אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
היי, רציתי לשאול איך הדייג פיתיונות בתקופה הזאת בבונים מבחינת סרגוסים ומרמירים, פשוט אני הולך לישון שם יום שלישי-רביעי. תודה מראש,אביב
|
|
|
|
|
לפי מה שאני יודע הדייג שם הוא טוב בכללי לא משנה פיתיונות או ז'רז'ור נתפים שם לוקוסים יפים וסרגוסים ומרמירים אם תמצא מקום טוב להם בטוח יהיה
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מה זה משנה מה נגיד אני בטוח שתיקח חכה 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כן יש בזה משהו עדי  ,אבל מינו אותי בתור הדייג במשפחה לבחור חוף ואני עוד יכול לשנות את ההחלטה.
|
|
|
|
|
אההה עד איזה אזור אתה יכול להגיע
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 04, 2012, 18:07:57 PM על ידי yarin44555
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חוף מכמורת גם יכול לבוא בחשבון
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני דווקא שמעתי שהבונים דווקא די מת. אבל איפה יש דגים?
תלוי גם איזה ים יהיה... פלאטה או עובד.
|
|
|
|
|
סקוויד חברים שלי הולכים לדוג שם וכמעט כל יציאה יש שם דג בז'רז'ור ובפיתיונות תפסו שם לוקוס של 2 קילו פחות או יותר לברקים יפים ובקיץ עם פלאפל סרגוסים של חצי קילו ויותר אביב אם אתה רוצה אני יכול לבקש מהם את המיקום שלהם
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סקוויד חברים שלי הולכים לדוג שם וכמעט כל יציאה יש שם דג בז'רז'ור ובפיתיונות תפסו שם לוקוס של 2 קילו פחות או יותר לברקים יפים ובקיץ עם פלאפל סרגוסים של חצי קילו ויותר אביב אם אתה רוצה אני יכול לבקש מהם את המיקום שלהם שמח שטעיתי  זה היה חוף הבית שלי עד גיל 12
|
|
|
|
|
סקוויד חברים שלי הולכים לדוג שם וכמעט כל יציאה יש שם דג בז'רז'ור ובפיתיונות תפסו שם לוקוס של 2 קילו פחות או יותר לברקים יפים ובקיץ עם פלאפל סרגוסים של חצי קילו ויותר אביב אם אתה רוצה אני יכול לבקש מהם את המיקום שלהם שמח שטעיתי  זה היה חוף הבית שלי עד גיל 12 כן אחי יפה לא ידעתי חבר שלי לפני שלוש חודשים הוציא לוקוס של 2 קילו לוקוס יפה בז'רז'ור
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה ירין המיקום של הדייג שלי יהיה ליד המאהל שלנו אני מעריך אחד המפרצונים עכשיו עוד שאלה , יש סרגוסים ומרמירים בחול למה אף פעם לא תפסתי אותם בחול רק בסלעים וריפים תודה מראש, אביב 
|
|
|
|
|
תודה ירין המיקום של הדייג שלי יהיה ליד המאהל שלנו אני מעריך אחד המפרצונים עכשיו עוד שאלה , יש סרגוסים ומרמירים בחול למה אף פעם לא תפסתי אותם בחול רק בסלעים וריפים תודה מראש, אביב  בבקשה שמחתי לעזור אבל סרגוסים ומרמירים לא נמצאים בחול לרוב הם נמצאים מאחרו סלעים כיאלו יש סלע או שורה של סלעים זרוק לשם אם יש הם ייתפסו הם לא נמצאים בחולות אני תחף יראה לך תמונה למה אני מתכוון 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יש למישהו חוף אחר להמליץ עליו שנוח גם לשינה ורחצה ( והכי חשוב לדייג) באזור הזה ,???
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אזור הבונים תמיד היה טוב ולמייטב ידיעתי עדיין טוב סרגוסים אכן קרוב לסלע למרות שנתפסים גם באזורים חוליים אבל בים עובד עם גלים וקצף. מרמירים בעיקר בחול . בהצלחה וחג שמח
|
|
|
|
|
יש למישהו חוף אחר להמליץ עליו שנוח גם לשינה ורחצה ( והכי חשוב לדייג) באזור הזה ,???
אני אחפש לך משהו אתה מעדיף שזה יהיה משהו כמו פארק כזה אבל אתה שזה בים כמובן כמו הפארק הלאומי של אשקלון ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|