פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שיאים נועדו להישבר! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שיאים נועדו להישבר! (נקרא 7395 פעמים) |
הדפסה |
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואוו וואוו ועוד כמה פעמים וואווווווווו.
קובי איזה דוח, אליפות עולם.
דג כזה על סירה מצריך מקצוענות וקור רוח ופרטנר מקצוען שידע לתמוך. כבוד גדול על דג מהחלומות! איזה כיף!!! יאללה עכשיו 40 ק''ג.. אגב אין סרטון של הwater release??
שוב, פשוט כל הכבוד, בהחלט מגיע לך.
שי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
וואוו וואוו ועוד כמה פעמים וואווווווווו.
קובי איזה דוח, אליפות עולם.
דג כזה על סירה מצריך מקצוענות וקור רוח ופרטנר מקצוען שידע לתמוך. כבוד גדול על דג מהחלומות! איזה כיף!!! יאללה עכשיו 40 ק''ג.. אגב אין סרטון של הwater release??
שוב, פשוט כל הכבוד, בהחלט מגיע לך.
שי
תודה רבה שי. הפייט בהחלט היה קשוח והצריך הרבה סבלנות ועבודת צוות, במיוחד כשעבדתי עם סט קל יחסית (אם הייתי עם סט 4pe סביר להניח שהייתי יכול ללחוץ אותו ולשלוט בו הרבה יותר). לגבי השחרור, יש סרטון, רק שאין איך להעביר אותו פה בפורום... אין לי ערוץ יוטיוב (ולא כוונה לפתוח אחד), כן שיתפתי בפייסבוק והעברתי לכמה חברים..... עריכה- מוסיף קישור לפוסט שלי בפייסבוק בקבוצה jigging and popping around the globe https://m.facebook.com/groups/800207000044644/permalink/4241360172595959/
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2021, 13:07:41 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
תודה על הפירגון המדהים, תומר! שכחתי לציין את הציוד שעבדתי איתו (ציוד קל באופן מפחיד  ) מקל: jigging master saber games 60-150 רולר: daiwa 2016 certate hd 3500sh חוט: shimano tanatoru pe2 42lb לידר: jigging master 50lb על זה נאמר: פפפפפ לקחת את הציוד אל הקצה... בוני ומתכנני הציוד הזה יכולים להיות גאים והייתי טורח ומעדכן אותם בתפיסה הזו, לפחות את פוני... דאוייווה ללא ספק המכונה המתאימה למשימות האלה... דראגים מטורפים בהשוואה לשימאנו. מבחינת נוחות בעבודת ההקפצה, נראה לי ששימנו לוקחת את התואר... וכשמגיע הדג במשקל הזה, הייתי תמיד מעדיף להחזיק דאייווה . בקיצור קובי ולסיכום: תענוג!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הייתי מעדכן בכיף, אבל אין לי מושג איך....
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
איזה דוח יפה ומהנה ישר כח על המלחמה המחושבת ומוצלחת ועוד יותר על השיחרור עם הנשמה..
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
תודה על הפירגון המדהים, תומר! שכחתי לציין את הציוד שעבדתי איתו (ציוד קל באופן מפחיד  ) מקל: jigging master saber games 60-150 רולר: daiwa 2016 certate hd 3500sh חוט: shimano tanatoru pe2 42lb לידר: jigging master 50lb על זה נאמר: פפפפפ לקחת את הציוד אל הקצה... בוני ומתכנני הציוד הזה יכולים להיות גאים והייתי טורח ומעדכן אותם בתפיסה הזו, לפחות את פוני... דאוייווה ללא ספק המכונה המתאימה למשימות האלה... דראגים מטורפים בהשוואה לשימאנו. מבחינת נוחות בעבודת ההקפצה, נראה לי ששימנו לוקחת את התואר... וכשמגיע הדג במשקל הזה, הייתי תמיד מעדיף להחזיק דאייווה . בקיצור קובי ולסיכום: תענוג! ברור לך שאני מבסוט על הסט הזה עד הגג, לא? אני עובד איתו קבוע כי הוא נוח ומאוזן, ואני יכול להקפיץ איתו 150 גרם במשך חצי יום בלי להתעייף, אבל בשבועות האחרונים הוא הוכיח את עצמו בביצועים מדהימים מול דגים בגדלים וכח שהוא לא תוכנן אליהם... עדיין לא סיימתי לעשות בקרת נזקים, אני צריך להוריד את החוט ולאסוף לאט כדי לוודא שאין בו שום פגמים (אחרי האנטיאס מלפני חודש החלפתי חוט כי מצאתי גיד מפוצץ באמצע הדרך, סביב 60 מטר בחוץ). את הקלאצ' פתחתי לביקורת, ומצאתי שהדיסקיות נשחקו לא מעט ואיבדו עובי, הגריז הפך להיות עיסה מעורבת בדי הרבה סיבים מהדיסקיות, והדיסקית הכי תחתונה נעשתה קצת חומה מהחום האדיר שהגיעה אליו השפולה בשיא הריצות. ניקיתי טוב, גירזתי מחדש בגריז ייעודי (הסגול של קאל האוסטרלי), והזמנתי סט דיסקיות חדשות להחלפה בהקדם. יש חברים שמפמפמים לי בזמן האחרון שאני צריך לעבוד עם סט כבד יותר, אבל למרות התפיסות היפות בזמן האחרון, הרוב המוחלט של הדגים בשוטף הם מתחת ל-10 קילו, וברור שסט כבד יותר מקבל פחות תקיפות, מעייף יותר, וגם פחות מהנה בפייט מול דגים של 4-5 קילו, אז כרגע אני ממשיך עם הסט המנצח...
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2021, 15:35:04 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 וואי וואי קובי, איזה כיף של חוויה ושבירת שיא כיף של דו"ח והרגשתי שאני שם איתך. כל הכבוד על הדאגה לשחרור של הדג  מעניין אם גם השיא הזה ישבר בקרוב 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אליפות 
|
|
|
|
|
קובי ידידי, ברור לי מהכירותי איתך ששיחררת את הדג נטו מטעמים אלמנטריים וכמעשה ספורטיבי לחלוטין, ולא כי חלילה איכות הבשר היוותה כאן איזשהו פקטור 
|
|
|
|
|
פשוט טירוף .. וואו! שאפו על השחרור!
|
|
|
|
|
 |
|
|
תודה על הפירגון המדהים, תומר! שכחתי לציין את הציוד שעבדתי איתו (ציוד קל באופן מפחיד  ) מקל: jigging master saber games 60-150 רולר: daiwa 2016 certate hd 3500sh חוט: shimano tanatoru pe2 42lb לידר: jigging master 50lb על זה נאמר: פפפפפ לקחת את הציוד אל הקצה... בוני ומתכנני הציוד הזה יכולים להיות גאים והייתי טורח ומעדכן אותם בתפיסה הזו, לפחות את פוני... דאוייווה ללא ספק המכונה המתאימה למשימות האלה... דראגים מטורפים בהשוואה לשימאנו. מבחינת נוחות בעבודת ההקפצה, נראה לי ששימנו לוקחת את התואר... וכשמגיע הדג במשקל הזה, הייתי תמיד מעדיף להחזיק דאייווה . בקיצור קובי ולסיכום: תענוג! ברור לך שאני מבסוט על הסט הזה עד הגג, לא? אני עובד איתו קבוע כי הוא נוח ומאוזן, ואני יכול להקפיץ איתו 150 גרם במשך חצי יום בלי להתעייף, אבל בשבועות האחרונים הוא הוכיח את עצמו בביצועים מדהימים מול דגים בגדלים וכח שהוא לא תוכנן אליהם... עדיין לא סיימתי לעשות בקרת נזקים, אני צריך להוריד את החוט ולאסוף לאט כדי לוודא שאין בו שום פגמים (אחרי האנטיאס מלפני חודש החלפתי חוט כי מצאתי גיד מפוצץ באמצע הדרך, סביב 60 מטר בחוץ). את הקלאצ' פתחתי לביקורת, ומצאתי שהדיסקיות נשחקו לא מעט ואיבדו עובי, הגריז הפך להיות עיסה מעורבת בדי הרבה סיבים מהדיסקיות, והדיסקית הכי תחתונה נעשתה קצת חומה מהחום האדיר שהגיעה אליו השפולה בשיא הריצות. ניקיתי טוב, גירזתי מחדש בגריז ייעודי (הסגול של קאל האוסטרלי), והזמנתי סט דיסקיות חדשות להחלפה בהקדם. יש חברים שמפמפמים לי בזמן האחרון שאני צריך לעבוד עם סט כבד יותר, אבל למרות התפיסות היפות בזמן האחרון, הרוב המוחלט של הדגים בשוטף הם מתחת ל-10 קילו, וברור שסט כבד יותר מקבל פחות תקיפות, מעייף יותר, וגם פחות מהנה בפייט מול דגים של 4-5 קילו, אז כרגע אני ממשיך עם הסט המנצח... הרולר עבד קשה... אבל אם להרוס רולר אז רק ככה... בכל מקרה, לי תמיד יש סט מדיום כבד, תמיד מתחיל איתו וכאשר מתעייף עובר לקל יותר. באחד מהדוחות האחרונים שלי דיברנו על קצב של דייג. זה חשוב בעיקר בדייג בסביבת להקות דגים, אנחנו רוצים כמה שפחות רעש במים ובזמן המלחמה יש המון בלאגן, סטים כבדים פותרים את הבעיה הזו. מצד שני- היד כואבת...
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה דוח ואיזה אלןף על השחרור 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
וואו, מה אפשר לומר , דו"ח של הלם מוחלט, הגשמת פה חלום שכל דייג ספורטיבי בארץ ובעולם נושא בקרבו, ג'יטי גדול מימדים , שיחרור ספורטיבי, חיית את החלום קובי, שרק ימשיך כך 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
וואו, מה אפשר לומר , דו"ח של הלם מוחלט, הגשמת פה חלום שכל דייג ספורטיבי בארץ ובעולם נושא בקרבו, ג'יטי גדול מימדים , שיחרור ספורטיבי, חיית את החלום קובי, שרק ימשיך כך  חלומות נועדו להתגשם, ארז. התמזל מזלי ופגשתי את הדג המרשים הזה פה במגרש הביתי (ואני מכיר גם לפחות שתי תפיסות של גדולים יותר), אבל יש לי כוונה לצאת לטיול דיג מתישהו שיתאפשר, כדי לטרגט בין היתר גם ג'יטים בג'יג ובפופינג, שני תחומים שאני מאוד מחובר אליהם. תודה על הפירגונים! איזה דוח ואיזה אלןף על השחרור  תודה זוהר! 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|