Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 10/3/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
ערב | דמוי דג קטן - X-rap | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 1.800 | ערב | דמוי דג קטן - x-rap | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 8 | לא ידוע |
הדו"ח:טוב זה בערך סיכום שבוע.. אבל עקב נפילה של הכרטיס זכרון של הפלא אז אני מחכה שחבר יעביר לי תתמונות של כל הכמות של המליטות שהוצאנו ה שיחלרים המטורפים :O ידוע כבר שבמקום שלנו כל שנה מגיעים מליטות בהמונייהם ואנחנו מחכים להם.. עקב דו"ח של מישהו שהוציא מליטה במקום... מבינים שהם הגיעו אני וחבר מגיעים וכן הם הגיעו בהמוניהם.. כל זריקה מליטה ולפעמים 2 על דמוי :O ... קרחנות.. כמובן שחיכיתי שיגמרו כדאי שנעלה תדו"ח יש תמונה של כמה מהם.. מחכה עדיין לתמונות השניות ואני יוסיף אותם.. בדו"ח לגבי הברקודה באה בהפתעה שניסינו על המליטות מלחמה מדהימה היא נתנה.. תמונות. ברקודה המקל שלידה 3 מטר כל חלק מטר וחצי עשו השוואה  מליטות 
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
תותחים אין מילים! אז המליטות הגיעו מוחעחע!!! בהצלחה בהמשך.
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
שלום רב לך חבר וברוך הבא לאתר ה-ISF שמעתה הוא גם אתר הבית שלך !  ברכות על הדוח המפואר הראשון באתר , לתפארת. יופי של תפיסות חבר ושמח שאתה קורא כאן דוחות , לומד מה ואיפה כדאי ומפרסם בעקבות כך את התפיסות המיוחדות שלך.  פנק אותנו בפרטים עליך : מה שמך , גיל , אזור מגורים ועוד כפי שתרגיש לנכון. כל הכבוד. 
|
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
אוקי טל השם שלי הוא צחי אני מאשקלון אני נמצא כרגע במסגרת צבאית :O חייל משרת בבסיס ליד באר שבע.. מרבה לדוג בחופשים מהבסיס. אני בן 20 וזהו העיקר  ... שמח לשתף ומקווה שיהיה עוד מה לשתף
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צחי - ברוך הבא  שמח ששיתפת אותנו בחוויה אכן יופי של תפיסות  והברקודה במיוחד !!! כיף לראות אותך איתנו
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוך הבא צחי דוח ראשון ולא אחרון..כן ירבו כאלה  איזה צבעי דמויים שהלכו הכי טוב באיזה מרחק תקפו? סחתין איש  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
קוף סוף סוף הגעת  כמו שאתה רואה אין על הפורום הזה ועל החברים השיתוף פה אדיר!!! כמו שאני מכיר אותך אתה כבר מרגיש בבית ובצדק מה שנשאר זה לתת בדוחות יצאתי לים 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח - אבל אני לא רואה את התמונות
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ברוך הבא צחי  יופי של דוח ראשון  כן ירבו כאלה  ואני מתצרף לשאלה של ידידי היקר מאמון (הנצרתי מס 1) מה צבעי דמויים שעבדו הכי טוב ? ואם אפשר אשמח מאוד אם תעלה לכאן תמונה שלהם  נ.ב גם אני לא רואה את התמונות
|
|
|
|
Tzahi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
33
|
|
הצבעים שעבדו הם בעיקר צבעים בהירים עבד כתום אם פסים שחורים. ירוק אם פסים צהובים בעיקר..
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
ברוך הבא צחי לפורום מספר אחד בארץ אתה במקום הנכון יחד איתנו. תפיסות יפות דוח קצר ולעניין. המשך דייג פורה ומהנה.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
סחתיין על דוח ראשון ובטוח שלא האחרון  כמות מרשימה של מליטות והצינור (ברקודה ) מרשימה ביותר  כשאתה כותב "ערב" בשעת התפיסה אתה מדבר על אחרי שמחשיך או דמדומים אחרי שקיעה? איך אתה מתפעל את הדמויים? גילגול רציף ואיטי או עם טוויצ'ים מדי כמה גילגולים? הדמויים מרעישים? המליטות הולכות לטיגון או פיתיונות? מחכים לדו"ח הבא 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ואדים
|
שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
תמונה נוספת מהיום הכי חזק
|
|
|
|
muky522
|