בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  שתי מפלצות בשלושת הזריקות הראשונות של הבוקר! וזה רק הפתיח ליום משוגע בנהר הירדן!
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: שתי מפלצות בשלושת הזריקות הראשונות של הבוקר! וזה רק הפתיח ליום משוגע בנהר הירדן!  (נקרא 530 פעמים) הדפסה
ליאור גכמן

דייג-ליאור גכמן
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 862

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
16/11/2023ירדן צפוני והנחלים מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - ז'רז'ור


תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
כל היוםדמוי דג קטן - כפית מוזהבת 3 גרםבינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי)21


הדו"ח:
לפי התכנון המקורי את הבוקר הזה הייתי בכלל לפתוח אי שם בירדן ההררי,אך כמו שקורה לי לא מעט בזמן האחרון, תכניות לחוד ומציאות לחוד. תוך כדי נהיגה לכיוון הירדן בשעות הקטנות של הלילה אני מתחבט עם עצמי היכן הכי כדאי לי להתחיל את הבוקר עד שלבסוף אני מגיע להחלטה לפתוח את היום בנקודה רגועה אי שם לאורך הירדן ומשם להמשיך הלאה בספונטניות ולפי קצב ההענות של הביניות.
אני מתמקם בנקודה הראשונה קצת אחרי אור ראשון ומתלבט אם איזו כפית לפתוח את הסשן,הכפית הכסופה? או הכפית המוזהבת? אני בוחר באקראיות את הכפית המוזהבת ולאחר סקירה קצרה של האזור מחליט לזרוק אותה חצי שמאלה כמה שיותר קרוב לצמחייה שבגדה ממול. הטלה מדויקת מנחיתה את הכפית בדיוק של מילימטרים ספורים מהשיחים ואיך שאני מתחיל לגלגל את החוט אני מקבל תקיפה!! ומיד אני מרגיש שזו בינית גדולה לפי ההתנגדות. מתענג על הפייט העצבני של הזריקה הראשונה ומצליח לשלוף בינית מרשימה מאוד בגודלה.איזו פתיחה חלומית! אני כבר התרגלתי לאחרונה שהביניות הגדולות תוקפות יותר בשעות אחר הצהריים והנה הגיעה הממזרה הזו דווקא בזריקה הראשונה של הבוקר.
כהרגלי,אני מקדיש קצת זמן לצלם את הבינית כמעט מכל כיוון ואז משחרר אותה לדרכה וממשיך הלאה.
בזריקה השנייה שוב אני מקבל תקיפה חזקה,אך הפעם הבינית משתחררת עוד לפני שמתחיל הפייט (גם זה קורה חברים).בזריקה השלישית זה שוב קורה לי! עוד תקיפה! וגם הפעם אני מיד מבין שזו בינית גדולה לפי עוצמת הכוח שהיא מפעילה,אך הפעם הקרס ננעצה היטב וכל מה שנותר לי זה להנות מעוד פייט חלומי עם ביניפלצת אלימה.
עוד לא עברה רבע שעה מאז שהגעתי וכבר סימנתי וי על שתי מפלצות ועוד אחת שברחה. בחלום הכי ורוד שלי לא הייתי מתאר לעצמי שככה יתחיל יום הדיג שלי בירדן.
מכאן ואילך הדיג ממשיך להיות פורה לאורך כל היום,ובכל נקודה שאני מבקר בה יש תוצאות ואקשן של ביניות שריריות, עצבניות,וחלקן גדולות שמענגות אותי שוב ושוב באלימות האופיינית שלהן. כפי שכבר שמתם לב העונה אני  מקדיש אקסטרה זמן לירדן,אם זה מבחינת מספר הגיחות,ואם זה מבחינת כמות השעות שאני משקיע בכל סשן,וכל זה נובע מהפחד שלא מרפה ממני שאולי זו העונה האחרונה שבה נוכל לדוג במקום הקסום הזה בחופשיות לפני שיוצבו השלטים שמכריזים על כל הרצועה כשמורה שבה הדיג אסור,ובעקבותיהם יגיעו גם הפקחים שיאיימו עלינו הדייגים בקנסות והחרמת ציוד.
לא אוותר בכזו קלות על הירדן שתמיד היה מבחינתי מובן מאליו!!
אז עד הד'וח והסרטון הבאים, אדיוס אמיגוססססס.
<a href="https://www.youtube.com/embed/XPL_3l9P824" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/XPL_3l9P824</a>
-------------------------------
מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב בקישור המצורף:
https://www.youtube.com/channel/UCK5p3ftG6r1_S1gy-Wx733Q?view_as=subscriber
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!