פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצות החברים לחוטי דייג מונו לדייג סרף |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצות החברים לחוטי דייג מונו לדייג סרף (נקרא 3620 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם, אשמח לשמוע את המלצותיכם לחוטי דייג מונו, קוטר וחברה , לדייג סרף. הציוד: - מקל 4.28 מטר, טסט 100-250 גרם. - מקל 4.5 מטר, טסט 110-220 גרם. רולרים: - Shimano speedmaster 14000 xsc - Shimano ultegra 5500 xsd מודה מראש, מארט 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2022, 20:51:07 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
מצטער מארט, רחוק ממני. במעט הפעמים בשנה שאני דג סרף אני משתמש בציוד הז׳רז׳ור הכבד שלי. חוט מונו עבה, זול וישן מידי כדי שאזכור איפה קניתי ולמה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעבר כשהשתמשתי יותר בחוטי מונו אהבתי את החוטים של AWA SHIMA לא אכזבו אותי יש להם מבחר די מכובד
|
|
|
|
|
באיזה קוטר חוט אתם משתמשים? מארט 
|
|
|
|
|
יש טרבוקו לונגקאסט. מגיע בפחית. 1200M למיטב זכרוני. 0.28 זה נחמד, אם התכנון להתעלל אז תעלה בקוטר. אווה שימה ISO PRO FLURO תמונה סרגוס, או ספישל דורדו-תמונת דניס. מגיע בגליל כמו שוק לידר. 250מ למיטב זכרוני. מעולה לסלעים, גם בקטרים הנמוכים. יש חברה דומה שנקראת אלפא...באיכות דומה. 2 אלו יש להם זמן מדף טוב(אם אתה לא יוצא תדיר). אלו הנחמדים.
אני כרגע עם סופיקס. החוט שנמכר בקילו. לקחתי 0.4. לא רך. מסתלסל אם מופעל לחץ גדול. לא איכותי במיוחד. זמן מדף קקה- החוט נוגע במים ומתחילה הספירה לאחור... משום מה הרולר(שוכב) מת עליו, מינימום תקלות גם כאשר דנדש....אני מחליף חוט פעם בשבועים, ולא מתחזק. לא היתי ממליץ לך עליו לספינינגים שלך.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2022, 23:46:35 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
יש טרבוקו לונגקאסט. מגיע בפחית. 1200M למיטב זכרוני. 0.28 זה נחמד, אם התכנון להתעלל אז תעלה בקוטר. אווה שימה ISO PRO FLURO תמונה סרגוס, או ספישל דורדו-תמונת דניס. מגיע בגליל כמו שוק לידר. 250מ למיטב זכרוני. מעולה לסלעים, גם בקטרים הנמוכים. יש חברה דומה שנקראת אלפא...באיכות דומה. 2 אלו יש להם זמן מדף טוב(אם אתה לא יוצא תדיר). אלו הנחמדים.
אני כרגע עם סופיקס. החוט שנמכר בקילו. לקחתי 0.4. לא רך. מסתלסל אם מופעל לחץ גדול. לא איכותי במיוחד. זמן מדף קקה- החוט נוגע במים ומתחילה הספירה לאחור... משום מה הרולר(שוכב) מת עליו, מינימום תקלות גם כאשר דנדש....אני מחליף חוט פעם בשבועים, ולא מתחזק. לא היתי ממליץ לך עליו לספינינגים שלך.
תודה רבה מישה  מארט 
|
|
|
|
|
בסוף הלכתי על חוט מונו Yuki Koji 0.265 mm, ושוק לידר קוני Trabucco. לקשירת ריגים וקרסים הלכתי על חוטי מונו ללא זיכרון Amnesia מארט 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2022, 21:59:51 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בסוף הלכתי על חוט מונו Yuki Koji 0.265 mm, ושוק לידר קוני Trabucco. לקשירת ריגים וקרסים הלכתי על חוטי מונו ללא זיכרון Amnesia מארט  יאללה, דוחות חביבי! תתחדש....
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אף פעם לא הייתי מבין גדול בחוטים וכמו שאמר לך קובי
יאללה, דוחות חביבי! תתחדש....
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בסוף הלכתי על חוט מונו Yuki Koji 0.265 mm, ושוק לידר קוני Trabucco. לקשירת ריגים וקרסים הלכתי על חוטי מונו ללא זיכרון Amnesia מארט  Yuki Koji ביקורות טובות יש עליו בארץ , גם על הטרבוקו שמישה ציין שמגיע ב1200 מטר אמנזיה אחלה חוט לקרסים וגם לבניית הריגים לא מעט מדייגי הסרף עושים נקודה על השוק לידר קוני
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|