פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שלושה חודשים לאחר מכן |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שלושה חודשים לאחר מכן (נקרא 1884 פעמים) |
הדפסה |
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 6/8/2021 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:30 | גיג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | שוחרר | | גיג בינוני - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | שוחרר |
הדו"ח:דוח בקטנה נראה שהרבה זמן לא יצאתי עם הקיאק, הרוב מאילוצים אישיים שישי קובע עם שמעון וויטלי התחזית אומרת רוח קלילה שברובה דרומית , לכן יוצאים דרומה אבל שמגיעים לנקודה הרוח מתחזקת ולא קשורה לתחזית כלל , מעריך בסביבות ה5-6 קשר כל היציאה אבל כיוון שיצאנו דרומה לא דואגים , נעבוד על הדריפט עד שנהיה מול היציאה. בכל אופן , עובדים ועובדים , עד שבאחת הירידות יש סוףסוף נעילה כבר מזהה שזה לוקוס אז מעלה לאט כאשר הלידר מגיע רואה בעצם שני לוקוסים , אחד כ-50 סמ ואחד קטן אבל הגדול הוא זה שלא לוקחים אז תמונה מהירה ושחרור בשלום של שניהם בהמשך יצאו אבו נפחות גדולות הגענו מול היציאה וחזרנו נקווה שפעם הבאה זה יהיה הלוקוס הנכון
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 08, 2021, 09:38:41 AM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
2 במחיר 1 החאפש בגודל חביב, חבל שהירוקים תקעו לנו אצבע בעין איתם, אבל ניחא, ההנאה האמיתית היא התפיסה, ושחרור או ארוחה הם הבונוס... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה דבל מהנה  העיקר להרגיש דג וזה מה שחשוב 
|
|
|
|
|
אין על דאבל... הרגשה מיוחדת... תודה לדיווח וב ה צ ל ח ה 
|
|
|
|
|
אחלה יציאה זוהר סחטן על הדאבל והשחרור
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ט ו ק ט ו ק  כמה טוב שחזרת לים... כמה טוב שחזרת ליומן דו"חות הדיג... חזרת - ולא שכחת לנעול.... ולתפוס צמד על ג'יג אחד - זו תמיד אטרקציה כייפית... ולגבי ה"זה שאסור לקחת" - אני מתקשה להתאפק... מבחינתי זהו "חוק בלתי חוקי" שלדידי "מתנוסס מעליה דגל שחור" - משהו שהתקבל בנכלוליות ושרלטנות... הכרזת "מין מוגן" על דג שכולנו יודעים שהוא ממש לא בסיכון.. החלטה נכלולית פרי יוזמה של כמה שרלטנים ושרה פופוליסטית אחת.. אז אני אישית - החלטה כזו לא מתכוון לכבד... ולפי בדיקה שטחית שלי שעדיין איננה ממצה- ההכרזה ההזויה הזו עדיין איננה יכולה להאכף בגדר חקיקה מחייבת, עניין של אישור ועדת הכנסת הרלוונטית שעדיין לא ניתן... עד סוף החודש אשלים את הבדיקה ואולי נבדוק ביחד 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ט ו ק ט ו ק  כמה טוב שחזרת לים... כמה טוב שחזרת ליומן דו"חות הדיג... חזרת - ולא שכחת לנעול.... ולתפוס צמד על ג'יג אחד - זו תמיד אטרקציה כייפית... ולגבי ה"זה שאסור לקחת" - אני מתקשה להתאפק... מבחינתי זהו "חוק בלתי חוקי" שלדידי "מתנוסס מעליה דגל שחור" - משהו שהתקבל בנכלוליות ושרלטנות... הכרזת "מין מוגן" על דג שכולנו יודעים שהוא ממש לא בסיכון.. החלטה נכלולית פרי יוזמה של כמה שרלטנים ושרה פופוליסטית אחת.. אז אני אישית - החלטה כזו לא מתכוון לכבד... ולפי בדיקה שטחית שלי שעדיין איננה ממצה- ההכרזה ההזויה הזו עדיין איננה יכולה להאכף בגדר חקיקה מחייבת, עניין של אישור ועדת הכנסת הרלוונטית שעדיין לא ניתן... עד סוף החודש אשלים את הבדיקה ואולי נבדוק ביחד  רפי, אתה אולי שוכח, אבל אצלנו באילת זו מציאות כואבת שרירה וקיימת, כולל דו"חות שנרשמים ושלל שמוחרם, על דגים שאף אחד בעולם לא טוען שנמצאים תחת איום או סכנת הכחדה, שורי, דוראדו ועוד.... וזה הרבה יותר חמור ממין אחד של דקר, מדובר ברשימה ארוכה של משפחות! 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
ט ו ק ט ו ק  כמה טוב שחזרת לים... כמה טוב שחזרת ליומן דו"חות הדיג... חזרת - ולא שכחת לנעול.... ולתפוס צמד על ג'יג אחד - זו תמיד אטרקציה כייפית... ולגבי ה"זה שאסור לקחת" - אני מתקשה להתאפק... מבחינתי זהו "חוק בלתי חוקי" שלדידי "מתנוסס מעליה דגל שחור" - משהו שהתקבל בנכלוליות ושרלטנות... הכרזת "מין מוגן" על דג שכולנו יודעים שהוא ממש לא בסיכון.. החלטה נכלולית פרי יוזמה של כמה שרלטנים ושרה פופוליסטית אחת.. אז אני אישית - החלטה כזו לא מתכוון לכבד... ולפי בדיקה שטחית שלי שעדיין איננה ממצה- ההכרזה ההזויה הזו עדיין איננה יכולה להאכף בגדר חקיקה מחייבת, עניין של אישור ועדת הכנסת הרלוונטית שעדיין לא ניתן... עד סוף החודש אשלים את הבדיקה ואולי נבדוק ביחד  רפי, אתה אולי שוכח, אבל אצלנו באילת זו מציאות כואבת שרירה וקיימת, כולל דו"חות שנרשמים ושלל שמוחרם, על דגים שאף אחד בעולם לא טוען שנמצאים תחת איום או סכנת הכחדה, שורי, דוראדו ועוד.... וזה הרבה יותר חמור ממין אחד של דקר, מדובר ברשימה ארוכה של משפחות!  כמה זה מרגיז ומקומם באו כמה ירוקים וגרמו לנו להפסיק לדוג דגים שכלל אין סכנה להכחדתם בגלל שכואב להם שהורגים אותם זה כמו שעכשיו אנחנו נגרום להם להפסיק לאכול חסה כי ההשקיה והגידול צורכים המון מים שאין לנו בדיוק ככה נשמע טמטום מצוץ מהאצבע!!! הבעיה שבינתיים זה מצליח להם כי יש שרים עוד יותר מטומטמים מהם שמאשרים את זה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 10, 2021, 14:44:23 PM על ידי (אלון)
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אין כמו לחזור לים אחרי תקופה ולהוציא , מגיע לך זוהר, שיעלו עוד הרבה לוקוסים בחכתך  תודה על הדוח
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
צרות כפולות ומכופלות  שאפו על השחרורים ועל האכפתיות  בלי נדר יחזור לך בהמשך בהצלחה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ואו... 2 לוקוסים בבת אחת זה משהו שאני אישית לא ראיתי וגם לא שמעתי אף פעם כאן בארץ. כל הכבוד על השחרורים. למרות שרוצים גם את הדגים לצלחת, אבל לפחות זה עזר בלהרגיע את הגירודים בידיים - תמיד צריך להסתכל על הצד החיובי 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
2 לוקוסים במכה אחת? אתה בטוח שאתה לא הוזה? כי לפי הרט"ג, החלה"ט, החרטט, והבבלט, ושאר מחבקי העצים והירוקים, ולפי השרה לשעבר של הכלום והשום דבר הלוקוס בסכנת הכחדה  איך יכול להיות שיש כאלה התנפלויות מזן בסכנת הכחדה?  טוב נו אז כנראה אתה מאסטר בפוטו שופ  טוב בקיצור הבנת אותי יאלוף 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה לוקוסים  אחלה דווח דייג  מה זה הגדול שלא לוקחים ? למה לא לוקחים ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|