פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שיא אישי באולטרה לייט |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שיא אישי באולטרה לייט (נקרא 3773 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תפיסה מדהימה, עידן! התוצאה משקפת את המיומנות והמקצוענות הגבוהה, על ציוד כל כך עדין להצליח לנעול ולהכניע אריען של 4 קילו זה לא צחוק בכלל! האריען פשוט מגמד את שתי התפיסות האחרות, שגם הן בפני עצמן תפיסות יפות ל-ul! אהבתי מאוד את הבחירה שלך לעבוד סופר קל מבחינת טסטים, ועוד יותר אהבתי את המכונה ששידכת למקל. בארץ רוב האנשים בכלל לא מכירים את מגוון הדגמים שיש לדאיווה להציע, בעיקר בגלל יבואן מחורבן, אבל ה- luvias airity הוא פשוט מושלם למשימה, כדגם ברמה גבוהה למשימות בהן כל גרם במשקל הסט הוא קריטי. יצא לך להרגיש אם הרולר נותן תחושה של body flex תחת העומס של דג כל כך גדול (על רולר כזה קטן), כמו שיש מי שתיארו ממכונות אחרות בעלות גוף מחומרים מרוכבים? יופי של תפיסות ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
תודה על התגובה קובי, לא יצא לי להרגיש body flex אומנם רואים בסרטון שהיה לגיר מאמץ לגלגל את הדג הרולר לא זז מלימטר מהלחץ. דאיווה אומרים שהוא עשוי ממגנזיום כמו האקזיסט. ביקורת ברשת אמרו שהוא דיי דומה לאקזיסט הקודם והרבה אמרו שמדובר באותו רולר. ללא ספק קנית את אחד הרולרים הכי טובים בשוק. תתחדש ותמשיך לשבור שיאים 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה יום מושלם, זכית בשלל נהדר ופייטים מהסרטים, כל הכבוד
|
|
|
|
|
תודה רבה  יום שלא אשכח להרבה זמן
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2022, 20:50:22 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
הרבה כבוד על התפיסות וקור הרוח. האריען היה גולת הכותרת ללא ספק אבל גם גיטרן בגודל כזה לא עושה חיים קלים כלל ובטח על סט עדין כזה. כבר פירגנתי לך בפרטי אבל תמיד אפשר שוב - הציוד שכבודו במקומו מונח לא מוציא את הדג, הדייג הוא המנצח הגדול במערכה. שאפו לך ותודה שטרחת גם לשתף אותנו. קיוויתי שתעלה דוח  נ.ב. את דעתי בעניין רולרים אתה יודע, אני כמו ששיתפתי אותך גם התחדשתי בדיוק השבוע במכונה נוספת מבית דאיווה שבשבילי הייתה גם הגשמת פנטזיה (Certate LT 3000-XH). התלבטתי אם לקחת טווין או סרטייט אבל הנטייה לדאיווה ניצחה (עם הרבה התייעצויות עם קובי  ).
|
|
|
|
|
הרבה כבוד על התפיסות וקור הרוח. האריען היה גולת הכותרת ללא ספק אבל גם גיטרן בגודל כזה לא עושה חיים קלים כלל ובטח על סט עדין כזה. כבר פירגנתי לך בפרטי אבל תמיד אפשר שוב - הציוד שכבודו במקומו מונח לא מוציא את הדג, הדייג הוא המנצח הגדול במערכה. שאפו לך ותודה שטרחת גם לשתף אותנו. קיוויתי שתעלה דוח  נ.ב. את דעתי בעניין רולרים אתה יודע, אני כמו ששיתפתי אותך גם התחדשתי בדיוק השבוע במכונה נוספת מבית דאיווה שבשבילי הייתה גם הגשמת פנטזיה (Certate LT 3000-XH). התלבטתי אם לקחת טווין או סרטייט אבל הנטייה לדאיווה ניצחה (עם הרבה התייעצויות עם קובי  ). תודה מור, ושהסרטט שלך תצרח ותסריח מדגים 
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
תודה מור, ושהסרטט שלך תצרח ותסריח מדגים  אמן, תודה 
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח מדהים ותפיסות מדהימות, מקצוענות במיטבה
|
|
|
|
|
דוח מדהים ותפיסות מדהימות, מקצוענות במיטבה
תודה שגיא
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
איזה קרב מהנה, ממש קינאתי, מקצוען 
|
|
|
|
|
איזה קרב מהנה, ממש קינאתי, מקצוען  תודה ארז P:
|
|
|
|
|
איזה יופי, כל הכבוד עידן! עבודה נכונה וקר רוח הם אלו שהביאו את הדג לחוף. שאפו! דני 
|
-------------------------------
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בשעה טובה עידן, הגעתי לדו"ח ולסרטון - היה שווה ובגדול... ראשית, ברכות על השיא - ועוד איזה שיא  אמרת "לא מאמין"... אך כמו שנאמר: יגעת ומצאת - תאמין ! נראה כמו שציינת, סט מעולה ומותאם היטב, מורגש שאתה יודע לעבוד נכון... בלי קשר לגיטרן שנתן פייט מפתיע והתעקש לא לצאת - האריען זו תפיסה נדירה שתזכור הרבה זמן - אלפי מז'רז'רים ותיקים ומנוסים מפנטזים על אריען בגודל כזה.. לבריאות 
|
-------------------------------
|
|
|
|
בשעה טובה עידן, הגעתי לדו"ח ולסרטון - היה שווה ובגדול... ראשית, ברכות על השיא - ועוד איזה שיא  אמרת "לא מאמין"... אך כמו שנאמר: יגעת ומצאת - תאמין ! נראה כמו שציינת, סט מעולה ומותאם היטב, מורגש שאתה יודע לעבוד נכון... בלי קשר לגיטרן שנתן פייט מפתיע והתעקש לא לצאת - האריען זו תפיסה נדירה שתזכור הרבה זמן - אלפי מז'רז'רים ותיקים ומנוסים מפנטזים על אריען בגודל כזה.. לבריאות  תודה רפי, בהחלט אחד מהימים שיאשרו צורבים אצלי בזיכרון ועוד פעם תודה על כול המחמאות והתגובות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|