Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
מסתבר שהן מצויות בשפע בדרום, מה שמסביר אולי את תפיסת האינטיאסים של שוקי לאחרונה....
דווקא הפוך מהצד שלנו בגלל שאין אנטיאסים באזורי החוף שלנו.. אז הסבידות מרשות לעצמם להיות בכמויות כאלה... אין מה שיאכל אותם.
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
חגיגה לעיניים פתיון לכל הדרום בשדפע בהצלחה עם הדגים האמיתיים 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
תסלח לי על התגובה שלי מראש אבל למה אתה צריך כל כך הרבה סבידות  אם אתה הולך על חי היה מספיק 8 וזה גם הרבה!!! כמו ששוקי אמר עכשיו הסבידות מלאות ביצים ותחשוב כמה סבידות בפוטנציאל הרגת לשנה הבאה זה סתם מיותר להוציא כל כך הרבה סבידות גם בתור פיתיון בחתיכות זה הרבה ואחרי 3 חודשים בהקפאה הם כבר לא שווים כלום
|
-------------------------------
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
יופי של מכה הנחתתה עליהם אני רואה שיש רגיעה בשמיים הים רותח איזה פצצות של סבידה 
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
כל הכבוד על הסבידות, נראה מעולה 
|
|
|
|
|
כל הכבוד אנחנו בסוף עונה עוד כעשרות ימים הם כבר לא פה לגבי שמירת סבידות עם אתה רוצה לשמר כמו שצריך שאחרי חצי שנה הם יהיו עדיין טובות איך שהוצאת אותם מהמים ישר לצידנית עם המון קרה מעל ומתחת
הלל
|
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
תסלח לי על התגובה שלי מראש אבל למה אתה צריך כל כך הרבה סבידות  אם אתה הולך על חי היה מספיק 8 וזה גם הרבה!!! כמו ששוקי אמר עכשיו הסבידות מלאות ביצים ותחשוב כמה סבידות בפוטנציאל הרגת לשנה הבאה זה סתם מיותר להוציא כל כך הרבה סבידות גם בתור פיתיון בחתיכות זה הרבה ואחרי 3 חודשים בהקפאה הם כבר לא שווים כלום אנחנו משתמשים בהם בקאצה.. וחוץ מזה.. יש שיטה טובה מאוד לשמר אותם שאני עושה כל שנה.. וכל שנה הם נראות כמו חדשות כאלו רק הוצאתי אותם +צבע+זרחן
|
|
|
|
|
אני חושב שכולנו נשמח אם תחשוף בפיננו את השיטה אם בא לך אתה לא חייב
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של חגיגה  חופשת הפסח מסודרת 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
שמרתם אותם בחיים? לדעתי בחיים הם שוות הרבה הרבה הרבה יותר מאשר ערכם בתור מתים...
היי לדעתי כל עוד הסבידה טריה אנטייאס יתקוף אבל איין לי הרבה ניסיון איתם ברור שעדיף חייה אבל איין לי את הציוד המתאים לשמור אותם חיות כמה ימים עד שאוכל לזרוק מה שלא יזרק לאינטי יוקפא לטרחון
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
איפה הן כשאני מגיע לאשקלון ??!  כמות מרשימה ביותר  פעם הבאה שאתה מגיע תתקשר אנחנו כבר נמצא אותן בשבילך [/ quote]
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
מסתבר שהן מצויות בשפע בדרום, מה שמסביר אולי את תפיסת האינטיאסים של שוקי לאחרונה.... אם היית בים עם שחר-הוק4 אז לא פלא שזה מה שיצא, מכתיבתו נראה שהבחור מבין דבר או שנים בדיג...  נשמח לשמוע קצת פרטים על הציוד ובמיוחד הדמויים, וכן על השיטה שהביאה כאלו תוצאות... בכל מקרה- נראה שמבחינת פתיון אתם מסודרים לחודשים הבאים  הם פה ובכמות ערב עמוס אקשן והנאה אפשר להוציא סבידה כמעט עם כל סט אני מכיר דייג שעובד עם בוס ובובה וגם הוא מוציא אני מעדיף מקל זירזור לייט בכדי להרגיש את הבובה כל הזמן חוט בד 20 ליברה ומעלה מהסיבה הפשוטה שנפסת בובה בסלע משיכה חזקה לרוב או תשחרר אותה או תפתח את הקרסים ותשחרר אותה. . . כל בובה לסבידה כמעט תעבוד אני מעדיף בובות עם ציפת גוף טובה בדרך כלל עשויה מחומר פלסטי זול דווקה לאלה שעשויות מעץ יש נטייה להוריד את הזנב בתנועה במקום להרים את הראש מה שגורם להרבה תפיסות בסלע מועדפת כרגע הcimo של shorechath שוב רק כרגע ובאמת שכל בובה תתפוס שיטת העבודה היא הרבה עצירות גילגול איטי רק בכדי לאסוף חוט הרעדות עדינות הקפצות עדינות לסרוגין שווה לחפש אותם בצמוד לקירות המרינה 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
תסלח לי על התגובה שלי מראש אבל למה אתה צריך כל כך הרבה סבידות  אם אתה הולך על חי היה מספיק 8 וזה גם הרבה!!! כמו ששוקי אמר עכשיו הסבידות מלאות ביצים ותחשוב כמה סבידות בפוטנציאל הרגת לשנה הבאה זה סתם מיותר להוציא כל כך הרבה סבידות גם בתור פיתיון בחתיכות זה הרבה ואחרי 3 חודשים בהקפאה הם כבר לא שווים כלום י בנצי הסבידות מתחלקות ביין שלושה דייגים לשתי מטרות יציאה קרובה לאינטי אם נספיק שתיים מה טוב כל השאר מוקפא לעונת הטרכון לגבי טריות יצא לי להוציא דגים על פיתיון שישב מעל שנה במקפיא אם מנקים טוב לפני הקפאה איין סיבה שיתקלקל בעיניי ה"חוק" הוא פשוט תיקח רק מה שתשתמש בו (פרט ללוקוסים מתחת לקילו) שלושה דייגים חלקי מספר יציאות ועשרים ומשהו סבידות זה לא מספר כזה גדול. . . . חוץ מזה שזה פשוט כייף ליפול על ערב כזה  לסלוח אין על מה זו דעתך אך מכיוון ששאלת עניתי t39אם כבר שאלות אם שתיים דגו למה שלושה מתחלקים בשלל 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
חלומו של כל דייג אינטיאסים מהחוף או מהסירה