פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נעליים ומקל בוס מחפש מידע והמלצות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: נעליים ומקל בוס מחפש מידע והמלצות (נקרא 4917 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
לחליפת נאופרן לונג ג'ון אם אוסיף נעליים או מגפיים יכול לשמש כתחליף לסרבל דיג?  אם כן האם יש מגף או נעל שמיועדים לסלעים? המטרה לטייל על ריפים וסלעים בז'רז'ור. ואם כן אולי מחיר ואיפה אפשר לגעת? ואם יש למי מיכם נסיון עם הרעיון בכלל , אולי זה חום איימים ללכת מרחקים עם לונג ג'ון  ודבר אחר , מקל בוס שמתאים לשיטת הסרגוסים של מאמון , איזה מקל מתאים ? צריך שיהייה קל משקל כי הדיג נעשה ביד אחת , אז איזה משקל צריך להיות  שיהייה קשיח ולא גמיש , מאיזה חומר גרפית? קרבון? מישהוא יכול לעשות סדר בדברים? וגם זה איפה אפשר לחוש? תודה לעונים 
|
|
|
|
|
|
|
קפיץ קפוץ לפריים טיים 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הכי קלה שאני מכיר tica adventure 6m 
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
|
הכי קלה שאני מכיר tica adventure 6m  מה זה קלה סבר ת'אוזן אין לי מושג קלוש  תודה
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הכי קלה מבחינת משקל
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מפרט טכני של המקלות tica adventure
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עדי מה המחיר של החכה ? 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עדי מה המחיר של החכה ?  האמת שמלא כסף  אבל אם הוא רוצה להנות ממשהו ולתפור שטחים בחוף מבלי להתעייף - יש לזה מחיר. בהתאם גם יקבל תמורה לכספו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 14, 2012, 21:13:52 PM על ידי עדי
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עדי מה המחיר של החכה ?  האמת שמלא כסף  אבל אם הוא רוצה להנות ממשהו ולתפור שטחים בחוף מבלי להתעייף - יש לזה מחיר. בהתאם גם יקבל תמורה לכספו  תן מחיר עדי ?
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
6 מטר - 192 גרם - מחירון באתר היבואן 740 ש"ח
המחיר בחנויות - נמוך יותר.
שתחזיק אותה ביד אתה תבין עד כמה המשקל משחק תפקיד בסגנון דייג בו המקל לא יורד מהיד.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 14, 2012, 21:24:23 PM על ידי עדי
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לי יש בוס של דיואה, הסדרה שלכל אורך יש צבע שונה, שש מטר, מקל מפיבר אבל יחסית מאוד קל וחזק וזול. אני דג איתה אראסים אפילו כמה חלאמות יצאו איתו על רגש, וכבר עמדתי איתה איזה 3 שעות, בלי שום כאב גב או משהו דומה אחלה של מקל אם לא בה לך להשקיע עכשיו 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לי יש בוס של דיואה, הסדרה שלכל אורך יש צבע שונה, שש מטר, מקל מפיבר אבל יחסית מאוד קל וחזק וזול. אני דג איתה אראסים אפילו כמה חלאמות יצאו איתו על רגש, וכבר עמדתי איתה איזה 3 שעות, בלי שום כאב גב או משהו דומה אחלה של מקל אם לא בה לך להשקיע עכשיו  מה המשקל שלה ?
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
התקלת אותי  אני בודק
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
שתחזיק אותה ביד אתה תבין עד כמה המשקל משחק תפקיד בסגנון דייג בו המקל לא יורד מהיד.
השאלה כמה קשיחה וזה אחד הדברים החשובים שיש מצד שני ואם רכה אפשר להקשיח ע"י ניסור 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
השאלה כמה קשיחה וזה אחד הדברים החשובים שיש מצד שני ואם רכה אפשר להקשיח ע"י ניסור  המלצתי על הדבר הכי קל שניסיתי, לגבי הקשיחות הנדרשת זה פרמטר בהחלט חשוב שניסיונך יעזור כאן. ולגבי הניסור - החכה מגיעה עם חלק אחרון שמותאם במקום לפי דרישת הלקוח והתאמת הקשיחות להעדפותיו.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|