בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  עגלת שטח מתקפלת - התייעצות
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: עגלת שטח מתקפלת - התייעצות  (נקרא 4550 פעמים) הדפסה
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

עגלת שטח מתקפלת - התייעצות
« ב- : נובמבר 02, 2021, 09:24:42 AM »
היי חברים,
הגעתי לנקודה שיש יותר מידי ציוד שאני סוחב מהרכב לחוף ביציאות סרף/על חי והגיע הזמן אולי לרכוש עגלת שטח מתקפלת.
בשוק יש מגוון רחב והייתי שמח לחכמת ההמונים ודעת המנוסים - במה להתמקד (כמובן שגלגלים גדולים) ואם יש המלצות ספציפיות למקום רכישה או דגם ספציפי.
דוגמאות שעל הכוונת שלי:
https://ksp.co.il/web/item/146712

https://www.wallashops.co.il/%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA-off-road-wagon/7ADNJKNJ8930.html?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-1437868566395&utm_campaign=storeya51&gclid=CjwKCAjwoP6LBhBlEiwAvCcthHveAuFZZYltqrBbrSUz4pPbOInKIZbTBdqi8P701MC5tFKJvCdrNRoCR5IQAvD_BwE

תודה מראש 
 IP: [ מחובר ]
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: עגלת שטח מתקפלת - התייעצות
« הגיב #1 ב- : נובמבר 02, 2021, 14:55:19 PM »
אני חיפשתי המון ולא מצאתי עגלה שגם תהיה עם גלגלים גדולים שמתאימים לחול וגם תהייה מתקפלת.
לחול חשוב יותר שיהיה לך גלגל בקוטר גבוה מאשר גלגל רחב. רוב העגלות עם הגלגלים הגדולים מיועדות למשקל גבוה ולכן הן לא מתקפלות.
אתה מוזמן להיכנס לפורום הסדנא, בניתי שם עגלה מתקפלת מצינורות פי וי סי עם גלגלי אופניים 12 אינץ קלים. אותם הגלגלים בהם אני משתמש לעגלה של הקיאק.
העגלות בקישורים שלך עם ארבע גלגלים מאוד מעניינות. תיאורטית, סיכוי נמוך יותר להתחפרות מפני שיש פחות משקל על כל גלגל. מעשית, אף פעם לא ניסיתי. המחיר נראה מעולה, רק הגלגלים לבד יעלו יותר. אבל אם הגלגלים קטנים מידי (מתחת לשמונה אינץ), לא הייתי הולך על זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : נובמבר 02, 2021, 15:02:44 PM »
כאן הפוסט של בניית העגלה
בניית עגלת נשיאה מתקפלת
 https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=39513&share_tid=36195&url=http%3A%2F%2Fwww%2Eisraelsportfishing%2Eco%2Eil%2Fsmf%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D36195&share_type=t&link_source=app

הלל-ירושלים
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : נובמבר 02, 2021, 21:57:41 PM »
אתה דג בדרום או בצפון ? החול שונה בין המקומות . בדרום רק גלגלי בלון גדולים ורחבים . מינימום 2 הכי טוב זה ארבע מסגרת מאלומיניום הגלגלים הטובים ביותר זה של wheele אפשר לשלוח לארהב בלבד .   
  יש את כל הסוגים הכי טוב זה עם מיסבים פנימים , שווה להשקיע במקרה שאתה יוצא הרבה ,
~@מור@~

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : נובמבר 02, 2021, 22:28:19 PM »
תודה על התגובות חברים.
יפתח - הלינק לא עובד לי (אם כי הסיכוי שאשב להכין נמוך מפאת קוצר זמן ומכשור מתאים).
הלל - בעיקר מרכז אבל פה ושם זולג דרומה או צפונה.
צריך לקחת בחשבון שגודל העגלה הוא פאקטור משמעותי כי זה אמור להכנס לרכב. אין לי נגרר סמיילי
הלל-ירושלים
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : נובמבר 03, 2021, 13:58:27 PM »
אחרי שהייתה לי עגלה עם 2 גלגלי בלון ,אני יוצא עם חבר יקר שיש לו עגלה עם 4 זה משהו אחר לגמרי. לא שווה להתפשר על זה .
לאחר שנים שאני יוצא לדייג אינטיאס על חי בדרום אני מעדיף היום להביא תיק,חכה ,רחפן .​
לרוב אני הולך לא מעט מעדיף לקחת הכל על הגב . רוב הציוד שאנחנו מביאים אין לא באמת צורך בדייג אפשר לצמצם הכל לתיק קטן
מתןדבש351
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : נובמבר 04, 2021, 08:04:00 AM »
בעבר הייתי עובד בחנות טיולים והייתי מוכר עגלות כאלו, אני יכול להגיד לך שבתור חובב דייג רציני (כשעבדתי בחנות הייתי הולך לדוג 3-4 פעמים בשבוע) לא מצאתי אף עגלה נכונה לשימוש שלנו ואני אסביר
נתת לנו 2 קישורים לעגלות מתקפלות עם גלגלים גדולים לכאורה, העגלות האלה לא עוברות בחול ים והמלח יפרק את כל המפרקים דיי מהר.
ישנה עגלה עם 2 גלגלי בלון שנתנה מענה יותר טוב אבל עדיין לא מושלם, אני קניתי תיק מיוחד לדייג וקייס לחכות, אני אומנם לא דג עם רחפן כרגע אבל אני מגיע לים עם תיק גב, קייס לחכות וכיסא מתקפל וזה דיי נוח.
אני חושב שאפשר ונכון להכין עגלה לבד בדיוק על פי הצרכים שלך אבל חשוב לזכור שאם אתה הולך איתה על החוף ואז יש מדרגה של סלעים... תמצא את עצמך מקלל ב3 וחצי בבוקר
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : נובמבר 06, 2021, 15:38:49 PM »
תודה על התגובות חברים.
יפתח - הלינק לא עובד לי (אם כי הסיכוי שאשב להכין נמוך מפאת קוצר זמן ומכשור מתאים).
הלל - בעיקר מרכז אבל פה ושם זולג דרומה או צפונה.
צריך לקחת בחשבון שגודל העגלה הוא פאקטור משמעותי כי זה אמור להכנס לרכב. אין לי נגרר סמיילי
מצרף קישור אולי הפעם יעבוד
http://www.israelsportfishing.co.il/smf/index.php?topic=36195

קוצר זמן זו החלט בעיה שרק אתה יכול לפתור. לגבי מכשור, אין פה יותר מידי מה להסתבך. מסור פשוט עם שיניים קטנות ונייר שיוף זה כל מה שצריך. כמה צינורות פי וי סי בקטרים שונים ודבק פי וי סי. זה עדיין יצא יותר זול מאשר לקנות מוצר מוכן. לדעתי גם עדיף לאור התגובה מעלי. הרבה יותר קל לרדת מדרגה עם עגלת שני גלגלים מאשר ארבע. בנוסף, בעגלה שלי אין שום חלק שיכול לקבל חלודה. צינור אלומיניום בתוך צינור הפי וי סי על מנת לתת קשיחות לציר המרכזי ופיני נעילה לגלגלים מאלומיניום. 
אני מאוד לא ממליץ לשים גלגלים עם מייסבים, אלא אם אלו מייסבים מיועדים לשימוש ימי, וגם אז, המחיר לא מצדיק את ההשקעה לדעתי.
מייסבים פשוטים מהר מאוד ינעלו לך בשימוש בים ועדיף פשוט להלביש את הגלגל ישירות על צינור הפי וי סי ללא מייסבים. השחיקה היא מינימלית והחלפת הצינור אם צריך היא פעולה פשוטה וזולה.

~@מור@~

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : נובמבר 06, 2021, 20:56:12 PM »
הקישור נפתח עכשיו - אהבתי מה שעשית שם יפתח, אתה ממש כשרוני ויצירתי. שאפו!

תודה על כל הטיפים. אשקול לבנות כזו.
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : נובמבר 06, 2021, 22:36:10 PM »
יפתח יא אלוף!
rafi

מנהל אתר