פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   קרסים איכותיות מאיביי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קרסים איכותיות מאיביי (נקרא 4942 פעמים) |
הדפסה |
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש פה משהו שמזמין מאייבי קרסים? כמובן שיתאים למים מלוחים 
|
|
|
|
|
סלח לי על השאלה למה אתה צריך קרסים מאיבי?
יש לך פה בארץ אחלה קרסים וגם זולים שימשו אותך לזמן רב!
|
|
|
|
|
יש פה משהו שמזמין מאייבי קרסים? כמובן שיתאים למים מלוחים  באמת שמיותר להזמין קרסים מאי ביי , אני חסיד EBAY ודווקא קרסים אני רוכש אך ורק בחנויות בארץ, פשוט הרווח שלך יהיה אפסי ... ואני גם מעדיף את הכמה שקלים האלה לתת למוכר ישראלי ולא לאיזה סיני ! 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סלח לי על השאלה למה אתה צריך קרסים מאיבי?
יש לך פה בארץ אחלה קרסים וגם זולים שימשו אותך לזמן רב!
אם אין לך דגם ומידה ספציפיים שאתה מעדיף והתנסית איתם , מומלץ לבקר בחנות פיזית ולרכוש, גם אם אתה יודע מה אתה רוצה, עדיין אין יתרון גדול להזמין מחו"ל. קשה לקנות קרסים שלא מכירים מחו"ל מכמה סיבות : על אף שמרבית החברות חולקות ומשתמשות ביחידות מידה זהות כמו 5 .4 .3 .2 .1 .0/1 .0/2 וכו'.... עדיין קיים שוני ביניהם. ישנם גם חברות שמשתמשות במידות שונות לחלוטין. דבר נוסף הוא מבנה - אורך הצוואר, רוחב המפתח, צורת החוד , אופן ההשחזה, ציפוי הקרס וכו'.... אם תגדיר את סגנון הדייג ודג המטרה נוכל להמליץ על כמה אפשרויות
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קרסים איכותיים בארץ יקרים להחריד!!!
לשם פרופורציה - קרסי MUSTAD או VMC גדולים (מידות 0/8-0/10) לדיג אינטיאסים נמכרים במחיר של 3-5 שקלים ליחידה!
השנה החלטתי לשים לזה סוף, עקב הכרות עם הזמנות מEBAY סוף סוף. חיפשתי עם חברים בתחילת העונה ברשת, ומצאנו בEBAY מכירה של 100 קרסי MUSTAD בגודל 0/9 (מצאנו כאלה בארץ, רצו 3.5 שקלים ליחידה!). מחיר הקרסים + משלוח הסתכם קצת פחות מ150 שקלים. פחות מחצי מחיר!
אם מדובר על רכישה של חבילות קרסים פשוטים וקטנים לדיג פיתיונות סטנדרטי, אולי אכן לא משתלם. אם אתה מחפש קרסים איכותיים - במחירים שמוכרים אותם בארץ - הייתי מחפש בEBAY.
|
|
|
|
|
כן קרסים של מוסטד מאוד יקרים
אבל אני גם קונה קרסים של מוסטד שברגע שהם נתפסות בסלע אתה נותן מין סוג של הוקסט הקרס נפתחת לא נשבת אלא נפתחת! זה לא מאבד לך את כל הריג וגם אחרי שהוצאת את הקרס מהמים אתה יכול להחזור אותה לאותו מצב שהיה מקודם אבל אני עדיין מחליף קרס כי ככה הקרס יותר מתחלשת
והקרסים האלה בחבילה של 10 יחדות והם קשורת אני קונה ב15 שקל לא כל כך יקר
|
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קרסים איכותיים בארץ יקרים להחריד!!!
לשם פרופורציה - קרסי MUSTAD או VMC גדולים (מידות 0/8-0/10) לדיג אינטיאסים נמכרים במחיר של 3-5 שקלים ליחידה!
השנה החלטתי לשים לזה סוף, עקב הכרות עם הזמנות מEBAY סוף סוף. חיפשתי עם חברים בתחילת העונה ברשת, ומצאנו בEBAY מכירה של 100 קרסי MUSTAD בגודל 0/9 (מצאנו כאלה בארץ, רצו 3.5 שקלים ליחידה!). מחיר הקרסים + משלוח הסתכם קצת פחות מ150 שקלים. פחות מחצי מחיר!
אם מדובר על רכישה של חבילות קרסים פשוטים וקטנים לדיג פיתיונות סטנדרטי, אולי אכן לא משתלם. אם אתה מחפש קרסים איכותיים - במחירים שמוכרים אותם בארץ - הייתי מחפש בEBAY.

|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בקישור הקודם אלו קרסים לפתיון חי במידות שמתאימות לדייג אינטיאסים. בקישור הזה אלו קרסים קטנות עם זיזים ציפוי ברונז מידה 6, לדייג פתיונות ,בקישור מצויין שזה מיועד לפורלים, למרות שבכותרת זה תחת הקטגוריה של saltwater . המחיר מצויין, הקרסים באמת חדות ונוחות, השתמשתי בהם המון בעבר, הפתיון מוחזק נוח על הזיזים, השתדלתי להחליף את הקרסים אחרי כל יציאה או שתיים .
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 28, 2012, 20:32:01 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ההשוואה שעשית לא נכונה וגם לא הוגנת. בקישור הראשון (דוגית) יש קרסים לג'יג 11/0 ואילו בקישור השני (איביי) יש קרסים לפיתיונות 1/0. תבדוק מחירים בארץ של החבילה של הקרסים מאיביי ותראה מה המחירים. אני מאמין שהם יהיו סביב ה-25-30 ש"ח לכול היותר... בכלל,כשעושים השוואת מחירים חשוב להקפיד ולהשוות בדיוק את אותו המוצר. את הקרסים שרון דיבר עליהן לא ממש אהבתי והעדפתי תמיד היתה נתונה ל-VMC. כשניסיתי לברר מחירים לחבילות גדולות דרך האינטרנט,התברר לי שהמחירים לא כאלו אטרקטיביים... בקרסים של מרוטו מצאתי כמה מבצעים טובים, בקרסים של אונר קשה לי להגיד שיש דילים מפתיעים... קרסים לקרפיון לעומת זאת,מצאתי במחירים לא רעים לקרסים בתפזורת . אל תשאלו מאיזו חברה כי אין לי מושג אבל הצורה התאימה לי,הכמות מול המחיר התאימו לי ואחרי קנייה ראשונה להערכת גודל אמיתי ווידוא שהקרסים האלו חזקים,חדים ואיכותיים,הזמנתי את המידה שרציתי בהתחלה ועכשיו יש לי 100 קרסים בשתי מידות ובעלות של קצת פחות מ-50 ש"ח.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
ידוע לי על הזמנות שבוצעו מ eBay
ובהחלט נוצר פער מחירים גדול בין המחירים בארץ לבין הדילים בeBay
קוקו אם אתה מתכוון לרכוש כמות גדולה מ 500 קרסים ומעלה אז בהחלט העסקה משתלמת
שוב אציין שאת החברות שציינת אותן את המחפש ניתן להשיג במחירים נוחים וזולים יותר מבישראל !!!
כחסיד של המותגים אותם ציינת ועוד רבים לא מעט פעמים בגישוש קל שעשיתי ב eBay
מצאתי פערי מחירים בלתי נתפסים והוזלה משמעותית בכסף !
לכן לפני רכישה שלך ב eBay תעשה בדיקה של כמות כי בארץ המותגים הנ"ל מגיעים ארוזים
גג 12 עד 15 יחידות לחבילת קרסים שתעלה לך בין 13 ל - 19 שקל שזה יקר בהשוואה לכמות ב eBay.
בהצלחה !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
כל הקרסים שלי מאיביי אחי והם פשוטים מרביתם הגיעו בשקית אטומה וזהו בלי שם בלי תמונה אפילו והם קטלניות לא מחלידות חזקות במיוחד וחדות ולא נשחקות אני מאוד מרוצה !!
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הקרסים שלי מאיביי אחי והם פשוטים מרביתם הגיעו בשקית אטומה וזהו בלי שם בלי תמונה אפילו והם קטלניות לא מחלידות חזקות במיוחד וחדות ולא נשחקות אני מאוד מרוצה !!
אשמח לקישור
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
את הקרסים שרון דיבר עליהן לא ממש אהבתי והעדפתי תמיד היתה נתונה ל-VMC.
צ'יף, נראה לי שאתה מתכוון לקרסי מוסטד המעוקלות קצת בקצה עם טבעת גדולה למעלה, זה הדגם שיותר נפוץ בארץ. גם אני לא מת עליהם. המוסטד שאני הזמנתי מקבילות לVMC שהרוב משתמשים, דגם O'Shaughnessy, שהקרס בעל צוואר ארוך וללא עיקול בקצה. כמו פה לדוגמא: http://www.campbellsprotackle.com/store/product.asp?ID=2196
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|