תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
24/3/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
שרימפס - | סקומברי (קוליס כול-ימי ) | 1 | ||
שרימפס - | גרבידה אילתית (סנפן) | 20 | ||
שרימפס - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 |
הדו"ח:
ייאלה, עכשיו זה הזמן להעלות דוח .
הצילצול של השעון מעורר מעיר אותי ב4 בבוקר (צילצול עם רעש של מכונה, איך לא נקום??

הנהג מונית מחכה בחוץ, ציפצוף ויוצאים לדרך ברבע ל5, אני מגיע לפוצקר ב5 ועשרה, (בבוקר כן) ואין אף אחד במועדון עדיין, אז אני מחכה קצת בחוץ, פוצקר בא פותח את המועדון , מדברים קצת, אני קונה גמברי ועוד כמה משקולות,
וב5.30 כבר על הסירה

מפליגים 45 דקות משהו כזה, ועוצרים, ישר בלי לחכות יותר מידי מחמש בגמברי ומוריד חוט, מרגיש אכילה נותן הוק סט קטן אבל לא מעלה, וככה אני מקפיץ עוד פעמיים ומעלה, ממש קשה להעלות (4 מולים נתפסו+ המשקולת 120 גרם בקיצור קשה) ואני חייב להעבוד לפי השיטה המסורתית של להעלות את השפיץ של המקל ושאני מוריד אותו למטה אני מגלגל את החוט, כי אם לא בטח הקשת הייתה עפה או משהו בסיגנון, וככה עוד פעם אחת (רק שהריג חזר עם 2 מולים), יללאה כבר איזה רבע שעה לא אוכל, ועוברים מקום.
אני מוריד חוט ואומר איזה מזל לפחות שאין אבו קקות ואז מורדי הסקיפר אומר לי שאני מטומטם ועכשיו אני מבין למה

עוצרים עוד פעם (מעכשיו אני לא מספר יותר על זה שזזנו למה זה היה דיי הרבה פעמים), מוריד חוט מרגיש אכילה מוזרה,(לא, לא מה שאתם חושבים) כבר מכין את הסכין, ואז עולה לו סקומברי חמוד, אז מניח את הסכין בצד וממשיך לעבוד, יש אכילות מטורפות מקפיץ פעם אחת, מקפיץ פעם שנייה, מקפיץ פעם שלישית ומעלה , ממש קשה לי להעלות אז כמו שאמרנו, מעלה שפיץ מוריד ומגלגל תוך כדי , (אחת הסיבות שהיה קשה להעלות זה הידית של האוקומה אקסייד) ואז עולים להם 3 מולים יפים וישר לסל, הגמברי נשאר על הקרסים, אז מוריד עוד פעם יש אכילות ועולים עוד 3 מולים על הסירה

מוריד חוט, מרגיש אכילות, וישר מעלה בלי שום התנגדות מהמשקולת, טוב נחשו מה קרה??? אבו מאנייק עבר לי על החוט. קושר ריג מחדש מוריד חוט ואחרי שתי דקותת מעלה ויש דג אחד על המקל , וככה כל מכה עולה דג אחד עד שהגענו לעשרים בסל , רוצים לתקן פעם אחרונה, ואז הסירה לא מניעה

מגיעים אחרי משהו כמו 50 דקות למרינה, במרינה כבר נתתי למישהו שהיה על הסירה את כל הדגים שלי, כי לא היה לי כוח לנקות וכל החרטה הזה, אבל קודם צילמתי את הדגים שיהיה לדוח.

מקווה שנהנתם.