חרבונא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קורה לי המון פעמים שבהקפצות רצופות של ג'יג הוא מסתבך בחוט הדבר קורה בג'יג עם משולשת ואסיסט וגם עם משולשת לבד אלא אם כן אני מקפיץ פעם אחת נותן לשקוע כמה שניות ואז מסתבך פחות אבל לפלמידות ועוד זה שיטה פחות אפקטיבית יש למישהו רעיון??
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
אולי משהו בטכניקה לא עובד ... המון פעמים שאני מכוון לפלמידות וכו ואני רוצה הקפצות יותר מהירות אני לא מקפיץ כלפי מעלה אני עובד בזוות הצידה ככה אני שומר על הגיג למעלה אבל המשיכות הם כלפיי ולא כלפי מעלה ... זורק.... לא נותן לשקוע כמעט בכלל ...ואז מתחיל במשיכות לכיוון שלי כל זה שהמקל מוטה הצידה
1) זה שומר על הגיג מתוח ופחות מסתבך.. 2)זה לא משמעותי אם הספיק לשקוע או לא כי המשיכה לא כלפיי מעלה 3)זה עובד כמעט בכל תנאי מזג אוויר 4) זה מעולה לאזורים חוליים וסלעים 5) והכי חשוב זה תופס דגים
שיטה נוספת שעובדת מעולה אבל מעייפת ...לזרוק לסגור את הקשת ורק להריץ זה הגיג על המים בלי הקפצות בכלל את זה אני יבצע אם אני עובד מעל רתיחה עם פיצוצים התקיפה תבוא מלמטה ובעוצמה
|
-------------------------------
|
|
|
|
נסה לאחר ההקפצה לא להוריד את החכה מטה במהירות. תן לחכה לרדת בקצב של הג׳יג. חפש יום רגוע ללא גלים ותתאמן על להרגיש את הג׳יג פוגע בקרקעית ומה קצב הירידה שלו. בים אין בעיה עם קרקע רכה מידי. במתוקים, אם הקרקע ממש רכה (בוץ רך או עשבייה) קשה להרגיש את הג׳יג פוגע בקרקע. במקרה זה צריך להסתכל על החוט ולראות מתי הוא נהייה רפוי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק זה קשור בשיטת ההקפצה, זה קרה לי בזמנו גם מהסירה... לדעתי, זה קשור לרפיון בחוט שנוצר בין ההקפצות - באופן שמאפשר לג'יג "להתהפך" ואז המשולשת נתפסת בחוט... אולי קשור להקפצות "פראיות" מידי - מהר וחזק ביחס למשקל הקל יחסית של הג'יג ביחס לעוצמת ההקפצות
תנסה תוך כדי ההקפצות לדמיין ולהרגיש איך זה עובד בזיקה לתנועות שלך של ההקפצות ולטעמי, תחשוב ותרגיש איך אתה מקפיץ בלי שיהיה חופש בחוט בזמן ההקפצה הבאה... כמו שיפתח כתב - "נסה לאחר ההקפצה לא להוריד את החכה מטה במהירות. תן לחכה לרדת בקצב של הג׳יג." והרעיון הוא שההקפצה הבאה תהיה ברגע שהג'יג סיים "לרדת" אחרי ההקפצה הקודמת...
גם מה שהציע רן הוט מתאים ונכון...
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נסה הקפצות קצרות ומהירות וגלגול רציף של הדמוי כשהחכה נוטה הצידה יותר ולכיוון המים..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
עוד משהו זה שיש סוגים שונים של גיגים שיש להם תנועה זונה במים ואחיזה שונה חלק בצורת עלה וחלק יותר עגולים הם חותכים את המים בצורה שונה במשיכה וצוללים אחרת ... יכול להיות שסוג אחר של גיג יסתדר לך יותר טוב בצורת עבודה שלך ויעבוד יותר טוב
אנחנו 3 חברים שיוצאים יחד וכל אחד אוהב צורה אחרת למרות שהציוד שלי דיי דומה
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה משתמש בלידר או רק חוט בד?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כולם נתנו לך את פאזל התשובה הנכונה. מה שאתה מתאר זו תופעה מוכרת, הג'יג מוקפץ מול ריפיון מוגזם של החוט, בעצם עובר מעליו ונתפס בו. זה בהחלט קשור לטכניקה ובלאנס שמתאימים ספציפית לצורת הג'יג שאתה עובד איתו, כל ג'יג מתנהג אחרת בהקפצה ושינוי קטן בטכניקה בעבודה עם ג'יג שעשה צרות תגרום לזה להפסיק. ואם כלום לא עובד, תעיף את המשולשת בזנב ותעבוד עם אסיסט כפול
|
|
|
|
aviel27
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1. ממליץ לך לעבור ל 2 אסיסטים אם אתה לא מצליח לפתור את הבעיה. 2. תנסה 2 הקפצות מהירות וגלול כל פעם. 3. אתה יכול לעבוד רק עם משיכות ולא עם הקפצות זה גם מצויין.
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אהלן, לא רוצה לחזור על כל התשובות מעלי אבל מחזק את כולם