תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/3/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:00-14:0 | גיג בינוני - WINGSING | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | מספיק! |
הדו"ח:
הרבה זמן שלא יצאתי לים עקב גב תפוס !

כל החודש שלא הייתי בים אני מקבל מקובי טלפונים כמו מתי תיקח אותי לחגיגות ולמה אתה לוקח אותי רק לקטנים וכו...
ב12:00 מסיים את הסידורים של הרכב וקובע עם קובי בסירה.
בסביבות 12:00 בצהרים יצאנו לים לנסות אם אני מסוגל בכלל לעשות גיג?
קובי עוזר לי עם הדברים הכבדים ,תדלוק קצר ואנחנו בדרך.
היום זה יום מיוחד!רון בן שנתיים

את הגדולים נשאיר לפעם אחרת אני אומר לקובי ולוקח אותנו לתקלה קטנה שעושה אינטיאסים קטנים.
היום עבדתי עם חכה של POWERJIG 100G ורולר JIGGING MASTER PE 3.
חוט בד של בארקלי WHIPLASH קריסטל 50LB(המלצה מצוינת של מאמון.חוט דק,חזק ונוח לעבודה)
מגיעים לתקלה ואין סימן דגים.אני בכל זאת מוריד ומתחיל לעבוד.אין כאבים בגב וזה כבר טוב.
מסתובב אחור לאקו סאנדר ורואה שנכנסה להקה ענקית.
קובי מקבל יישאר תקיפה ודג ראשון בדרך לסירה.אני מתחיל להקפיץ והדג ננעל ומשתחרר וננעל שוב ומשתחרר ושוב ננעל מצמצם חוט וזהו!!הוא נעול ובדרך לסירה.
חוזר חזרה לתקלה כי כבר התרחקנו כ200מ (היום היה דריפט דרומי של 2-3ק"מ).
שוב מוריד כמה הקפצות ואני נעול!!קובי מקפיץ עד הסירה ללא נעילה.מוזר?יש להקה ענקית מתחת לסירה .הוא חייב להינעל!מלחמה קצרה ועוד אחד על הסירה ישאר ללייבוול.

בהורדה הבא אני אומר לקובי שיקפיץ איתי באותו הקצב וברגע שהדג תוקף לצמצם חוט ולנעול אותו !
בדריפט הבא שנינו ננעלנו.ומוספים עוד שניים לסירה.שעה 14:00 הרוח הופחת למערבית והדריפט משתנה.
הליבוול מלא במספיק דגים והגיע זמן לחזור למרינה.
שוב תודה רבה לקובי על העזרה בסירה ובכל מה שהיה צריך לעשות .

שבוע מצוין לכולם