בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  הם לא צמחונים או משהו כזה ?
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: הם לא צמחונים או משהו כזה ?  (נקרא 540 פעמים) הדפסה
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הם לא צמחונים או משהו כזה ?
« ב- : דצמבר 16, 2022, 21:15:09 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
16/12/2022מרכז - תל אביב מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - ז'רז'ור

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
07:00-09:0דמוי סיליקון - סיליקונים תוצרת עצמית -1.5 ס"מבורי (קיפון גדול-ראש)3

הדו"ח:
למרות שחשבתי שהסתיימה עונת הxul הזמנה מחברי מקס תפסה אותי מופתע אבל נכון אלי קרב. נסענו לירקון לאזור מים מליחים ,  אני נטול ציפיות לגמרי אחרי שהבנתי שהמושטים לא פעילים כשמתקרר ,,,, להפתעתי מקס שולף אחד בזריקה הראשונה על סיליקון קטן חדש שלי.
אוקיייייייי..... אז אולי אפשר לגרד משהו היום ..... מקס ממשיך להוציא פה ושם מושט כזה ואחר, חבר נוסף שולף מדי פעם דג ורק אני מעאפן,,,,תקיפה או 2 וללא נעילות .
באיזה שלב גם אני שלפתי בייבי לברק והצטרפתי לחבורה אך להפתעה הבאה קיוויתי כל כך אך לא האמנתי שתקרה דווקא עכשיו כשהמים קרים ....
זריקה למרכז הנחל, עבודה סופר עדינה ,משקלים של 0.4 גרם וסיליקון פאדל קטנטן שיעילותו מוכחת רבות על ידי ועל ידי שרגא והנה הוא מגיע .... בורי ראשון שלי בז'ירז'ור..חתיכה חמודה, לא קטנה לא גדולה.
נלהב אני מצלם ושולח לשרגא( אני לא נוהג לצלם דגים אבל זה דג יוצא דופן ושרגא דיבר על זה שיש סבירות שגם בורי יתקוף את הסיליקונים האלה שהרי קרפיונים כבר יצאו עליו ).
כבר יצא לי לשמוע על תקיפה של בורי בכנרת וכו אבל אלה מקרים נדירים לפי מה שידעתי עד היום .
ממשיכים לעבוד אני ו2 החברים וממשיכים לקבל תקיפות אבל לא מצליחים לנעול וכבר צריך להתקפל הבייתה.
נרגש אני חוזר לשם לבדי ומוצא יום סופר פורה, המוני מושטים גדולים וקטנים, לברקים וכן גם בורי נוסף הגיע עד אליי וברח לי בקצה כשאני רוכן להרים אותו. שברון לב אמיתי שכן זה היה מאשש לי את העניין שהתקיפה לא הייתה מקרית.

מספר על זה לחבריי לתחום ואחד מהם מרים את הכפפה ושבוע מ היציאה הראשונה קובעים לצאת שוב ולא תאמינו, ביום לא מאוד פורה שהיו 7-8 דגים בלבד הוא עדיין הצליח לשלוף את הבורי שלו .
3 בורי בשבוע על סיליקונים ,אני חושב שזה כבר לא עניין נדיר אלא עניין של למצוא את הדג הרעב הנכון שיעז לנסות את  מה שמולו. מחכה לבחון זאת בהמשך בתקווה שירבו התקיפות הללו , עד כה כולם עלו על אותו סוג סיליקון אבל החלטתי שאני אתחיל לנסות דגמים נוספים כדי לבסס מגמה סמיילי.
התמונה הראשונה היא הבורי שהוצאתי ביום הראשון והשנייה זה החבר ששלף את הבורי שלו
עריכה אחרונה: דצמבר 16, 2022, 21:21:29 PM על ידי ארז.ד.
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: הם לא צמחונים או משהו כזה ?
« הגיב #1 ב- : דצמבר 17, 2022, 08:02:29 AM »
ארז, כיף לשבור תאוריות בתחום ה XUL .
לפי מה שראיתי בחו"ל,  גם דגים צמחויים תוקפים בסגנון הזה והנה ההוכחה הישראלית  בראוו
כנראה שהמושטים עדיין פעילים כי לא ממש התחיל החורף 
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC