בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  התלבטתי מה בא לי יותר,הירדן ההררי?או הירדן הרגוע?אז שילבתי בין שניהם ויצא מושלם!
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: התלבטתי מה בא לי יותר,הירדן ההררי?או הירדן הרגוע?אז שילבתי בין שניהם ויצא מושלם!  (נקרא 1354 פעמים) הדפסה
ליאור גכמן

דייג-ליאור גכמן
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
19/8/2021ירדן - צפון לכנרת מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - ז'רז'ור

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
בוקר עד לצניקל בינוני - כפית מוזהבת 3 גרםבינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי)22

הדו"ח:
אחרי כשבועיים שלא דגתי בירדן,מחליט להקדיש יום שלם רק לאולטרה לייט ולביניות שאני כל כך אוהב.הדילמה שלי היא להיכן כדאי ללכת? להררי?או לירדן הרגוע?את שניהם אני מאוד אוהב.חושב לעצמי,למה לא לשלב בינהם?פותח את הבוקר בירדן הרגוע ממש באור ראשון.מתחיל לרחרח ולזרוק את הכפית לבית הקפה הפוטנציאלי,שפעם שעברה נתן תפוקה לא רעה בכלל של ביניות מכובדות,אך לאחר כשלושת רבעי השעה ושני דגים חביבים שנתפסים אני מרגיש שצריך לעשות שינוי קל.מאותה הנקודה שבה אני עומד,אני זורק את הכפית לצד ההפוך ממה שזרקתי עד כה,וכאן מתחילה החגיגה! הביניות תוקפות כמעט בכל זריקה ואני מתמוגג מהאקשן.לאחר כשעתיים מחליט לשנות מיקום וזוכר במעורפל מקום שרציתי לבדוק בעבר ועוד לא יצא לי,וזו ההזדמנות מצוינת לבחון את המקום ולסמן וי. לאחר מאמצים לא קלים אני מגיע לנקודה ומופתע מאוד לטובה. מקום יפיפה נגלה לי ויש הרבה מקום לדוג.מושלם! מתחיל לגשש את דרכי ומתמקם לי בפינה פוטנציאלית.לא עוברות יותר מ 10 דקות וכבר הספקתי להוציא 3 ביניות.אמנם לא גדולות,אבל היי... עצם העובדה שתפסתי דגים בנקודה חדשה מרגשת בפני עצמה.לתדהמתי באחד האזורים השקטים והרדודים בנקודה אני רואה הרבה בורים ששוחים להם בנונשלנטיות ללא כל חשש.אני מתקרב לראות מקרוב,ומה אני אגיד לכם,ממש חוויה.אני יודע שבורים בדרך כלל לא תוקפים דמויים,אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי עם דמוי של ראפאלה,והדבר היחיד שנתפס לי זה מושט נחמד.הבורים בכלל לא בקטע של לתקוף.עוזב את הנקודה,עולה על הרכב ונוסע לירדן ההררי.הפעם אני מחליט לא לעשות מסלול ארוך בהררי,אלא להתמקד בשטח די מצומצם שלא יותר משתי נקודות.הנקודה הראשונה היא נקודה די חדשה שביקרתי בה בעבר והייתי מאוד מבסוט מהתפוקה שהיא נתנה.דוגר בנקודה כשעה וחצי ומצליח להוציא בה 3 ביניות מכובדות.ממש תענוג! אחר כך אני עובר לנקודה השנייה,שאת האמת אני ממש לא הייתי סגור על מיקומה המדוייק,אבל ידעתי את הכיוון הכללי.לאחר התבחבשות קלה אני מגיע למקום די רחב יחסית,עם זרימה חזקה ופוטנציאל לא רע בכלל,ומחליט לנסות מזלי.גם הפעם אני מוציא 3 ביניות מכובדות שתוקפות ממש מתחת לשיחים ונותנות פייט מהנה.איזה כיף,ובעיקר איזה סיפוק זה לתפוס דג בנקודה חדשה לגמרי. חוזר לרכב מבסוט עד השמיים,ורעב מאוד מכל האנרגיה שהוצאתי,קופץ למסעדה באזור ויורד על באגט טרי עם שניצל וצ'יפס שסוגרים לי יופי את הפינה חח.
אז עד הדו"ח והסרטון הבאים,אדיוס אמיגוססססססס
<a href="https://www.youtube.com/embed/P4_JAMkYhVc" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/P4_JAMkYhVc</a>
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2021, 07:28:18 AM על ידי ליאור גכמן
-------------------------------
מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב בקישור המצורף:
https://www.youtube.com/channel/UCK5p3ftG6r1_S1gy-Wx733Q?view_as=subscriber
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

ליאור, הביניות לא סיפרו לך שפתחו סניף חדש של הבית קפה ממול  מוצאי לשון
אחלה סשן מהנה ומלא תוצאות בירדן הרגוע
הירדן ההררי  עדין נותן עבודה והביניות שם במלוא המרץ. בראוו
כיף של סרט וחוויה

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

דוח נהדר ליאור ויופי של סרטון....  שמש זורחת

הנקודה הראשונה אכן נתנה טירוף חושים...
גם בקרוב מתחת לשיח ובעיקר ברחוק...
ההמשך הביא לך כמה חתיכות ממש יפות - תענוג...

ואגב, הפגנת גם כישורי הלחנה ושירה לא רעים  קריצה
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

יופי של דוח וסרטון ליאור , כיף לצפות
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time