Hadida
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם דבר ראשון אני חדש בפורום באתי על ידי שחר, הייתי במפגש וחשוב לי לציין והיה נחמד מאוד! הלכנו אתמול יום שבת בבוקר לדוג ברוח דיי צפונית מערבית סתם לזרוק פיתיון לבדוק מה קורה בים... לא יצא כלום ממש כלום... אבל מה שכן יצא זה משהו מוזר ומעניין בו זמנית שחר הוציא שקית שחורה... (דג נדיר ביותר) אבל מה שהיה יותר מוזר זה בתוך השקית יצא מן חיית ים לא מוגדרת מה שעשינו כמובן צילמנו את זה ... נראה כמו חילזון אדום אבל כגוש עגול שממנו בקע ראש... חשבנו והחלטנו להעלות את הסרטון הזה לפואום לדעת מה דעתכם איזה חייה זו אז הסרטון: http://upload-il.net/he/29C3232ABFזה הקישור ... נשמח לתגובות 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לכולם דבר ראשון אני חדש בפורום באתי על ידי שחר, הייתי במפגש וחשוב לי לציין והיה נחמד מאוד! הלכנו אתמול יום שבת בבוקר לדוג ברוח דיי צפונית מערבית סתם לזרוק פיתיון לבדוק מה קורה בים... לא יצא כלום ממש כלום... אבל מה שכן יצא זה משהו מוזר ומעניין בו זמנית שחר הוציא שקית שחורה... (דג נדיר ביותר) אבל מה שהיה יותר מוזר זה בתוך השקית יצא מן חיית ים לא מוגדרת מה שעשינו כמובן צילמנו את זה ... נראה כמו חילזון אדום אבל כגוש עגול שממנו בקע ראש... חשבנו והחלטנו להעלות את הסרטון הזה לפואום לדעת מה דעתכם איזה חייה זו אז הסרטון: http://upload-il.net/he/29C3232ABFזה הקישור ... נשמח לתגובות  שלום לך יש מצב אתה מעלה את הסרטון ב youtube כי לוקח הורדה 45 דקות ואז זה יהיה נגיש לכולם ועוד דבר ברוך הבא לפורום מס 1 ברשת  תספר לנו באיזה סגנון אתה דג ? וכל מה שאתה רוצה
|
-------------------------------
|
|
|
Hadida
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דג פתיונות וז'ירז'ור אני אנסה לעלות את זה ליוטיוב בקרוב ככה שבאמת כולם יוכלו לצפות בזה ישר... ותודה אני מקווה ללמוד מהפורום הזה הרבה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ותודה אני מקווה ללמוד מהפורום הזה הרבה את זה אני יכול להבטיח לך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דג פתיונות וז'ירז'ור אני אנסה לעלות את זה ליוטיוב בקרוב ככה שבאמת כולם יוכלו לצפות בזה ישר... ותודה אני מקווה ללמוד מהפורום הזה הרבה  אז שיהיה בהצלחה  מכל הפורום כמו שעדי אמר אתה תלמד ואנחנו גם 
|
|
|
|
Hadida
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג.... הנה מעלה ליוטיוב עוד מעט יהיה קישור
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תענוג.... הנה מעלה ליוטיוב עוד מעט יהיה קישור אחלה 
|
|
|
|
Hadida
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
זה נראה כמו חילזון ים  יש מצב שהוא היה נראה ככה : 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 25, 2012, 18:00:18 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
Hadida
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב זה מאוד דומה אבל יש מצב זה היה חילזון ים בלי בית? חחח לא היה לו כונכיה או משהו כמו בתמונה ... אבל חייה ממש מוזרה הצמיחה ראש משום מקום...
|
|
|
|
|
מצב סגור  מצב פתוח 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מצב סגור  מצב פתוח  walla יש מצב שזה זה אבל אהבתי במצב פתוח 
|
|
|
|
Hadida
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואוו... אז מה סיכמנו שזה? חחח
|
|
|
|
|
חחחח מוזר! אבל זה מבאס למה צריך לזרוק את הזבל הזה יש מספיק מקומות שיוצרים כאלה יכולים לחיות ! 
|
|
|
|
|
וואוו... אז מה סיכמנו שזה? חחח
שושנת ים תיכון
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |