנושא? ("דייג קרפ משפת המים") 1 או.קיי קראתי רק מה זה "rubber bead" ? 2. וכמה ס"מ להכין את החוט מהסביבל עד לקרס ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB בשביל זה ? 4. ודיון בנושא תפתח אתה, אתה המבין בנושא לא אני  1. חרוז גומי. 2. כ 30 ס"מ. 3. איך שאתה רוצה....אני משתמש בנילון 10LB... 4.  1. למה הוא נחוץ? 2.או.קיי 3. ואם יבוא דג מעל 6 ק"ג ? החוט יקרע  , לא ? 4,ב. אגב אם הבנתי נכון אני משאיר את הקרס ריקה ללא כל פיתיון\בויליס נכון ? 4,ג. עם איזה גודל קרס להשתמש ? 4.ב. שלילי! שים פיתיון (לחם/תירס/בצק/בוילי....) 4.ג. בהתאם לאוכלוסיה המקומית (2/4/6 לבחירתך) http://www.anglersnet.co.uk/rig-section/feeder-rigs/semi-fixed-feeder-rig.html ::)שים לב מה ההבדל בינו לריג של ווגלר.....הוא גם מאוד בטיחותי לדג 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 16, 2012, 00:54:13 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפסקתי לצטט - יותר מידי ציטוטים  קניתי בחנות "פידר" היום, הוא קצת שונה משלך.. הוא לא חלול ויש לו משקולת שניתנת להסרה ואז יש מקום להעביר חוט הנה תמונות שלו:    איך אני מחבר לו מצוף ? הרי הוא לא חלול(=אין איפה לתקוע את המוט ברזל) 
|
|
|
|
|
הוא יפה מדי מכדי להשחית אותו  יש בתמונות קפיץ-קח אותו...
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הוא יפה מדי מכדי להשחית אותו  יש בתמונות קפיץ-קח אותו... אז מה אני יעשה עם זה ? 
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2012, 20:30:19 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או.קיי , כמה שאלות: 1. למה יש משקולת לפני הסביבל ? קטנה, של 5 גרם אני משער  2. צריך לשים את החוט גומי החלול הזה ? מה הוא נותן ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB גם פה ?
|
|
|
|
|
או.קיי , כמה שאלות: 1. למה יש משקולת לפני הסביבל ? קטנה, של 5 גרם אני משער  2. צריך לשים את החוט גומי החלול הזה ? מה הוא נותן ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB גם פה ? 1. צודק, הריג בנוי "עקום"- הייתי שם במקומה חרוז גומי(להגן על הקשר של הראשי עם הסביבל). 2. קשה לקשור חוט עם בד עבה קרסים(אולי נתקלת בזה...)...חוט בד דק נוטה להסתבך(אני ניתקלתי בזה  )...שרוול גומי פותר את הבעיה. (אני משתמש בריג קצר-5CM מחוט מרובה סיבים/מצופה . או ב http://www.carp-fishing-tactics.com/rigs-combi-fishing-rig.html ) 3.  (אני דג אנטיאסים עם 70LB), תנסה.../שאל את גיא איך הוא עובד איתו
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
או.קיי , כמה שאלות: 1. למה יש משקולת לפני הסביבל ? קטנה, של 5 גרם אני משער  2. צריך לשים את החוט גומי החלול הזה ? מה הוא נותן ? 3. אפשר להשתמש בחוט בד 80LB גם פה ? 1. צודק, הריג בנוי "עקום"- הייתי שם במקומה חרוז גומי(להגן על הקשר של הראשי עם הסביבל). 2. קשה לקשור חוט עם בד עבה קרסים(אולי נתקלת בזה...)...חוט בד דק נוטה להסתבך(אני ניתקלתי בזה  )...שרוול גומי פותר את הבעיה. (אני משתמש בריג קצר-5CM מחוט מרובה סיבים/מצופה . או ב http://www.carp-fishing-tactics.com/rigs-combi-fishing-rig.html ) 3.  (אני דג אנטיאסים עם 70LB), תנסה.../שאל את גיא איך הוא עובד איתו לא.. אין לי אפשרות להגיע לים (רחוק לי) ..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3