פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דיג חופי-חורפי.. כמה שהתגעתי! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דיג חופי-חורפי.. כמה שהתגעתי! (נקרא 1526 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 22/11/2022 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
22:40 | קלמארי - טרי! | אגאג (דניס בר) | 4 | |
הדו"ח:ערב טוב חברים יקרים. ראשית אפתח ואומר, צר לי מאוד לראות את הפורום דועך ושכמות המשתתפים הפעילים ירדה דרסטית. מקווה שאנשים ייזכרו "חסד נעורים" למקום הנפלא הזה והמקום יחזור להיות פעיל כבעבר. לאחרונה חזר החשק לדייג חופי. ירידת הטמפרטורות והתקררות המים, חזרת הקלמרי לחופים, הטורפים הגדולים וגם דגי החוף.. קובע עם חברים טובים לצאת לאחד מחופי הבית שלנו, למקומות שבהם בעבר תפסנו דגים. לצורך כך יצאנו לתפוס קלמרי טרי. במאמץ רב נתפסו כמה יחידות. יצאנו לחוף ונתפסו דורדות (הדניסים האורגינליים של הים). דג טעים שנוגח בעיקר בשלב הסופי שהוא כבר כמעט על החוף. ביציאות קודמות היו גם טרכונים יפים שנתנו פייט מהנה. הדיג החופי חי ובועט. צאו לים ותהנו! תמונות בהמשך.
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 23, 2022, 20:57:04 PM על ידי Fish
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה על השיתוף  . אכן יש הרבה דורדות בזמן האחרון בפתיונות ובז'רז'ור. חבל שהכל רק בפייס ולא משתפים גם כאן .
|
-------------------------------
|
|
|
|
תודה על השיתוף  . אכן יש הרבה דורדות בזמן האחרון בפתיונות ובז'רז'ור. חבל שהכל רק בפייס ולא משתפים גם כאן . תודה שרגא. אתה צודק, שמתי לב שהשנה בהחלט יש נוכחות מכובדת של הדורדות בחופים. דג טעים ביותר, שווה לנסות לטרגט אותם.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כיף לראות שוב דו"ח חופי-חורפי שלך, אביחי. הדוראדות היו בזמנו דג המטרה שלנו בחוף בחורף, כשהיינו ילדים ועוד דגתי פיתיונות מהחוף, אבל הדג המשובח הזה (יחד עם עוד דגים חופיים כמו מוסר/קורבינה) די נעלם, לכאורה נכנסו הדניסים על אותה משבצת, אבל איפה דניס ואיפה דוראדה- בר מבחינת איכות הדג, הפייט והחמקמקות... אבל נראה שיש היום יותר מהם, ואני שמח לראות שגם הצלחת לשלוף לך מנה נאה! שאלה- מה היה דג המטרה שטירגטת ביציאה הזו? יופי של דו"ח, אביחי, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
 |
|
|
כיף לראות שוב דו"ח חופי-חורפי שלך, אביחי. הדוראדות היו בזמנו דג המטרה שלנו בחוף בחורף, כשהיינו ילדים ועוד דגתי פיתיונות מהחוף, אבל הדג המשובח הזה (יחד עם עוד דגים חופיים כמו מוסר/קורבינה) די נעלם, לכאורה נכנסו הדניסים על אותה משבצת, אבל איפה דניס ואיפה דוראדה- בר מבחינת איכות הדג, הפייט והחמקמקות... אבל נראה שיש היום יותר מהם, ואני שמח לראות שגם הצלחת לשלוף לך מנה נאה! שאלה- מה היה דג המטרה שטירגטת ביציאה הזו? יופי של דו"ח, אביחי, תודה על השיתוף!
תמיד כיף לקרוא הודעות ממך קובי אחי היקר! בזמן האחרון שמתי לב שתפסו המון דורדות בכל החופים- מצפון לדרום. גם אצל חברים קרובים שלי- נתפסו דורדות גדולות ויפיפיות. וההפתעה הגדולה- מוסר ששקל כמה ק"ג טובים על קרס מס' 4 קטן.. בעקבות כך, דגי המטרה שלי היו בעיקר הדורדות, שאותן אי-אפשר שלא לאהוב  . יש גם סרגוסים נאים פה ושם, טרחונים שנותנים פייט טוב ויודעים לכופף מקל- אבל אותם אני נוטה לשחרר /לחלק לחברים שמבקשים/להשתמש לפתיון... בשורה התחתונה, הדג שספציפית אני מחכה לו זאת הדורדה. ואתה צודק, אין בכלל מה להשוות בטעם בינה לבין הדניס כלובים. פשוט לא באותה הרמה בכלל!!! כמובן שבמקל אחד שמתי קרס מעט גדול (היבוסה 16) ורצועת קלמאר גדולה וטרייה, אם יגיע מוסר. לצערי הפעם לא התחשק לו להגיע לביקור 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 27, 2022, 23:02:35 PM על ידי Fish
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ערב טוב חברים יקרים. ראשית אפתח ואומר, צר לי מאוד לראות את הפורום דועך ושכמות המשתתפים הפעילים ירדה דרסטית. מקווה שאנשים ייזכרו "חסד נעורים" למקום הנפלא הזה והמקום יחזור להיות פעיל כבעבר.
לאחרונה חזר החשק לדייג חופי. ירידת הטמפרטורות והתקררות המים, חזרת הקלמרי לחופים, הטורפים הגדולים וגם דגי החוף.. קובע עם חברים טובים לצאת לאחד מחופי הבית שלנו, למקומות שבהם בעבר תפסנו דגים. לצורך כך יצאנו לתפוס קלמרי טרי. במאמץ רב נתפסו כמה יחידות. יצאנו לחוף ונתפסו דורדות (הדניסים האורגינליים של הים). דג טעים שנוגח בעיקר בשלב הסופי שהוא כבר כמעט על החוף. ביציאות קודמות היו גם טרכונים יפים שנתנו פייט מהנה.
הדיג החופי חי ובועט. צאו לים ותהנו! תמונות בהמשך.
הייתי מקצין ואומר שהאתר נמצא כרגע במוות קליני יש עוד תקווה שהחולה ייצא מהתרדמת אבל עם הזמן התקווה הולכת ונעלמת טוב לשמוע שעוד יש דוראדות בר בים דג טעים ויודע לתת פייט יחסית לגודל שלו נתפס בעיקר בים שטוח ורגוע והפתיון המועדף דווקא תולעים ולא קלמרי אבל מה זה משנה כשאוכל אז אוכל כל דבר
|
-------------------------------
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
תענוג של יציאה ודוח אביחי, איפה התמונות?
|
|
|
|
|
צודק, ימים עמוסים, מקווה שיהיה לי זמן בקרוב
|
|
|
|
|
צודק, ימים עמוסים, מקווה שיהיה לי זמן בקרוב.
|
|
|
|
|
 |
|
|
ערב טוב חברים יקרים. ראשית אפתח ואומר, צר לי מאוד לראות את הפורום דועך ושכמות המשתתפים הפעילים ירדה דרסטית. מקווה שאנשים ייזכרו "חסד נעורים" למקום הנפלא הזה והמקום יחזור להיות פעיל כבעבר.
לאחרונה חזר החשק לדייג חופי. ירידת הטמפרטורות והתקררות המים, חזרת הקלמרי לחופים, הטורפים הגדולים וגם דגי החוף.. קובע עם חברים טובים לצאת לאחד מחופי הבית שלנו, למקומות שבהם בעבר תפסנו דגים. לצורך כך יצאנו לתפוס קלמרי טרי. במאמץ רב נתפסו כמה יחידות. יצאנו לחוף ונתפסו דורדות (הדניסים האורגינליים של הים). דג טעים שנוגח בעיקר בשלב הסופי שהוא כבר כמעט על החוף. ביציאות קודמות היו גם טרכונים יפים שנתנו פייט מהנה.
הדיג החופי חי ובועט. צאו לים ותהנו! תמונות בהמשך.
הייתי מקצין ואומר שהאתר נמצא כרגע במוות קליני יש עוד תקווה שהחולה ייצא מהתרדמת אבל עם הזמן התקווה הולכת ונעלמת טוב לשמוע שעוד יש דוראדות בר בים דג טעים ויודע לתת פייט יחסית לגודל שלו נתפס בעיקר בים שטוח ורגוע והפתיון המועדף דווקא תולעים ולא קלמרי אבל מה זה משנה כשאוכל אז אוכל כל דבר הדורדה "מתהה" על תולעים זה ידוע, במיוחד תולעי ים אמיתיות.. אבל בחורף יש פחות תולעים אם משקיעים וחופרים, למרות שניתן למצוא.. בינינו, כבר אין כוח לזה  . מעדיף להנות בדיג קלמרי שמשמש אותי לדיג פתיונות נרחב וגם לאינטיאס. הרבה יותר נוח. אבל מסכים איתך, תולעת מול קלמרי/סבידה- לרוב התולעת תיקח בפער..
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד על התפיסות, בשבועות האחרונים יש פעילות יפה של דורדות בחופים