|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
באמת סוף סוף!! תודה על העדכון ילד! שימשיכו כך וימנעו את כל המקרים האלה כי אני בטוח שדייגים אלו הם לא היחידים שעושים זו בצורה לא חוקית מהחוף ובנוסף קיימים כאלה לא חוקיים גם כן עם סירות שעובדים בדרך כלל בלילות  . מקווה שהנושא הזה יתחיל להיות מבוקר יותר ורציני יותר כי יש משמעות ענקית לדברים האלו,אפילו אני שאני דייג חכות מחזיר את הדגים למים אני לא יודע כמה אני לבד משפיע אבל זה גם משהו!
|
|
|
|
|
|
|
סוף סוף הם עושים משהו תודה רבה אביב על העדכון!
ככה הם צריכים לעשות ובטח יש עוד כאלה שעושים את זה וצריכים להיתפס!
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
והחל מה- 17.4.2012 תיאסר לחלוטין למשך 60 ימים כל פעילות דיג באזורי הקינון וההטלה בכנרת (אזור הבטיחה) מישהו יכול להסביר את זה ? האם זה פשוטו כמשמעו : כל פעילות דייג 
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
והחל מה- 17.4.2012 תיאסר לחלוטין למשך 60 ימים כל פעילות דיג באזורי הקינון וההטלה בכנרת (אזור הבטיחה) מישהו יכול להסביר את זה ? האם זה פשוטו כמשמעו : כל פעילות דייג  עדי אחי זה לא משהו חדש כל שנה אזור ההטלה של רוב הדגים נסגר ל 4 חודשים בדרך כלל, לא מדובר בכל הכינרת אלא רק באזור הפתחה שזה השפך של הירדן לכינרת שם רוב הדגים משריצים בכמויות ולכן האזור נסדר על מנת לתת שקט וחופש לדגים להטיל ולהתרבות 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
זאת אומרת שאני לא יכול להתחמק מההזמנה שלכם להתנסות במים המתוקים  נו טוב , ניסיתי 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד להם  זאת אומרת שאני לא יכול להתחמק מההזמנה שלכם להתנסות במים המתוקים  נו טוב , ניסיתי  
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
והחל מה- 17.4.2012 תיאסר לחלוטין למשך 60 ימים כל פעילות דיג באזורי הקינון וההטלה בכנרת (אזור הבטיחה) מישהו יכול להסביר את זה ? האם זה פשוטו כמשמעו : כל פעילות דייג  כן אבל רק באיזור הבטיחה שם יש מעינות חמים ורוב הרביה והקינון של המושטים מתרכז שם
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זאת אומרת שאני לא יכול להתחמק מההזמנה שלכם להתנסות במים המתוקים  נו טוב , ניסיתי  א. זה לא יעזור לך אתה תגיע לדיג במתוקים ב. לקפה אתה תמיד מוזמן
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
טוב מאוד שהם עושים את זה המטרה הבאה זה הים הפתוח וסירות של פיקוח ימי בסביבת נמלים ברחביי הארץ!!
דרך אגב ראיתי בחתימות פה כמה עבודות יפות של רדסיק כבוד!!!
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
טוב מאוד שהם עושים את זה המטרה הבאה זה הים הפתוח וסירות של פיקוח ימי בסביבת נמלים ברחביי הארץ!!
דרך אגב ראיתי בחתימות פה כמה עבודות יפות של רדסיק כבוד!!!
כן שי אחי אחלה חתימות 
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
זאת אומרת שאני לא יכול להתחמק מההזמנה שלכם להתנסות במים המתוקים  נו טוב , ניסיתי  חחחחחחחחחחחחחחחח נראה לך שנוותר לך בחורציק ? 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא אופטימי ולא אאמין עד שאראה... שנים הם מדברים על לעשות דברים- בתכל'ס הם עושים קדחת.. 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|