|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 18/1/2022 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג קטן - כלבים קטנים | לברק-חלק | 2 | |
הדו"ח:שני תפיסות אחד מלפני שבועיים ואחד היום אפשר להגיד שהלברקים כבר די כאן ציוד לייט ואולטרה לייט אין ממש צורך ליותר בשבילהם
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 27, 2022, 19:23:46 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מקצוען. הגיע הזמן לאיזה דו"ח לברקים טוב... מעניין לדעת- על מה נתפסו? באיזה מרחק מהחוף? ומה היו תנאי הים? שני דגים מכובדים, בתיאבון! תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
מקצוען. הגיע הזמן לאיזה דו"ח לברקים טוב... מעניין לדעת- על מה נתפסו? באיזה מרחק מהחוף? ומה היו תנאי הים? שני דגים מכובדים, בתיאבון! תודה על השיתוף
היי קובי נתפסו על פצנקו 85 וחיקוי ריסטנס 67 מאלי אקספרסס בשני המקרים ים גלי של 40-60 עם קצף על הריפים הדגים תקפו מעבר למדף של הריף / סלע 30-40 מטר ממני
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אחלה לברקים עידן
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי קובי נתפסו על פצנקו 85 וחיקוי ריסטנס 67 מאלי אקספרסס בשני המקרים ים גלי של 40-60 עם קצף על הריפים הדגים תקפו מעבר למדף של הריף / סלע 30-40 מטר ממני פגז. באמת הסתקרנתי לגבי החיקוי של הרזיסטנס... איך הוא זז? טוב כמו המקור?
|
|
|
|
|
היי קובי נתפסו על פצנקו 85 וחיקוי ריסטנס 67 מאלי אקספרסס בשני המקרים ים גלי של 40-60 עם קצף על הריפים הדגים תקפו מעבר למדף של הריף / סלע 30-40 מטר ממני פגז. באמת הסתקרנתי לגבי החיקוי של הרזיסטנס... איך הוא זז? טוב כמו המקור? הוא זז וטס מעולה החיסרון היחידי( אם אפשר להקרוא לזה חיסרון) זה צריך להחליף ספליטים וקרסים והצביעה שהיא לא הכי מי יודע מה אבל עדיין מה שחשוב זה התנועה ולא הצבע.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
טוב לראות שהלברקים הגיעו  תודה על השיתוף 
|
-------------------------------
|
|
|
|
כיף לקרוא דו"ח ז'רז'ור חוף  באיזו שעה נתפסו? מניסיונך, לברקים נתפסים יותר בזריחה ובשקיעה כמו טורפים אחרים? תודה על השיתוף 
|
|
|
|
|
כיף לקרוא דו"ח ז'רז'ור חוף  באיזו שעה נתפסו? מניסיונך, לברקים נתפסים יותר בזריחה ובשקיעה כמו טורפים אחרים? תודה על השיתוף  נתפסו ב9 בבוקר וב3 בצהריים. לברקים זה דג שניתן לטרגט 24/7 אם התנאים מתאימים. עדיפות לגאות תמיד (ואם דגים בלילה אז עדיפות למקומת עם תאורה למרות שנתפסים גם באזורים עם חושך מוחלט)
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 20, 2022, 20:46:21 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
|
כיף לקרוא דו"ח ז'רז'ור חוף  באיזו שעה נתפסו? מניסיונך, לברקים נתפסים יותר בזריחה ובשקיעה כמו טורפים אחרים? תודה על השיתוף  נתפסו ב9 בבוקר וב3 בצהריים. לברקים זה דג שניתן לטרגט 24/7 אם התנאים מתאימים. עדיפות לגאות תמיד (ואם דגים בלילה אז עדיפות למקומת עם תאורה למרות שנתפסים גם באזורים עם חושך מוחלט) תודה!
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אחלה זוג! שיהיה בהצלחה בהמשך העונה 
|
|
|
|
|
מה שנקרא תענוג כל הכבוד 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
עידן, רואים שאתה יודע את העבודה היטב בכל הקשור ללברקים  קראתי מהתכתבות בינך לבין קובי שמדובר בחיקוי כלשהו של דמוי רזיסטנס.. לא מכיר את הדמוי האמיתי, של איזה חברה הוא?
|
|
|
|
|
תודה על כול התגובות חברים  עידן, רואים שאתה יודע את העבודה היטב בכל הקשור ללברקים  קראתי מהתכתבות בינך לבין קובי שמדובר בחיקוי כלשהו של דמוי רזיסטנס.. לא מכיר את הדמוי האמיתי, של איזה חברה הוא? הדמויי המקורי של חברת טאקלהאוס מגיע ב6.5 גרם ו9.5 גרם נקרא Tacklehouse resistance cronuts
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
עם כל הכבוד להתעניינות של כולם זה לא דוח דיג ומקום הדיון הזה הוא בעל המזח מנהלים לטיפולכם
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|