הדו"ח: יום רביעי ואני בא לחוף. הפעם מגוון ובא עם ציוד הג'יג לחפש פלמידות. החוף כבר מלא בדייגים ואני זז הצידה ומתמקם במקום פנוי. (לא אוהב שצפוף). התחלתי עם דמוי עד שנהיה מספיק אור ללא הצלחה ואז עברתי לג'יגים שונים של 20 גרם ומנסה את מזלי. שעה של נסיונות ללא הצלחה אצלי (מסביב יצאו דגים) ואני עובר לג'יג 20 גרם האהוב עלי ומתחיל לעבוד איתו סלו. מחפש דגים בעיקר על הקרקע. די מהר יש תקיפה ראשונה ויוצא אראס קטן שמשוחרר בחזרה. עוד כמה זריקות ושוב נעילה ויוצא עוד אראס קטן נוסף שגם משוחרר. אני מבין שכנראה פלמידות לא יהיו ומחליט לטרגט את האראסים. עוד זריקה והפעם נעילה ופייט חזקים יותר ויוצא אראס נחמד מאוד ואני מחליט לקחת אותו לנשנוש צהריים
עוד כמה דקות ויוצא עוד אראס בינוני שנלקח לארוחת הצהריים
ככה אני ממשיך להנות ומוציא עוד 4 אראסים בינוניים +- . העיקר שמרגיש שיש דג בצד השני ונהנה .
בשלב מסויים יש לי נעילה ועצירה ממש חזקה ויש משהו גדול בצד השני yahoo:פייט מהנה שבסופו יוצא אראס של כ 25 ס"מ + שהוא כבר כמעט מנה אישית .
כיף להנות עם האראסים האלו. בשעה 8, אני מתקפל הביתה עם 7 אראסים לצהריים ועוד כ 4 ששוחררו.
לפעמים המקצוען הוא זה שיידע להתאים את עצמו למצב הנתון, כשהתכנית שבאנו איתה מהבית לא עולה בקנה אחד עם המצוי. כשהים מגיש לך לימונים- במקום להרגיש שחמוץ לך, אתה מכין אחלה לימונדה (שהולכת טוב עם דגים מטוגנים ). השבוע הייתי במצב דומה, חיפשתי ברקודות אבל דווקא המליטות הן היחידות שהסכימו לתפוס, אז בסוף החלטתי לאסוף כמה ולארגן מנת מטוגנים טעימה. יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
לפעמים המקצוען הוא זה שיידע להתאים את עצמו למצב הנתון, כשהתכנית שבאנו איתה מהבית לא עולה בקנה אחד עם המצוי. כשהים מגיש לך לימונים- במקום להרגיש שחמוץ לך, אתה מכין אחלה לימונדה (שהולכת טוב עם דגים מטוגנים ). השבוע הייתי במצב דומה, חיפשתי ברקודות אבל דווקא המליטות הן היחידות שהסכימו לתפוס, אז בסוף החלטתי לאסוף כמה ולארגן מנת מטוגנים טעימה. יופי של יציאה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
צודק בהחלט קובי. מטרגטים את מה שמגיע ולא מה שמתכננים. צריך לעשות את הסוויטץ הזה שמח שנהנת