shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אבוד שייקה ... תמיד אני שואל אם היו מחזירים לי אם היה הולך לאיבוד.... בואו לא ניתמם ....  ממש לא מיתמם זה מה שאני הייתי עושה אני סה"כ ייעצתי לך והעלתי בפניך עוד אופציה למחשבה..... וכמו שאמר עדי אבוד שייקה ... תמיד אני שואל אם היו מחזירים לי אם היה הולך לאיבוד.... בואו לא ניתמם ....  אל תחשוב כמו אחרים , תחשוב כמו יינון מצווה גדולה מאד שתזכה אותך בשכר וזכויות בשמיים. 
|
-------------------------------
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דוח משובח ינון אין ספק שעוד מעט הזמן שלכם מגיע הצפוניים הולכים לחגוג 
|
|
|
|
|
תודה על הדיווח המעודד מהכינרת בעונה שעברה כל מה שהכנסנו למים הוציא בינית או מושט שכמובן את כולם החזרנו אז הכינרת באמת הייתה מפוצצת בדגים וואלה לפני שבוע מצאתי טלפון חדיש מסך מגע הטלפון היה רטוב ולא נידלק לא עובד פירקתי אותו תיקנתי והתקשרתי לבעליו איש דתי מירושלים אמר שבלילה ביקר בחוף אולגה ואיבד את הפון ביקש שאשלח בדואר והוא ישלם את המשלוח אני שלחתי והוא לא שילם לא אמר תודה נחמד אאאאההה זה כבר לא יקרה שוב
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה על הדיווח המעודד מהכינרת בעונה שעברה כל מה שהכנסנו למים הוציא בינית או מושט שכמובן את כולם החזרנו אז הכינרת באמת הייתה מפוצצת בדגים וואלה לפני שבוע מצאתי טלפון חדיש מסך מגע הטלפון היה רטוב ולא נידלק לא עובד פירקתי אותו תיקנתי והתקשרתי לבעליו איש דתי מירושלים אמר שבלילה ביקר בחוף אולגה ואיבד את הפון ביקש שאשלח בדואר והוא ישלם את המשלוח אני שלחתי והוא לא שילם לא אמר תודה נחמד אאאאההה זה כבר לא יקרה שוב אל תשפוט אותו, אולי לא הספיק לשלוח, וחוץ מזה שכרך מובטח אחי. עם הצהרה כזו, מובטח לך נסיון נוסף במצווה  ואני אגיד לך גם למה אני בטוח, אתמול בלילה שהגבתי והמלצתי ליינון לקיים את המצווה, שאלתי את עצמי מתי פעם אחרונה קרה לי מקרה/ניסיון כזה ואם עמדתי בו כפי הראוי. אז משמיים שלחו לי ניסיון כזה כבר הבוקר ......
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2012, 01:46:25 AM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
וזה בסך הכל היה דוח כינרת ללא תפיסות . ולכל הצדיקים תשאלו את עצמכם מתי באמת פעם אחרונה הייתם במאה אחוז אבל במאה אחוז צדיקים עד הסוף .... אוהב את כולכם עם אייפון או בלי אייפון מה איכפת לכם אם טעיתי אז את מה שמגיע לי אקבל משמיים לא ? שבת שלום חמה טובה וכייפית .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
לא צילמתי ולו תמונה אחת הלכה לי המצלמה באייפון אז אני מושבת צילומית . הודעה זו נערכה מחדש לאור מיצוי הדיון.....
|
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותח!! תמשיך לעדכן 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
וזה בסך הכל היה דוח כינרת ללא תפיסות . ולכל הצדיקים תשאלו את עצמכם מתי באמת פעם אחרונה הייתם במאה אחוז אבל במאה אחוז צדיקים עד הסוף .... אוהב את כולכם עם אייפון או בלי אייפון מה איכפת לכם אם טעיתי אז את מה שמגיע לי אקבל משמיים לא ? שבת שלום חמה טובה וכייפית .
אני אוהב אותך גם בלי האייפון. ועם האייפון. וגם אם זה היה גלקסי. או מזמבר אינטר גלקטי... אני אפילו אוהב אותך גם בלי לראות אותך... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
גיאצוק אני יותר ואגב הרבה אוהבים אותי כי אני אמיתי ... ובזה סיימתי את קשקשושי האייפון . ולכל אלו ששלחו בקשת התנצלות באינבוקס : בקשתכם מתקבלת ! מעולם לא לקחתי את הדברים באופן פוגע , אני רואה הרבה מעבר למילים שנכתבות כאן ולמעשים שנעשים בתכלס במציאות ובחיי היום יום ניפגש בים או בכל מקרה ....
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הדיווח המעודד מהכינרת בעונה שעברה כל מה שהכנסנו למים הוציא בינית או מושט שכמובן את כולם החזרנו אז הכינרת באמת הייתה מפוצצת בדגים וואלה לפני שבוע מצאתי טלפון חדיש מסך מגע הטלפון היה רטוב ולא נידלק לא עובד פירקתי אותו תיקנתי והתקשרתי לבעליו איש דתי מירושלים אמר שבלילה ביקר בחוף אולגה ואיבד את הפון ביקש שאשלח בדואר והוא ישלם את המשלוח אני שלחתי והוא לא שילם לא אמר תודה נחמד אאאאההה זה כבר לא יקרה שוב אל תשפוט אותו, אולי לא הספיק לשלוח, וחוץ מזה שכרך מובטח אחי. עם הצהרה כזו, מובטח לך נסיון נוסף במצווה  ואני אגיד לך גם למה אני בטוח, אתמול בלילה שהגבתי והמלצתי ליינון לקיים את המצווה, שאלתי את עצמי מתי פעם אחרונה קרה לי מקרה/ניסיון כזה ואם עמדתי בו כפי הראוי. אז משמיים שלחו לי ניסיון כזה כבר הבוקר ...... בחייאת עדי לקראת הפגישה הבאה שלנו בקש שינסו אותנו במיליון או שניים במזוודה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיאצוק אני יותר ואגב הרבה אוהבים אותי כי אני אמיתי ... ובזה סיימתי את קשקשושי האייפון . ולכל אלו ששלחו בקשת התנצלות באינבוקס : בקשתכם מתקבלת ! מעולם לא לקחתי את הדברים באופן פוגע , אני רואה הרבה מעבר למילים שנכתבות כאן ולמעשים שנעשים בתכלס במציאות ובחיי היום יום ניפגש בים או בכל מקרה ....
יינון טוב שיש לך עור פיל ושאינך נפגע - אתה ותיק בפורומים ויודע שלרוב הכתיבה מאפשרת להעביר מסרים מחודדים ומושחזים שנקראו ונערכו היטב טרם שליחתם, עם זאת לעיתים קשה להעביר מחשבה, תהייה או שאלה באופן שאתה רוצה להעביר ולעיתים זה מתעוות בזמן הקריאה. אני משוכנע שאיש לא באמת רצה לפגוע  שתיהיה שבת שלום
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|