בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  " בחזרה " למלוחים
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: " בחזרה " למלוחים  (נקרא 802 פעמים) הדפסה
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

" בחזרה " למלוחים
« ב- : אוגוסט 21, 2022, 16:55:33 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
20/8/2022מרכז - תל אביב מים מלוחיםשקט עד גלי0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
06:30-09:0דמוי סיליקון - סיליקונים תוצרת עצמית -1.5 ס"מאוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני)10 קטנים
07:30דמוי סיליקון - סיליקונים תוצרת עצמית -1.5 ס"מכחילה /מנורי/מנוריון (אובלד שחור-זנב)1 קטנה
08:00דמוי סיליקון - סיליקונים תוצרת עצמית -1.5 ס"מטלויזיה (סילגו נודד)10 קטנים

הדו"ח:
אז אחרי ששרגא הלך לנסות אותם במלוחים ואחרי שנקטעה לי חופשת הדיג שכל כך חיכיתי לה בכנרת חשתי צורך לנצל את שארית החופש שלי עם החכות . שרגא זרק מילה לגבי "במלוחים או במתוקים ? " ודי היה בכך שבאמת אגש לראות איך הסיליקונים שלי יגיבו במלוחים . לא הייתי צריך לארגן יותר מדי ציוד, הייתרון בדיג סופר אולטרא לייט שהכל נכנס בפאוצ' סמיילי. כיוונתי שעון ונסעתי לחוף.
החוף היה חולי מאוד , ללא כל מסלעה, זה גרם לי לסקפטיות מסויימת לגבי אילו סוגי דגים אתפוס שכן הניסיון מלמד שסרגוס צריך את הסלע שלו , בליבי שיערתי שפרט לטלוויזיות שתמיד פזורות על החוף , לא אמצא כלום אך הופתעתי סמיילי.
הגעתי קצת אחרי אור ראשון , זריקה שנייה כבר ננעלתי , במרחק של כ6-7 מטר מהחוף, בהכירי את החוף הנחתי זו טלוויזיה גדולה מעט מכיוון שכל התינוקיה נמצאת ממש במטר הראשון, טעיתי- מדובר היה באוט אוט, מי ידע שהם מסתובבים בחוף חולי ? צילום קטן , שיחרור חזרה למים ושוב זריקה ונעילה,נעשה מאוד מסורבל לצלם עם יד רטובה , הנעילה של הטלפון לא מגיבה טוב לכך אז החלטתי לוותר על כך מכיוון שכולם היו מבחינתי עוד מאותו דבר.
המשכתי לזרוק והמשיכו נעילות בריחות ושיחרורים , הנקודה נרגעה, זזתי 30 מטר ושוב אותו דבר, אוטאוטים , איני בטוח אם נפלתי על להקה או שפשוט הקטנים האלה נמצאים שם בדרך כלל רק שלא הבחנתי בהם.הם לא נתנו פייט מי יודע מה אבל נחמד היה לדעת שביום שאחפש אינטיאסים בפתיון חי , יהיה לי איך להביא פתיון חי סמיילי. פה ושם עלתה טלוויזיה מכובדת , מתישהו עלתה גם כחילה אחת בגודל רגיל שכזה , לא מאוד קטנה , לא גדולה.
מתישהו בערך בשבע וחצי שמונה הפסיקו ההאכילות במטרים ה"עמוקים יותר " ואז התחילו הקטנות לנשנש ולהפשיט את הסיליקון מהקרס, גם אחרי מקצה שיפורים והקשחת הסיליקון היה קשה לנעול אותן , הן היו זאטוטות ועד שאחת כזו עלתה הייתי צריך להחליף 2-3 סיליקונים.
בשלב זה התחיל ענין המעבדה על החוף, איך גורמים לשובבות הקטנות האלה להנעל  , ואחרי החלפת סוגי סיליקונים , גזירת זנבות ושלל ניסינות מצאתי איזו קונסטלציה שמצליחה לנעול אותן בצורה סבירה, לאחר כמה בייביז החלטתי שכבר חם מספיק וצריך לגשת הבייתה למקצה שיפורים ומחשבה איך לנצח את הקטנות האלה .
סהכ היה לי ממש מהנה, היה המון אקשן אבל גדלים כמובן לא מרשימים ובכלל היה טוב לחזור למלוחים , בתקווה לחזור בהמשך לדוג שם כמו שצריך ולא לחפש רק את הזאטוטים שבחוף סמיילי

עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2022, 04:31:03 AM על ידי ארז.ד.
 IP: [ מחובר ]
נפתלי: ערוץ הדיג במים מתוקים

ערוץ הדיג במים מתוקים
חבר פורום

מנותק מנותק

ערוץ הדיג במים מתוקים כל סגנונות הדיג

בעניין: " בחזרה " למלוחים
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 21, 2022, 17:30:52 PM »
איזה כיף זה על הסופר אולטרה מדהים ואחלה של בוקר כיף גם כשאין גדולים לפעמים הלנצח את הדגים שקשה לנעול זה סיפוק  תענוג של דוח  yahoo
-------------------------------
ערוץ הדיג במים מתוקים כל סגנונות הדיג על מנת להרשם לערוץ לחצו על הקישור https://youtube.com/channel/UCWU9wTsnfeo0CAPzUybE_-Q
 IP: [ מחובר ] WWW
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אוגוסט 22, 2022, 06:45:15 AM »
ארז, איזה כיף שהצלחתי להחזיר אותך למלוחים ואתה הכנסת אותי לעולם של ה XUL 
כיף של בוקר עם אקשן,דגים מפתיעים  בראוו ומעבדה על החוף.

מחכה לסשן הבא שלנו עם מקצה השיפורים 
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

IP: [ מחובר ]
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אוגוסט 24, 2022, 15:20:57 PM »
ארז, יציאת מלוחים מלאת אקשן, גם אם מדובר בתינוקיה, העיקר שנהנת מיום מהנה