פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בושה וחרפה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: בושה וחרפה (נקרא 3902 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
נושא: : אביגדור קהלני ונאווה ברק
פ ר א י ר י ם הקשיבו !!!
להלן עוד שמות של ראשי עמותות המשתכרים בין שלוש מאות וחמישים אלף למיליון וחצי לשנה: נאווה ברק מעמותת עלם מרוויחה 30,000 ש"ח לחודש. ממש חסר לה ולזינגר בעלה.
מהתרומות לוועד למען החייל כ 20% מגיעים לחיילים, 80% "מתמוססים" בדרך...
בושה וחרפה.
אסור לתרום אפילו אגורה אחת!!!
לאביגדור קהלני, יו"ר האגודה למען החייל אתם תורמים 36,000 ש"ח לחודש, ועוד פנסיה כתת-אלוף בצבא, ועוד פנסיה כחבר כנסת יותר מעשר שנים, סה"כ למעלה מ- 100,000 ש"ח בחודש - ממש חסר לו.
פראיירים שימו לב !!! ראו לאיזה מטרה הולכים הכספים שאתם תורמים למטרות צדקה בטוב לבכם - וזה אך ורק קצה הקרחון !!! תפסיקו לממן את משכורות המנכ"לים המושחתים, שעיקר הכישורים שלהם מסתכמים בקשרים ובלהיות "קרובים לצלחת".
בושה וחרפה !
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אייל היקר עוד לא הפנמת שרק המושחתים מרוויחים טוב בארץ ואין מה לעשות עם זה? תשמע אני אספר לך מהלב אני שוטר כבר 14 שנה אמת מרוויח מצויין וזאת בזכות לימודים ושירות במקומות שלא חלמת עליהם , אבל חברים שלי עם פז״מ נמוך בהרבה ממני אשר עובדים לילות שבתות וחגים מקבלים 4200 שח לחודש . אז אתה מתלהם מקהלני תראה את אלו שצריכים לשמור עליך כמה מרוויחים ועל זה צריכים לכתוב בושה
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
|
כן כן הסיפור עם העמותות מוקר וידוע. מי שמצליח לפתוח עמותה יציבה ולגעת באנשים יכל לעלות ובגדול , ככה זה תמיד וככה זה היה , לא יודע איך זה במקומות אחרים בעולם , אבל זה טריק ידוע , לנצל רגישות של אדם ממוצע למטרת רווח אישי , כל אחד ומבנה האישיות שלו ! אותי זה כבר מזמן לא מקומם , יש גם דוגמאות רבות למקבצי נדבות בצמתים , שמסחקים אותה נכים , ורגע לפני שנסגר הבנק שוכחים שהם "נכים" ורצים להפקיד את הפידיון היומי. רמאים וגנבים תמיד היו ותמיד יהיו , כל אחד כמיטב כשרונו ויכולתו , אגב יש גם כאלה שמתפרנסים מחולשות אחרות של הטבע האנושי , פוליטיקאים עורכי דין ועוד. זה חלק מהחיים , אבל מה ששי העלה עם האריתרה חטיפות למטרת סחיטה ואיברים חלופיים זה זעזוע מספר אחד ! לא חסר זבל במקום שבו אנו חיים , מזל שיש אתנחתא לפעמים 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
מה חדש חברים? הכל ישן, אני למשל נותן ישירות למי שמגיע אחרי בירור מרגיז מה שקורה פה במדינה הקטנה הזאת
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
עוד לא ראיתי מדינה בסדר גודל כמו שלנו שיש בה כל כך הרבה שחיתות
סיכמת יפה את הנושא בושה וחרפה!!!
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אייל אם אפשר רק לדעת איפה ראית או שמעת על זה?
תודה...
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
תודה...
קיבלתי את זה במייל ממקור פנימי ומקווה מאוד שהמספרים לא נכונים כי אני לא הולך לתרום למקומות כאלה יותר
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
תודה...
קיבלתי את זה במייל ממקור פנימי ומקווה מאוד שהמספרים לא נכונים כי אני לא הולך לתרום למקומות כאלה יותר אייל הדבר הזה ידוע מזמן פעם היה לי הוראת קבע לאגודה למען החייל ואחרי שזה עלה ל קוטרות בפעם הראשונה ליפני כמה שנים הפסקתי את זה מיד היום אני תורם רק במוצרים ולא כסף לפתחון לב למרות שאני די בטוח שהמוצרים הטובים לא מגיעים למעותיי יכולת
|
|
|
|
|
|
|
תודה...
קיבלתי את זה במייל ממקור פנימי ומקווה מאוד שהמספרים לא נכונים כי אני לא הולך לתרום למקומות כאלה יותר אייל הדבר הזה ידוע מזמן פעם היה לי הוראת קבע לאגודה למען החייל ואחרי שזה עלה ל קוטרות בפעם הראשונה ליפני כמה שנים הפסקתי את זה מיד היום אני תורם רק במוצרים ולא כסף לפתחון לב למרות שאני די בטוח שהמוצרים הטובים לא מגיעים למעותיי יכולת 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן מקומם ומרתיח.
להגיע למצב שאתה רוצה לתרום למטרה טובה וראויה- ואז להזכר שהכסף בעיקרו הולך למי שקיבל משרה בעמותה.... מתסכל ומעצבן...
תודה על המידע אייל...
|
|
|
|
|
|
|
אנני מבין מהיכן אתם לוקחים את המדעים האלו מבלי שתכירו את את האיש המופלא אבגדור קהלני האיש. היש מצב שזיכרונכם לוקה בקצר ממאיר ,הבאמת נטרפה דעתכם!! האיש מעוטר בצ'לשים,אות הגבורה,וגיבור ישראל התרומה שלו במלחמות ישראל דבר שאין לו אח ורע בפיקוד העליון. האיש איבד חלקי עצמות בגופו שהושלמו בפלטינות. עם ישראל היתברך במספר מצומצם של יחידיי סגולה,קהלני הוא אחד מהם. יקומו יפיי הנפש ויגידו בתרועה וחצוצרה אני פלוני מוכן להיות מחובר בברגים ורצועות פלטינה ב-28% מחלקי הגוף (שלד)ולהישתכר כקהלני בטוחני שלא ימצא אף אחד!! אביגדור מוכן לקבל בחזרה את החלקים המקוריים תמורת משכורת מינמום {ידע אישי} אז תבינו חברים בושה וחרפה למי לאביגדור?? תשובה!!!! הבל הבליי ההבלים תתעוררו.
[/size][/font][/color]
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אנני מבין מהיכן אתם לוקחים את המדעים האלו מבלי שתכירו את את האיש המופלא אבגדור קהלני האיש. היש מצב שזיכרונכם לוקה בקצר ממאיר ,הבאמת נטרפה דעתכם!! האיש מעוטר בצ'לשים,אות הגבורה,וגיבור ישראל התרומה שלו במלחמות ישראל דבר שאין לו אח ורע בפיקוד העליון. האיש איבד חלקי עצמות בגופו שהושלמו בפלטינות. עם ישראל היתברך במספר מצומצם של יחידיי סגולה,קהלני הוא אחד מהם. יקומו יפיי הנפש ויגידו בתרועה וחצוצרה אני פלוני מוכן להיות מחובר בברגים ורצועות פלטינה ב-28% מחלקי הגוף (שלד)ולהישתכר כקהלני בטוחני שלא ימצא אף אחד!! אביגדור מוכן לקבל בחזרה את החלקים המקוריים תמורת משכורת מינמום {ידע אישי} אז תבינו חברים בושה וחרפה למי לאביגדור?? תשובה!!!! הבל הבליי ההבלים תתעוררו.
[/size][/font][/color]
ידידע היקר מה הקשר בין הצלשים והפציעות של קהלני לבין זה שהוא מושחת? האם מצב זה מאפשר לו או מכשיר אותו להיות מושחת? כבודו של קהלני במקומו מונך אבל היתי מצפה שלפחות בכסף של האמותה שהוא מנהל או חבר הוא לא יגע ויתן לאנשים שבאמת זקוקים לו להנות מימנו כמו שצינו לפני לקהלני לא חסר גם בלי הכסף של האמותה ובגין הנכות אני בטוח שהוא מקבל גם קיצבה שאותה לא הזכירו בחישוב ההכנסות שלו
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 02, 2012, 18:15:02 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
אדון צור הנכבד אתה קובע כי האיש מושחת!! איזה ציפור לחשה לך כי האיש מושחת? והיה וכך הדבר פרט!!!
יוסי סרגוס
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אדון צור הנכבד אתה קובע כי האיש מושחת!! איזה ציפור לחשה לך כי האיש מושחת? והיה וכך הדבר פרט!!!
יוסי סרגוס
עם הבחור לוקח 36000 ש''ח שכר מהועד למען החייל לדעתי זו שחיתות
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
 |
|
|
יוסי סרגוס
[/size][/font][/color]
ידידע היקר מה הקשר בין הצלשים והפציעות של קהלני לבין זה שהוא מושחת? האם מצב זה מאפשר לו או מכשיר אותו להיות מושחת? כבודו של קהלני במקומו מונך אבל היתי מצפה שלפחות בכסף של האמותה שהוא מנהל או חבר הוא לא יגע ויתן לאנשים שבאמת זקוקים לו להנות מימנו כמו שצינו לפני לקהלני לא חסר גם בלי הכסף של האמותה ובגין הנכות אני בטוח שהוא מקבל גם קיצבה שאותה לא הזכירו בחישוב ההכנסות שלותרגעו שניכם יוסי תבין, יכול להיות שהאדם גיבור במישור אחד אבל באחר זה נתון לויכוח לדעתי האיש הזה הוא דוגמה לכמה ראשי עמותות שגולת הכותרת שלו הוא עזרה לזולת בל נשכח שבד בבד הם גם דואגים לעצמם. במקרה הספציפי הזה כמו שהוצג האיש מרוויח יפה ומגיע לו הן כפנסיונר של הצבא וכחבר כנסת, דעתי האישית בלבד שהוא יכול להתקיים מהמשכורות האלה לבדם ויכול לוותר על משכורת של מאות אלפי שקלים בשנה על מנת לעזור לאנשים שהוא "דואג" להם.
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|