בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  חוט בד
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חוט בד  (נקרא 2385 פעמים) הדפסה
בוף
חבר פורום

מנותק מנותק

חוט בד
« ב- : ינואר 11, 2022, 09:00:51 AM »
אהלן חברים צריך להתחדש  בחוט בד
עלאיזה חברה אתם ממליצים
עד היום השתמשתי בוריואס
או ygk
שמתי עין על חוט של אושן אם מישהו מכיר
יחסית דק עם משקל משיכה גבוה
מגיע כמה צבעים השאלה אם זה לא פוגע בדייג והדג רואה את הצבעים שרצים במים עד היום היה לי חוטים בצבע אחד אפור או ירוק
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: חוט בד
« הגיב #1 ב- : ינואר 11, 2022, 15:07:57 PM »
מניסיוני, לצבע החוט אין שום חשיבות מבחינת הדגים, חוץ מכמה אמונות טפלות של דייגים... תבחר את הצבע שנוח לך, אני דווקא אוהב לדוג עם חוט צבעוני שמאפשר לי תמיד לדעת לאיזה מרחק זרקתי או באיזה עומק אני עובד.
לגבי החוט- מעולם לא שמעתי על חברת אושן, אולי התכוונת לחוט ocea של שימנו?
בכל מקרה, תתחדש אתה בסדר
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

« הגיב #2 ב- : ינואר 11, 2022, 18:25:14 PM »
מניסיוני, לצבע החוט אין שום חשיבות מבחינת הדגים, חוץ מכמה אמונות טפלות של דייגים... תבחר את הצבע שנוח לך, אני דווקא אוהב לדוג עם חוט צבעוני שמאפשר לי תמיד לדעת לאיזה מרחק זרקתי או באיזה עומק אני עובד.
בכל מקרה, תתחדש אתה בסדר

אני מניח שהתכוון ל Ocean Silk שבשנה האחרונה שמו נישא באוויר פה ושם ונדמה לי שגם אצל דור ראיתי אריזה שלו. שמעתי עליו ריקושטים פחות חיוביים.
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ינואר 12, 2022, 08:11:21 AM »
בכל מקרה, תתחדש אתה בסדר

אני מניח שהתכוון ל Ocean Silk שבשנה האחרונה שמו נישא באוויר פה ושם ונדמה לי שגם אצל דור ראיתי אריזה שלו. שמעתי עליו ריקושטים פחות חיוביים.

הגיוני... אושן סילק זה חוט שמיובא על ידי ocean devil, יבואן קטן שמביא לארץ בין היתר את הציוד של harty rise הקוריאנית. לדעתי הוא חוט סיני עם יחסי ציבור לא רעים, שמעתי על אנשים שמרוצים ממנו בעבודה מסירה, אבל לא שמעתי על מי שצבר איתו מספיק ניסיון בעבודה בז'ירז'ור מהחוף...
בוף
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : ינואר 12, 2022, 20:47:16 PM »
כתוב על האריזה שלו מיוצר ביפן
המחירים של הוריואס מטורפים 480 שקל
TzvikaR

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ינואר 13, 2022, 10:45:04 AM »
הVARIVAS אכזבה בעיניי. כשהוא חדש הוא חוט נהדר, דק חזק. אחרי כמה חודשים הוא מתחיל להיפרם ומתייבש למרות שהוא נשטף טוב אחרי יציאות. החוט מתפוצץ בזריקות. לא מחזיק הרבה זמן.
תחפש משהו אחר בגזרת היוקרתיים כמו ליין סיסטם ופחות יקרים  BORNRUSH/UPGRADE/ULTRA JIGMAN YGK אפילו אלו מאליאקפרס יש מקוריים ב-90-100 שקל ולהחליף פעם בחצי שנה עדיין שווה יותר.

אם רוצה לינקים לYGK הסדרות החדשות מקורי באליאקספרס אני אצרף בכיף, הזמנתי המון כאלה כולם טובים, מקוריים  ועושים את העבודה.
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : ינואר 13, 2022, 12:58:18 PM »
מחזק את צביקה- יש בעלי אקספרס חוטים מקוריים ואיכותיים במחירים מעולים!. המותגים שצביקה ציין ומותגים נוספים, במחירים טובים בהרבה ממה שאנחנו רגילים מהחנויות בארץ וגם מחנויות רשת בין לאומיות. צריך לשים לב ממי קונים, ולא סתם לחפש מציאות, אבל יש אלטרנטיבה ראויה עם מוצר טוב ושירות טוב, וגם האספקה בזמן סביר בהחלט
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : ינואר 15, 2022, 09:14:02 AM »
כתוב על האריזה שלו מיוצר ביפן
המחירים של הוריואס מטורפים 480 שקל
מחיר בכלל לא שפוי
אני עובד עם ואריואס VARIVAS High Grade X8 ומרוצה ממנו. לפני זה היה לי את ה sea bass הירוק שגם הייתי מרוצה ממנו.
החסרון היחיד שהם באים בגליל של 150 מ' ולא יותר  וואלה לא יודע
קניתי באיביי ובאלי
הנה קישור לאלי לVARIVAS High Grade X8
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : ינואר 19, 2022, 14:29:02 PM »
הVARIVAS אכזבה בעיניי. כשהוא חדש הוא חוט נהדר, דק חזק. אחרי כמה חודשים הוא מתחיל להיפרם ומתייבש למרות שהוא נשטף טוב אחרי יציאות. החוט מתפוצץ בזריקות. לא מחזיק הרבה זמן.
תחפש משהו אחר בגזרת היוקרתיים כמו ליין סיסטם ופחות יקרים  BORNRUSH/UPGRADE/ULTRA JIGMAN YGK אפילו אלו מאליאקפרס יש מקוריים ב-90-100 שקל ולהחליף פעם בחצי שנה עדיין שווה יותר.

אם רוצה לינקים לYGK הסדרות החדשות מקורי באליאקספרס אני אצרף בכיף, הזמנתי המון כאלה כולם טובים, מקוריים  ועושים את העבודה.

דווקא אצלי הם כמעט באופן קבוע על הרולרים, גם avani max power jigging  10X10 ועכשיו כבר מעל שנה עם הcasting pe,  אציין שאומנם אני משתדל לשטוף אחרי יציאה אבל לא תמיד זה קורה ועדיין לא התפוצץ לי חוט או נקרע ..בעייני חוטים מאוד מאוד עמידים וטובים.

בכל אופן קבלת המצלות מעולות לחפש באלי, בהצלחה.

שי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!