אחרי החדר כושר כל השרירים תפוסים ואין כוח להזיז תתחת מהכורסה, לכן החלטתי לנצל את הזמן ולהכין לכם מדריך להכנת הקפיץ עצמו,
חיסכון בכסף וגם אתה בוחרים את העובי והאורך שלו, ככה שאני ממש ממליץ על זה.. אני משתמש בזה כבר הרבה זמן ותפסתי הרבה דגים איתו.
לדעתי אין צורך בהסברים "תמונה אחת שווה אלף מילים" ואני חושב שצילמתי מספיק תמונות כדאי שתבינו גם בלי הסברים, אם עדיין מישהו לא יבין משהו,
אז שישאל ואני אשמח לענות.. אז לתמונות:

מצד אחד אתם מחברים חוט עם משקולת לפי משקלי הזריקה של החכה שלכם ומצד שני אתם מחברים 4\5 קרסים באורך של הקפיץ, לא אחריו.
את הקפיץ ממלאים בבצק ועל הקרסים שמים תירס, אם הבצק קשיח מספיק אז אפשר לשים גם אותו על הקרסים במקום התירס.
עוד שיטה לדיג עם הקפיץ - ממלאים את הקפיץ בבצק ודוחפים את הקרסים פנימה כאשר הקצוות שלהם מחוץ לקפיץ.
אני מעדיף את השיטה השנייה (ממלאים את הקפיץ בבצק וגם על הקרסים עצמם בצק), כמובן שאפשר גם להוסיף בויליס מתחת לקפיץ,
וגם אפשר להוסיף משקולת בתוך הקפיץ על הכבל שהכנסתי בתמונה #9, במקום חוט עם משקולת אבל כל אחד ואיך שהוא מעדיף את הקפיץ שלו!
לשואלים - את הכבל קניתי בAce, והוא מספיק לי להרבה קפיצים כי קניתי בערך 50 מטר ואני משתמש רק ב20 ס"מ בערך לכל קפיץ.
תהנו חברה אוהב אותכם, לכל מי שיש שאלה שלא יתבייש לשאול
© Misha Ravich