פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   בניית דמוי צפרדע |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בניית דמוי צפרדע (נקרא 3620 פעמים) |
הדפסה |
|
|
https://youtu.be/6aTtJk0JVt0העונה של הטראירה החלה. כבר תפסנו המון והכל על צפרדעים. הטראירה קורעת דמויים… שיניים מאוד חדות. אני בונה את הדמויים כבר עם כבל פלדה (שגם הוא כבר נקרע לי כמה פעמים). האזור בו הטראירה חיה בעונה הזאת לא מאפשר דיג עם דמויים רגילים. הצפרדע בנויה מלטקס והקרס צמודה לדמוי. ניתן לדוג באזורים מאוד סבוכים בלי שהדמוי ייתפס. מחר אני הולך לבדוק את הדמויים. מי שמעוניין, יש בערוץ שלי כבר כמה סרטונים מהחודש האחרון עם תפיסות ושחרורים של כמה טראירות נחמדות. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ממש אומנות 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יש חבר שלי בתאילנד שבונה ומוכר דמויי צפרדע בדיוק באותו הסגנון, הוא מטרגט איתם בעיקר דגי snakehead בבריכות רדודות ומלאות צמחייה, נראה שהם עפים על הצפרדעים האלה.... עבודה יפה עם הבנייה, יפתח, עושה רושם שאתה עושה את זה היטב וגם משיג יופי של תוצאות... תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
תודה רבה. נוסה היום בהצלחה. נתפסו טראירות על כל הצפרדעים שלי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד אין יותר כיף מלהכין לבד ולתפוס על זה.
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
רוהב את היצירתיות שלך יפתח, כל פעם מפציץ מחדש. אש עליך!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יש חבר שלי בתאילנד שבונה ומוכר דמויי צפרדע בדיוק באותו הסגנון, הוא מטרגט איתם בעיקר דגי snakehead בבריכות רדודות ומלאות צמחייה, נראה שהם עפים על הצפרדעים האלה.... עבודה יפה עם הבנייה, יפתח, עושה רושם שאתה עושה את זה היטב וגם משיג יופי של תוצאות... תודה על השיתוף!
מוסיף תמונות
|
|
|
|
|
מוסיף תמונות תודה לכולם! קובי, מאוד הייתי רוצה לראות אבל האפליקציה לא מאפשרת לי ואני חסום דרך המחשב. מתישהו אמצא זמן ואכנס דרך VPN. האמת שהרעיון לעשות צפרדעים קטנות הגיע אלי מסרטון שראיתי של בחור מתאילנד. אולי זה אותו אחד. פה לרוב אנשים דגים עם צפרדעים גדולות של 5-10 ס”מ, בדרך כלל מעל 10 גרם. אני חולה על בייט פינס (אולטרה לייט לרולר שוכב) והיה לי קשה למצוא כאן צפרדעים מתאימות. יש כאן אמונה שאי אפשר לדוג טראירה עם חכת אולטרה. אנשים דגים עם חכות של 20 ליברה (10-30 גרם הטלה~). כל פעם אני מראה לאנשים מחדש איך אני תופס טראירות מפלצתיות עם חכת 6 ליברה (1-6 גרם). אנשים עדיין לא מאמינים, אפילו אנשים שהיו לידי כשתפסתי ממציאים תירוצים ואומרים שהיה לי הפעם מזל והם לא תפסו כלום כי להם אין מזל. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
איזה יופי כל הכבוד על היצרתיות והתוצאות! 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אהבתי מאוד  , סיקרנת עם השיניים של הטריארה, בסרטון יכולתי לחשוב שהם דגים תמימים לולא אמרת שהם חותכי כבלים 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נראה מעניין מאוד.  אשמח לראות איך אתה עובד עם הלטקס וכל התהליך. מהיכן משיגים לטקס ?
|
|
|
|
|
תודה לכולם. שרגא, החומר נקרא לטקס פרה וולקניזדו בפורטוגזית. נפוץ בתחום האיפור, או יותר נכון ביצירת אפקטים כמו צלקות או פצעים בגוף. מאמין שניתן למצוא בארץ אבל אני לא יודע מה השם המדוייק בעברית. אני יוצר צורה בסיסית, מפלסטלינה או מחומר ממש קשה כמו אפוקסי. מחבר את הצורה למקל עץ וטובל בלטקס. מייבש 2-3 דקות מול פן לשיער וטובל שוב. חוזר על התהליך 5-10 פעמים, תלוי בעובי שאני רוצה להשיג. אני מערבב פיגמנט עם הלטקס כדי לקבל גוון. במקרה שלי ערבבתי פיגמנט אדום שמשמש לצביעת קירות. אבל ניתן לערבב גם צבע אקרילי פשוט. טיפה ממש קטנה מספיקה. לאחר שסיימתי עם השכבות, אני משאיר לייבוש במשך 24 שעות. מצפה הכל בטלק ובעדינות מסיר את הצפרדע מהצורה הבסיסית כאשר כל הזמן אני מכניס מעט טלק פנימה כדי להקל על ההוצאה.
|
|
|
|
|
 היצירה האחרונה שלי Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה לכולם. שרגא, החומר נקרא לטקס פרה וולקניזדו בפורטוגזית. נפוץ בתחום האיפור, או יותר נכון ביצירת אפקטים כמו צלקות או פצעים בגוף. מאמין שניתן למצוא בארץ אבל אני לא יודע מה השם המדוייק בעברית. אני יוצר צורה בסיסית, מפלסטלינה או מחומר ממש קשה כמו אפוקסי. מחבר את הצורה למקל עץ וטובל בלטקס. מייבש 2-3 דקות מול פן לשיער וטובל שוב. חוזר על התהליך 5-10 פעמים, תלוי בעובי שאני רוצה להשיג. אני מערבב פיגמנט עם הלטקס כדי לקבל גוון. במקרה שלי ערבבתי פיגמנט אדום שמשמש לצביעת קירות. אבל ניתן לערבב גם צבע אקרילי פשוט. טיפה ממש קטנה מספיקה. לאחר שסיימתי עם השכבות, אני משאיר לייבוש במשך 24 שעות. מצפה הכל בטלק ובעדינות מסיר את הצפרדע מהצורה הבסיסית כאשר כל הזמן אני מכניס מעט טלק פנימה כדי להקל על ההוצאה.
יפתח, תודה על המידע 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|