בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  למי שעדיין לא ביקר בספסופה,זה הזמן!חגיגת בסים מטורפת ועוד ביקור בבית החולים...
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: למי שעדיין לא ביקר בספסופה,זה הזמן!חגיגת בסים מטורפת ועוד ביקור בבית החולים...  (נקרא 1146 פעמים) הדפסה
ליאור גכמן

דייג-ליאור גכמן
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
13/5/2022בריכות דיג ומאגרים מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
בוקר עד לצשרימפס - דייג בוסקרפיון מצוי (קרפיון בריכה)4
בוקר עד לצשרימפס - דייג בוסבס41

הדו"ח:
השילוב של סופ"ש בצפון עם אשתי אצל חברים טובים,והמידע ששפכו טון בסים בפארק הדיג בספסופה,מזמן לנו הזדמנות מצוינת להיפגש כולם לדיג משפחתי בפארק הדיג הכי איכותי בארץ.כפי שכבר ציינתי לא פעם בעבר,המקום מושלם מכל הבחינות.אם זה המיקום והנוף,ואם זה מבחינת היחס הלא מובן מאליו בכלל של הבעלים שלומי שהופך עולם כל פעם שאנחנו מגיעים במטרה להעניק לנו את החוויה הכי טובה שיש!
אהה,וכמעט שכחתי את הדיג עצמו..... האגם מלא בדגי בס רעבים ותוקפניים שמחכים רק לנו,וגם קרפיונים ומושטים שצצים פה ושם.המקום מושלם למי שרוצה להנות מדיג במקום מסודר,וכמובן למשפחות או קבוצות,ובמיוחד לכאלה שהם חסרי ניסיון ורוצים לחוות דיג כייפי.תאמינו לי חברים שאני לא עושה יחסי ציבור למקום בגלל איזה אינטרס.פשוט מפרגן להם כי מגיע להם מכל הלב.
ולעניינינו....  אני ואשתי מגיעים לצפון כבר ביום חמישי ומבלים ערב רגוע אצל החברים שגרים כרבע שעה נסיעה מספסופה על רכס ההרים עם נוף פסטורלי מדהים.
למחרת ברבע לשש בבוקר אני כבר מוצא את עצמי ממוקם בפארק ובשעה שש שרה גם מתייצבת (אשתי תגיע בשלב יותר מאוחר של היום). שלושה סוגי פתיונות עומדים לרשותנו: תערובת ברכות,פיתות,וגמברי קריסטל.
שרה מתחילה לעבוד עם התערובת,ואני עם הגמברי. בשתי הדקות הראשונות הכל רגוע ואז המצוף שלי מתחיל לנוע הצידה.הוקסט מהיר ויוצא קרפיון יפה לסיפתח(קרפיון על גמברי קריסטל...) אצל שרה אותו הסיפור וקרפיון נוסף נתפס.
אני משנה את עומק הריג למינימום כך שהפתיון ממש קרוב לפני המים ופה זה מתחיל!! הבסים תוקפים באלימות האופיינית שלהם ומענגים אותנו בפייטים נהדרים(כמה כוח שיש להם,חבל על הזמן). בהמשך מצטרף לחגיגה אלי רומנו וכולנו נהנים מאקשן מטורף.
אני מחליט לגוון ועובר קצת לדיג אולטרה לייט עם סיליקונים והבסים תוקפים גם אותם.ככה אנחנו מבלים כמה שעות של דיג איכותי,עד שזה שוב קורא לי.....
חוסר זהירות,ושוב אני מוצא את עצמי עם קרס עמוק באצבע.לאאאאאאא כיף! נוסע מהר לבית החולים הקרוב,ובחדר המיון אני פוגש חבר ותיק בשם אביצח,ונחשו מה? גם הוא הגיע לשחרר קרס,אבל אצלו הקרס הייתה נעוצה במצח! לא להאמין איזה מפגש הזוי בנסיבות דומות חחח.
לאחר שעתיים המתנה אני נכנס לחדר הרופא שמזריק חומר הרדמה ישירות לפצע,וזה יותר כאב לי מחדירת הקרס לאצבע.הוא מוציא את הקרס מהצד השני,חותך את האל חזור,ושולף את הקרס החוצה.
תוך חצי שעה אני כבר חוזר לדוג וגם אשתי מצטרפת לחגיגה ושולפת בסים בסיטונאות עם הבוס.
מלבד "תאונת העבודה" שקצת העיבה,העברנו יום מושלם של דיג,משפחה,וחברים.ויותר מזה אני לא צריך.
אז עד הד'וח והסרטון הבאים, אדיוס אמיגוססססס.
<a href="https://www.youtube.com/embed/lcaa-OOipnI" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/lcaa-OOipnI</a>
-------------------------------
מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב בקישור המצורף:
https://www.youtube.com/channel/UCK5p3ftG6r1_S1gy-Wx733Q?view_as=subscriber
 IP: [ מחובר ]
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אתה לא נח לרגע ליאור, אחלה יום, ובריאות
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ליאור, אני רואה שאתה לא לומד לקח עם הקרסים האלו  מוצאי לשון
לפחות פגשת בבי"ח שותף לצרה הזו.
העיקר שנהנת מהבאסים האלו והפסקת לחזור מהר בחזרה להמשיך לדוג. 
תנסה לעבור לדוג עם קרסים ללא האל חזור ואז זה יחסוך לך לבזבז זמן בבי"ח 
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

ruviva
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יופי של דו"ח.

נראה לי שיש לך מנוי לבתי החולים, אחרי ניקוב של עשרה ביקורים תקבל ביקור חינם.
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ממש דייגים חסרי מנוח...כל הכבוד על ההתמדה.
בכל מקום בכל מצב אתה מוצא איך להינות מהדייג 
כמו ששרגא אמר, תוריד מראש את האל חזור (ותלמד את לחבוש את האצבע  גיחוך).

גיח
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

סרטון כיפי מאוד ליאור, יש אצבע שלא דקרת ? או שזו אותה אחת כל פעם מחדש ?אולי שווה לבוא עם כיסוי קוולר לאצבע , תודה רבה נהנתי מאוד
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!