פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת התחזית (אחראי: shragam)
   תחזית לסופ"ש 12-14/01 |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תחזית לסופ"ש 12-14/01 (נקרא 1203 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
* שיא השפל: 00:20 ו 07:45 * שיא הגאות: 14:00 ו 01:15
יום חמישי: הערב רוח דרום מערבית עד 8 קשר במרכז ועד 7 קשר בצפון. הים עד 2 מ'. בשעות הלילה ולקראת הבוקר, הרוח תיהיה דרומית עד 9 קשר במרכז ועד 11 קשר בצפון..
יום שישי: הבוקר נפתח עם רוח דרומית עד 11 קשר וים עד 1.9 מ'. בשעות הצהריים, הרוח תיהיה דרום מערבית עד 14 קשר במרכז ודרומית עד 15 קשר בצפון. בשעות הערב, הרוח תיהיה דרום מערבית עד 10 קשר במרכז ועד 11 קשר בצפון. בשעות הלילה ולקראת הבוקר, הרוח תיהיה דרומית עד 16 קשר במרכז ודרום מזרחית עד 16 קשר בצפון.
יום שבת: הבוקר נפתח עם רוח דרום מערבית/דרומית עד 16 קשר במרכז ודרומית עד 9 קשר בצפון. הים עד 1.5 מ' במגמת עליה. בשעות הצהריים, הרוח תיהיה דרום מערבית עד 17 קשר במרכז ועד 19 קשר בצפון. בשעות הערב, הרוח תיהיה דרום מערבית עד 10 קשר במרכז ודרומית עד 9 קשר בצפון. בשעות הלילה ולקראת הבוקר, הרוח תיהיה דרומית עד 10 קשר במרכז ודרום מזרחית עד 10 קשר בצפון.
יום ראשון: הבוקר נפתח עם רוח דרומית עד 9 קשר במרכז ודרום מזרחית עד 10 קשר בצפון. הים עד 1 מ'.
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שרגא אני מאוכזב ממך... עד שאני מגיע למרכז, זה הים שאתה מסדר לי?  תודה רבה על התחזית המושקעת 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תודה רבה על התחזית! סופ"ש נעים לכולם
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
קובי ים קשוח לזירזור אבל אפשרי לפתיונות אם אתה רוצה להצתרף אנחנו נכנסים לפלמחים עם רכב ודגים אתה מוזמן בשבת בבוקר
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא אני מאוכזב ממך... עד שאני מגיע למרכז, זה הים שאתה מסדר לי?  תודה רבה על התחזית המושקעת  היית צריך לתאם איתי מראש
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
שרגא תודה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שרגא אני מאוכזב ממך... עד שאני מגיע למרכז, זה הים שאתה מסדר לי?  תודה רבה על התחזית המושקעת  היית צריך לתאם איתי מראש אז בפעם הבאה אני אתאם איתך, אצלכם בסירה... 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא אני מאוכזב ממך... עד שאני מגיע למרכז, זה הים שאתה מסדר לי?  תודה רבה על התחזית המושקעת  היית צריך לתאם איתי מראש אז בפעם הבאה אני אתאם איתך, אצלכם בסירה...  
|
|
|
|
sloz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא תודה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי ים קשוח לזירזור אבל אפשרי לפתיונות אם אתה רוצה להצתרף אנחנו נכנסים לפלמחים עם רכב ודגים אתה מוזמן בשבת בבוקר
אלוף, תודה על ההזמנה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]