פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חווית קניה רעה במיוחד!!! |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חווית קניה רעה במיוחד!!! (נקרא 15053 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים בואו ניתן לאתי בכר, או מי מהצוות שלה הזדמנות להגיב, הרי הם גולשים פה  - אני מניח שאם הם ירצו הם יגיבו. אני קורא לכולם להמשיך ולשמור על שפה נקיה וצחה ולמרות שחלקכם חש שהדיון אמוציונאלי - להמשיך בלי לכלוכים מיותרים. הפורום נתן, ימשיך לתת במה לחברים בבואם לשבח את היבואנים ובעלי החנויות אך גם ימשיך לתת במה בבואם לבקר את התנהלותם. המשך שבת נעימה לכולם. איילי יקירי אני חושב שדווקא במקרה הזה תגובתה של אתי (בהנחה שזו באמת היא כי אני לא מכיר אותה) פחות חשובה מכיוון שהיא הסיקה שמדובר בהם למרות שלא רשמתי סוג רולר וגם לא שם יבואן בשירשור ההוא.
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
יורם - yorsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
58
אתמול היה טוב ויהיה גם מחר
|
|
יש כלל בשיווק שהדוגמא כאן היא מצוינת
כאשר לקוח מרוצה הוא מספר לאדם אחד לעומת זאת כאשר לקוח אינו מרוצה הוא מספר לעוד עשרה אנשים
להביא לקוח חדש עולה פי חמישה ולשמר לקוח קבוע
|
|
"החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי כמות הרגעים בהם עצרת את נשימתך..."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שיהיה לנו שבוע טוב חברים יקרים  ולפי דעתי האישית בנושא ההפסד כולו שלהם
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יש כלל בשיווק שהדוגמא כאן היא מצוינת
כאשר לקוח מרוצה הוא מספר לאדם אחד לעומת זאת כאשר לקוח אינו מרוצה הוא מספר לעוד עשרה אנשים
להביא לקוח חדש עולה פי חמישה ולשמר לקוח קבוע
נכון מאוד ,בגלל זה צריך לשמור על הלקוח ,אני מפרנס אותו לא הוא אותי 
|
|
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
חברים, מבקש להקפיד במיוחד על תרבות הדיון הזה, זכרו שנציגי היבואן עוקבים אחרי הדיון, כמו גם יבואנים ובעלי חנויות נוספים... ואם אנחנו רוצים שהם יכבדו אותנו ויתייחסו לדברים המפורסמים כאן ברצינות, חשוב שנעביר את הביקורת בצורה בונה ותרבותית..
אישית, עצוב לי לקרוא על חווית קניה שלילית כל כך יחד עם זאת, אני בטוח שיש בסיפור גם צד שני והבמה שלנו נועדה גם עבורו, אני מקווה שנציגי היבואן שבוודאי קוראים את הדיון, ימסרו גם הם את גרסתם.
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חברים, מבקש להקפיד במיוחד על תרבות הדיון הזה, זכרו שנציגי היבואן עוקבים אחרי הדיון, כמו גם יבואנים ובעלי חנויות נוספים... ואם אנחנו רוצים שהם יכבדו אותנו ויתייחסו לדברים המפורסמים כאן ברצינות, חשוב שנעביר את הביקורת בצורה בונה ותרבותית..
אישית, עצוב לי לקרוא על חווית קניה שלילית כל כך יחד עם זאת, אני בטוח שיש בסיפור גם צד שני והבמה שלנו נועדה גם עבורו, אני מקווה שנציגי היבואן שבוודאי קוראים את הדיון, ימסרו גם הם את גרסתם.
אייל במקרה הזה אין צד שני מכיוו שכמו שאמרתי והוספתי גם קישור בהתחלה. אני רשמתי שקיבלתי מחיר מעולה לרולר חוף לעמות מחיר גבוהה אצל היבואן. לא רשמתי סוג רולר ולא שם של היבואן,באותו יום שהם ראו את ההודעה אני במקרה הגעתי והם הסיקו שמדובר בהם. על סמך מה? אין לי מושג. הכי גרוע שהיא גירשה אותי לעיני מס׳ אנשים שזה יותר מגעיל.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2012, 20:01:08 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אייל במקרה הזה אין צד שני מכיוו שכמו שאמרתי והוספתי גם קישור בהתחלה. אני רשמתי שקיבלתי מחיר מעולה לרולר חוף לעמות מחיר גבוהה אצל היבואן. לא רשמתי סוג רולר ולא שם של היבואן,באותו יום שהם ראו את ההודעה אני במקרה הגעתי והם הסיקו שמדובר בהם. על סמך מה? אין לי מושג. אלי השאלה אתה התכונתה לאותו היבואן? 
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 כן מוטי בוודאי אבל אף אחד לא יכול להבין את זה מההודעה. הם פשוט רואים אותי שם הרבה כי אני עובד 2 מ׳ מהם.
|
|
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
אייל במקרה הזה אין צד שני מכיוו שכמו שאמרתי והוספתי גם קישור בהתחלה. אני רשמתי שקיבלתי מחיר מעולה לרולר חוף לעמות מחיר גבוהה אצל היבואן. לא רשמתי סוג רולר ולא שם של היבואן,באותו יום שהם ראו את ההודעה אני במקרה הגעתי והם הסיקו שמדובר בהם. על סמך מה? אין לי מושג. אלי, קראתי את הדיון מתחילתו ועד סופו והבנתי היטב את אשר כתבת .. עדין, כשיש צד אחד לסיפור, יש גם צד שני  וגם אם הצד השני במקרה הזה יבחר שלא להגיב, חשוב שיידע שהזכות הזאת שמורה לו אצלנו.. הבמה שלנו תהיה תמיד פתוחה להבהרות והסברים של שני הצדדים... (כל עוד הדברים נעשים בצורה רגועה ותרבותית...)
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
רק עוזבים אתכם ל-24 שעות כבר עושים בלגן?  אלי אחי לדעתי אפשר גם אפשר לקנות גם אצלו בהבדל קטן אחד במחיר שמתאים לך בלבד, הכסף שלנו לא גודל על העצים ולמרות שרובנו מכורים אף אחד לא יכול להכריח אותנו לקנות במחיר מופקע. עליי זה לא עובד אני מקסימום יכול לצחוק למוכר בפרצוף ולצאת כלעומת שנכנסתי היום יש את האינטרנט ורובנו עושים סקר מחירים ומשווים במיוחד מול המחיר (האמיתי) באיטנרנט גם שם מוכרים ומרוויחים ככה יש לנו אינדיקציה לרמת החמדנות של המוכרים למיניהם כמובן אחרי שיקלול מיסים וכדומה. אל תהיו פראיירים תמיד תשוו מחירים העובדה במקרה הזה שאפילו אצל היבואן זה לא המחיר הכי זול שבוע טוב לכולם גם לפראיירים 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
רק עוזבים אתכם ל-24 שעות כבר עושים בלגן?  אלי אחי לדעתי אפשר גם אפשר לקנות גם אצלו בהבדל קטן אחד במחיר שמתאים לך בלבד, הכסף שלנו לא גודל על העצים ולמרות שרובנו מכורים אף אחד לא יכול להכריח אותנו לקנות במחיר מופקע. עליי זה לא עובד אני מקסימום יכול לצחוק למוכר בפרצוף ולצאת כלעומת שנכנסתי היום יש את האינטרנט ורובנו עושים סקר מחירים ומשווים במיוחד מול המחיר (האמיתי) באיטנרנט גם שם מוכרים ומרוויחים ככה יש לנו אינדיקציה לרמת החמדנות של המוכרים למיניהם כמובן אחרי שיקלול מיסים וכדומה. אל תהיו פראיירים תמיד תשוו מחירים העובדה במקרה הזה שאפילו אצל היבואן זה לא המחיר הכי זול שבוע טוב לכולם גם לפראיירים  מומי אחי הבעיה היא לא אם אני אקנה שם או לא, הם פשוט גירשו אותי מהחנות ואמרו לי לא להיכנס יותר (לא שאיכפת לי כן?) כי רשמתי שקיבלתי מחיר טוב בחנות לעומת היבואן בלי לדעת איזה רולר קניתי בכלל, אולי זה של יבואן אחר? לא נורא שיהיה לך שבוע מצוין אחי.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אלי את האמת זה מגיע לך!!! כבר אמרתי לך אל תכנס לשם היחס שם ללקוחות הוא גועל נפש
אני הייתי שם פעם אחת ואמרתי שלשם אני יותר לא נכנס הרגשתי כאילו עושים לי טובה
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
בנצי אחי באמת אמרת לי. הבעיה היא שהוא שכן שלי בעבודה וקניתי אצלו דברים בשותף כי היה לי קצת יותר קל מאשר להגיע לערנקו. חוץ מזה הייתי הולך לשתות קפה עם עידן שעובד בחנות. אבל עכשיו אני מבין בדיוק למה התכוונת. ויותר חשוב למדתי מי זה ערנקו והוא באמת אלוף.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בנצי אחי באמת אמרת לי. הבעיה היא שהוא שכן שלי בעבודה וקניתי אצלו דברים בשותף כי היה לי קצת יותר קל מאשר להגיע לערנקו. חוץ מזה הייתי הולך לשתות קפה עם עידן שעובד בחנות. אבל עכשיו אני מבין בדיוק למה התכוונת. ויותר חשוב למדתי מי זה ערנקו והוא באמת אלוף. זה לא סוד שערנקו ואני כבר הפכנו חברים ואת השרות שהוא נותן אני רואה כל פעם כשאני יושב אצלו סתם לקפה אני רואה את היחס ואני רואה גם את השרות למרות שלא תמיד הלקוח צודק אבל רק ככה נותנים שרות ורק ככה שומרים על לקוחות ואת זה ערן הספיק להבין עוד הרבה לפני הרבה בעלי חניות אחרים
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
הבעיה אצל ערנקו שהוא לא "יודע" איך לקנות את הלקוח,הוא לא מהאנשים שמתבדחים ונחמדים בהתחלה , הוא בעצמו אמר לי שהוא מודע לזה אבל ברגע שמכירים אותו זה סיפור אחר לגמרי. ככל שבאים יותר לחנות הוא נותן יותר ויותר הנחות. בנצי אחי באמת אמרת לי. הבעיה היא שהוא שכן שלי בעבודה וקניתי אצלו דברים בשותף כי היה לי קצת יותר קל מאשר להגיע לערנקו. חוץ מזה הייתי הולך לשתות קפה עם עידן שעובד בחנות. אבל עכשיו אני מבין בדיוק למה התכוונת. ויותר חשוב למדתי מי זה ערנקו והוא באמת אלוף. זה לא סוד שערנקו ואני כבר הפכנו חברים ואת השרות שהוא נותן אני רואה כל פעם כשאני יושב אצלו סתם לקפה אני רואה את היחס ואני רואה גם את השרות למרות שלא תמיד הלקוח צודק אבל רק ככה נותנים שרות ורק ככה שומרים על לקוחות ואת זה ערן הספיק להבין עוד הרבה לפני הרבה בעלי חניות אחרים
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|