avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
יבואן:SHIMANO OWNER STORM MOMOI SENSAS HALCO TORAY
|
|
לי לא איכפת להיות אחרון אם אתה נשאר איתי עד 4 בבוקר  אבי יא תותח אתה יכול לבוא מחר 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
/
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2012, 23:08:12 PM על ידי atmsk
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 מקלות ורולרים עלינו מצב רוח טוב עליכם  בשלוש מילים- "יצאת מלך אבשה"!!!  לפי ידיעתי אכן דבר ראשון מסוגו בארץ- ותזמנת אותו נהדר, ישר למפגש המשותף... יופי של הפתעה, שיחקת אותה בגדול 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לפנק ..לפנק..לפנק פשוט מדהים  נשמע לי בכורה ארצית..כל הכבוד אבשה ואמת יצאת גדול עושה המון לקהילה שלנו ועל זה מגיע לך המון תודות איש היה לי הכבוד להכיר אותך  המון כבוד והערכה על הפעילות שלך לקהילה הזו 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
קודם ערבית אחי, אני נותן לך את התור שלי על הסימולטור אבשה: רעיון אדיר,מאמין שכולם מחכים בכיליון עיניים
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבשה
בסימולטור הדג נכנע בסוף או שזה נמשך ונמשך?
בסוף הדג מוכנס לרשת והסוף תלוי באיזו רמה אתה מתמודד וישנו גם מוד שסולח לדייג על טעויות עם המרלין פרשתי kap;לאחר 25 דקות במוד סלחני הדג קרע לי את הצורה  יש מוד מציאותי בו יש סביבך 4 דייגים שאומרים לך מה לעשות: פתח קלאצ' - סגור קלאצ' - תרים קצה - תוריד קצה - תן לו לקחת - תעצור אותו.... ואז צועקים כל אחד וואיי איזה גומבר ענק... אין, רק אינטיאס מושך ככה... וכו?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יש מוד מציאותי בו יש סביבך 4 דייגים שאומרים לך מה לעשות: פתח קלאצ' - סגור קלאצ' - תרים קצה - תוריד קצה - תן לו לקחת - תעצור אותו.... ואז צועקים כל אחד וואיי איזה גומבר ענק... אין, רק אינטיאס מושך ככה... וכו? 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היה שווה לחכות קצת עושה רושם שהולך להיות שמח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
קודם ערבית אחי, אני נותן לך את התור שלי על הסימולטור אבשה: רעיון אדיר,מאמין שכולם מחכים בכיליון עיניים מומי צחקתי
|
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
תגיד אבשה...  אם אתה מתכנן לתפוס אותו בסימולטור עד יום רביעי , יש מצב שאתה דואג לנו גם לסימולטור של מנגל שנוכל כולנו לטעום ממנו.....? 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מומי אני נותן לך את התור שלי ... מקווה שהמפגש לא יהפוך למפגש הסימולטור אלא למפגש חברתי
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
תגיד אבשה...  אם אתה מתכנן לתפוס אותו בסימולטור עד יום רביעי , יש מצב שאתה דואג לנו גם לסימולטור של מנגל שנוכל כולנו לטעום ממנו.....?   יש משהוא אחר שאני מתכנן עליו אם יצא ארוחה
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 16, 2012, 20:37:57 PM על ידי avsha
|
|
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
מומי אני נותן לך את התור שלי ... מקווה שהמפגש לא יהפוך למפגש הסימולטור אלא למפגש חברתי
סער ידידי גם וגם גם סימולטור וגם אירוע חברתי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|