פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דעתכם על מקל |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דעתכם על מקל (נקרא 1303 פעמים) |
הדפסה |
|
aviel27
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן, אשמח לשמוע את דעתכם על המקל: major craft n-one nss-962m 2.90m 14-42
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
במקומך הייתי כותב לאיזה שימוש אתה רוצה את החכה, דגי יעד וכו'... הרי טובה ככל שתהיה יכול להיות שהיא לא תתאים לצרכים שלך.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
aviel27
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סט לחורף, בעיקר טוניות ופלמידות, רוב העבודה עם גיג 20-30 גרם, כנל פנסילים ומינוים במשקלים הללו.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
n-one היא סדרה טובה של מייג'ור קראפט, רק שים לב שיש יחסית הרבה מקרים של שבירות במייג'ור קראפט, בטח יותר מאצל יצרנים אחרים. היבואן- דוגית- נתן לזה מענה עם אחריות יבואן לשבירת מקלות, מתחייבים להחליף מקל שבור בחדש (פעם אחת על כל קנייה(, בתמורה להשתתפות עצמית בגובה 30% ממחיר הקנייה, בתנאי כמובן שהמקל נרכש דרכם.
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם אתה רוצה לעבוד עם גיגים של 20-30 גרם, לדעתי עדיף מקל של 5-35 על מקל 14-42. במקל 14-42 אתה תגלה שאתה עובד רוב הזמן עם גיגים של 30-40 גרם, כדי לגרום למקל לעבוד כמו שצריך, וזה מעייף לעבוד ככה לאורך זמן. מעבר לכך שהמקל עצמו יהיה כבד יותר מאשר מקל 5-35. מה שכן, עדיף לחפש מקל 5-35 של 2.90 ולא 2.70. בשעתו, אני לא מצאתי במבחר של מייגור קראפט כזה מקל אז הלכתי על מקל של דיוואה.
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אהלן, היה לי את הדגם 1-20 ג' מאותה סדרה בטווח העליון שלו 17-20 ג' לערך מעט הרגיש "חנוק" כשהטלתי דימויים אולי זו טכניקת הטלה לא מספיק טובה, אבל עדיין אפשרי ביותר.
לדעתי אם העבודה העיקרית שלך היא שימוש בדימויים של 20-30 ג', אין שום סיבה שלא תהנה עם המקל הנ"ל האורך שלו אולי מעט "מטריד" שכן אישית הייתי מעדיף מקל מעט קצר לדוג' 2.70. אבל אני מניח שזה עיניין של נוחות אישית, רק קח בחשבון שעבודה משוברים ומקומות מעט מוגבלים בתנועה עשויה לפגוע ביעילות ההטלה בעקבות אורך המקל...לשיקולך
בהצלחה והכי חשוב זה לנעול בסוף דג, לא משנה על איזה ציוד...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|