פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הפלגה נחמדה באילת |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הפלגה נחמדה באילת (נקרא 2188 פעמים) |
הדפסה |
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 9/11/2021 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג גדול - | טונה יולופין | | קרוב ל-10 |
הדו"ח:הפלגה היום באילת עם אבי יוסף, מומלץ בחום!! סירה דנדשה מפנקת, ציוד מעולה ובעיקר אדם עם המון ידע ואורך רוח! טונה אחת קטנה שנתפסה בטרולינג וברחה בשניה האחרונה ( בהערכה קרוב ל-10 ק"ג), העיקר בהפלגה הזאת היה החמש דקות שהחכה רעדה לי בידיים, אחרי שאתה מגיע מדיג חופי שבו במקרה הטוב עולה לך סרגוס מצ'וקמק, להבין עם כמה כוח ושרירים אתה מתעסק כאן זה החלק המרגש. אח"כ עצירה לבולוס בקרבת החוף, המון שורים קטנים, כמה אבוקאקות וצנינית אחת. מומלץ בחום לכל מי שיורד לאילת!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
משמח לראות עוד דוחות נכנסים מהמפרץ (מעבר לדו"חות שלי). אבי הוא חבר ומקצוען ומי שיוצא איתו מרוויח. רוב הסיכויים שמה שנעלתם היה סקיפג'ק טונה ולא ילופין... הסקיפג'ק התחילו להיתפס בזמן האחרון ובעונה הם נותנים לנו יופי של אקשן. ילופין זה דג מאוד נדיר פה, וכשהן ננעלות הן נותנות פייט שהוא חוויה שונה מכל דג אחר. יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כיף של חוויה מיוחדת בדרום הרחוק  תודה על השיתוף
|
-------------------------------
|
|
|
דגדג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
משמח לראות עוד דוחות נכנסים מהמפרץ (מעבר לדו"חות שלי). אבי הוא חבר ומקצוען ומי שיוצא איתו מרוויח. רוב הסיכויים שמה שנעלתם היה סקיפג'ק טונה ולא ילופין... הסקיפג'ק התחילו להיתפס בזמן האחרון ובעונה הם נותנים לנו יופי של אקשן. ילופין זה דג מאוד נדיר פה, וכשהן ננעלות הן נותנות פייט שהוא חוויה שונה מכל דג אחר. יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
כנראה שאתה צודק, סומך עליך בענייני המפרץ
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 10, 2021, 06:45:48 AM על ידי דגדג
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אחלה חוויה, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כיף של חוויה הייתה לך , גם אם הטונה לא הייתה על הסיפון
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
שוט קצר של אדרנלין והסקרנות מה היה מחובר בקצה החוט בהחלט משאיר טעם של עוד פעם הבאה הוא יהיה על הסיפון אם יש כמה תמונות נשמח לשטוף את העיניים  בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יופי של דו"ח תודה על השיתוף
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
10 קילו קצת גדול לסקיפג׳ק לא קובי?
|
|
|
|
|
תודה על הדו״ח, דייג מסירה יפתח לך עולם שלם של דייג, הוא ״פותח״ עוד כמה דברים (כמו הארנק...)
בהצלחה בהמשך וברוך הבא לעולם הדייג מסירה, מחכה לך כייף גדול
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
10 קילו קצת גדול לסקיפג׳ק לא קובי? הערכה בעין מהמים (הדג ברח לפני שעלה לסירה) זה לא תמיד מדד, אבל העונה פה נפתחה עם סקיפים של 6-8 קילו, די קרוב. בתאוריה הדג הזה בפאסיפיק מגיע גם ל-30 קילו, אבל לא כאן.... מצד שני, כשכבר נתפסות כאן ילופין, וזה קורה בחורף העמוק והקר, הן לא נופלות מ-20 קילו (אין בהמות תלת סיפרתיות, אבל גם 50 קילו זו אופציה)
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|