אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
קניתי לילד מקל חוף רוצה לשדך לו רולר להתחלה המקל אולימפיק בלו טלסקופי 4.5 מ קרבון 200-300G מבקש עזרה בקישור לרולר מומלץ מאמזון ב 200 - 250 ש"ח תודה 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 06, 2021, 06:42:23 AM על ידי אייל וייס
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
הי חג שמח , לדעתי עדיף לך שבתקציב הזה תקנה באייבי או עלי אקספרס . המקל כבד מאוד , לא נוח לעבודה . אני ממליץ לך משקלי עבודה עד 150 גר . היה גם נוח וגם קל לעבודה . ואפשר להתאים לו מכונות לא כבדות וגם זולות .
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
קניתי לילד מקל חוף רוצה לשדך לו רולר להתחלה המקל אולימפיק בלו טלסקופי 4.5 מ קרבון 200-300G מבקש עזרה בקישור לרולר מומלץ מאמזון ב 200 - 250 ש"ח תודה  מקל מצויין עם נקודת טורפה אחת הטבעת הכי תחתונה טבעת חיזוק של החלק התחתון מעל לרולר כשהיא מחלידה היא נחלשת ובאיזה שהוא שלב היא נסדקת ומכאן ועד לכשל טוטאלי של כל החכה הדרך מאוד קצרה אני ריסקתי 3 חכות כאלה עד שעליתי על הבעיה לגבי רולר אם תעלה את התקציב ב-100 שקל אתה כבר יכול לקנות בחנויות המקומיות מספיק רולרים שיתאימו לטיקה יש מגוון גדול של רולרים בטווח המחירים הזה שיכולים להתאים למקל הזה מה גם שאתה מקבל אחריות במקרה של בעיה מה שאין בקניה מחו"ל תשאיר את הקניות מאמזון למוצרים מתכלים ולא למכונות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
מקל מצויין עם נקודת טורפה אחת הטבעת הכי תחתונה טבעת חיזוק של החלק התחתון מעל לרולר כשהיא מחלידה היא נחלשת ובאיזה שהוא שלב היא נסדקת ומכאן ועד לכשל טוטאלי של כל החכה הדרך מאוד קצרה אני ריסקתי 3 חכות כאלה עד שעליתי על הבעיה לגבי רולר אם תעלה את התקציב ב-100 שקל אתה כבר יכול לקנות בחנויות המקומיות מספיק רולרים שיתאימו לטיקה יש מגוון גדול של רולרים בטווח המחירים הזה שיכולים להתאים למקל הזה מה גם שאתה מקבל אחריות במקרה של בעיה מה שאין בקניה מחו"ל תשאיר את הקניות מאמזון למוצרים מתכלים ולא למכונות
[/quote]
אין בעיה להוסיף עוד 100 ש"ח אבל מעדיף קישור לאיביי אמזון אלי אקספרס ואז יגיע משהוא יותר איכותי בתמורה למחיר
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בנוסף איזה מידה צריך להזמין לנתונים של המקל 6000 - 8000
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המידות זה משתנה תלוי בסגנון הרולר אם זה רולר חוף להטלות ארוכות(שפולה קונית) או לא. וגם כל מותג והמידות שלו. נראה לי משהו בין 6000 ל 8000 בקשר לטבעת שכתבו שהיא נקודת חולשה, אז חייב לשמור לשטוף ולנגב את הציוד. ואפשר לבצע טיפול מונע חלודה ,כשהמקל חדש למרוח את הטבעת המדוברת ואת נקודות החיבור שלה לקרבון עם לק ציפורניים שקוף או שחור במקרה הזה ,וזה די מונע ואפשר לחדש מידי פעם לפי הצורך. אפשר גם ללפף אחרי הלק עם דבק חבלה שחור גם ייחזק וגם ישמור מחלודה.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דבר איתי יש לי רולר חדש שלא יצא מהניילון עם חוט עליו פשוט טוב וחדש החוט שיש עליו יותר יקר ממנו חחח
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
דבר איתי יש לי רולר חדש שלא יצא מהניילון עם חוט עליו פשוט טוב וחדש החוט שיש עליו יותר יקר ממנו חחח
מומי תודה אני צריך להזמין 3 יחידות גם לחברים שלו
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
אף אחד לא הזמין רולר חוף מחו"ל ? אני מפחד להזמין שלא אפול על צעצוע (יש לי מזל כזה)  אני צריך 3 יחידות 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אף אחד לא הזמין רולר חוף מחו"ל ? אני מפחד להזמין שלא אפול על צעצוע (יש לי מזל כזה)  אני צריך 3 יחידות  רולר חוף ב200-250 ש"ח זה די צעצוע בכל מצב. אני את השימנו לחוף שלי קניתי בזמנו באיביי יד שניה מיפן.(הם מאוד אמינים גם בתיאור של הרולר וגם במשלוח) הגיע רולר במצב חדש עם 2 שפולות מלאות בחוט בד איכותי לרולר חוף בחצי מחיר ממה שעולה בארץ רולר חדש דומה.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
לא משנה מה תעשה , רולר ב 250 שקל זה צעצוע ומתכון טוב לנפילה
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
טוב שכנעתם אותי  אף פעם אני לא יוצא בזול  טוב נו אז תמליצו  קישור לרולר חוף סביר להתחלה לילד גודל 6000- 8000
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2021, 20:40:55 PM על ידי אייל וייס
|
|
|
|
|
אייל וייס
|