הבחור עובד בסלואו (נניח כרגע ל-GT שתפס בהתחלה)... בכל הדגים למעט התפיסה האחרונה - דמוי שממש לא נראה לי ג'יג סלואו קלאסי. מישהו מכיר מה הג'יג/הדמוי שאיתו הוא עובד?
גם הרולר נראה לי עם ידית של הרולרים הזולים.. מישהו מזהה את הרולר בו הוא משתמש?
ובלי קשר, סרטון שכייפ לצפות בו עם נעילות ומלחמות בלייב... וחומר למחשבה מבחינת שיטת העבודה...
מכיר את הבחור, מהערוץ המצויין pelagic pursuit. הוא פרזנטור של נומאד ולכן משתמש בדמויים/ג'יגים שלהם בכל הסרטונים שלו, במקרה הזה הוא עבד עם vib שלהם (כמו ציקדה) ועם ה- gypsy jig של נומאד, והרולר הוא דאיווה לקסה, רולר מסדרת ביניים, לא משהו מפונפן או יוקרתי, אבל עובדה שהוא עושה את העבודה. כמובן שכל זה לא כולל את הג'יטי בהתחלה שנתפס בכלל על סט קאסטינג/פופינג בסטיקבייט, גם הוא, איך לא- של נומאד
עריכה אחרונה: אוקטובר 11, 2021, 21:04:31 PM על ידי Kobiarava
מכיר את הבחור, מהערוץ המצויין pelagic pursuit. הוא פרזנטור של נומאד ולכן משתמש בדמויים/ג'יגים שלהם בכל הסרטונים שלו, במקרה הזה הוא עבד עם vib שלהם (כמו ציקדה) ועם ה- gypsy jig של נומאד, והרולר הוא דאיווה לקסה, רולר מסדרת ביניים, לא משהו מפונפן או יוקרתי, אבל עובדה שהוא עושה את העבודה. כמובן שכל זה לא כולל את הג'יטי בהתחלה שנתפס בכלל על סט קאסטינג/פופינג בסטיקבייט, גם הוא, איך לא- של נומאד
תשובה מלאה 12 נקודות
דוז פוואה ללא ספק
נומאד מסתבר כוכב עולה, גם דמויי הטרולינג שלהם מעולים... ה-vib שלהם נמכר בארץ? או איפה היית ממליץ לרכוש קובי?
לגבי הלקסה, הבדיחה היא שיש לי לקסה קטנה, רולר מצוין - וזו בדיחה כי לא זיהיתי... אם כי מעולם לא אהבתי ידיות מהסוג שבסרטון, פשוט הסתקרנתי..
תשובה מלאה 12 נקודות
דוז פוואה ללא ספק
נומאד מסתבר כוכב עולה, גם דמויי הטרולינג שלהם מעולים... ה-vib שלהם נמכר בארץ? או איפה היית ממליץ לרכוש קובי?
לגבי הלקסה, הבדיחה היא שיש לי לקסה קטנה, רולר מצוין - וזו בדיחה כי לא זיהיתי... אם כי מעולם לא אהבתי ידיות מהסוג שבסרטון, פשוט הסתקרנתי..
האמת שאני לא בטוח אם ה-vib שלהם נמכרים בארץ. היבואן הוא גבע ניר, אני בטוח שאתה מכיר, ואפשר לשאול אותו. בכל מקרה, נומאד בהחלט מפציצים בציוד מעולה, החל מבובות הטרולינג שהפכו לכוכב עולה עם ביצועים מדהימים בארץ ובעולם, דרך דמויי טופווטר מצויינים במגוון משקלים, מפופינג כבד ועד אולטרא לייט, גם הג'יגים שלהם נותנים בראש, ולפני כשנה השיקו גם ליין מקלות מגוון לכל הסגנונות שנראים מאוד מעניינים. לגבי הלקסה- נראה שהרולר היה מוכר לך מאיפשהו..... לי אישית אין ניסיון איתו, אבל יש חבר שעובד איתו ומבסוט, והמחיר שלו נוח למדי, למרות שהוא לא רולר ג'יג קלאסי אלא יותר רולר ז'ירז'ור שוכב, הוא עושה את העבודה יפה