פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ת"צ ליצירתיים שבינינו |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ת"צ ליצירתיים שבינינו (נקרא 1508 פעמים) |
הדפסה |
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
היי שלום לכולם אשמח לעזרתכם בבקשה אהבת הדיג בוערת אבל צורת התניידות חסרה. בגדול ישנן 2 שאלות אני גר בירושלים, ללא כלי רכב. הדרך היחידה שלי ללכת לדוג זה לקחת את התיק של החכות עם עוד תיק לציוד ולהתנייד באוטובוס/רכבת. השאלה איפה לדעתכם יהיה הכי אפיקטיבי ללכת מפה (אשדוד/תל אביב) הם היותר נוחים מבחינת זמינות ובלי יותר מידי החלפות. השאלה השניה שיותר מעסיקה אותי היא איך אני לוקח את הדגים איתי באוטובוס? אם זה בשקית בתיק אז כל האוטובוס יקלל אותי, יש רעיונות? תודה.
|
-------------------------------
מי שאוכל דג ביום דג (ד=4+ג=3=7) ניצל מדג (ר"ת דיני גיהנום).
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מה לא עושים בשביל האהבה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעיה רצינית אבל בשביל לקחת דגים בתקווה שיהיו זה תיק ציידנית מתקפל עם קרח.
|
|
|
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
בעיה רצינית אבל בשביל לקחת דגים בתקווה שיהיו זה תיק ציידנית מתקפל עם קרח.
הוא אוטם את הריח?
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אם אתה עוטף ב2-3 שקיות לא אמורה להיות בעיה. בטח אם בנוסף לזה זה מונח בצידנית עם קרח.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לדג טרי בקרח אין ריח, בטח לא ריח בעייתי. בוא נגיד שאנשים עולים עם הרבה יותר גרוע לאוטובוסים... לעניין הגעה בתחבורה ציבורית לחוף- הבעיה האמיתית היא להגיע בשעות הנכונות, הרי אם אתה מתכוון להגיע לזריחה בחוף, בשעות האלה אין אוטובוסים....
|
|
|
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
הבעיה האמיתית היא להגיע בשעות הנכונות, הרי אם אתה מתכוון להגיע לזריחה בחוף, בשעות האלה אין אוטובוסים....
האמת התוכנית היא לצאת מהבית בירושלים בערך ב11 (לפי החישוב להגיע בערך ב1 לחוף בתל אביב), להשאר שם עד נאמר 9 פלוס מינוס. אגב איפה עדיף בת"א? סגנון הדיג משולב בין פתיונות (שניצל/פיתה) לז'רז'ור, המקל מדיום 7-21
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אגב איפה עדיף בת"א? סגנון הדיג משולב בין פתיונות (שניצל/פיתה) לז'רז'ור, המקל מדיום 7-21
עדיף שתתמקד בסגנון אחד בלבד
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מה שאלדד רשם לך. כשאתה מגיע, תתמקד בסגנון אחד בלבד. בתל אביב יש לך את רידינג וכל המזרחים (שניתן לעלות עליהם) לגבי אשדוד, בגלל שאתה עם אוטובוסים, אין ממש תחבורה ציבורית בשעות הערב + לאזור החופים
|
|
|
|
Yaronb87
|
בס"ד חבר פורום 
מנותקגיל:
38
|
|
תודה לכולם עזרתם לי מאוד
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לגבי שמירת הדגים ירון, יש היום צידניות קלות שמשקלן כנוצה, כמה קרחומים קפואים (וקלים) בצידנית או אפילו 3-4 בקבוקי פלסטיק קטנים (של מים, מיץ, קולה) עם מים שהוקפאו.. גם ישמור לך על האוכל והשתייה קרים כשאתה בים... דאג לשדית נילון חזקה וגם 2-3 - שלא ייקרעו ולא ייזלו מיצי הדג... תקפיד לשים מה שתפסת בניילונים ומעליהם את ה"קרח"
מבחינת מיקומים, לא מכיר את האזור...
נ.ב.
מניח שהציעו לך להתמקד בסגנון אחד, כי בז'רז'ור צריך בעקרון לזוז ולסרוק - ומקל הסרף יכביד עליך ויטרטר אותך אליו... אלו שני סגנונות שקצת קשה לשלב...
אם כי מבחינה עקרונית אין מניעה לחלק את הדיג וזה אם יש אתך מישהו שדג פתיונות - ואז אתה משאיר איתו את סט הפתיונות (אפילו יכול להשליך פתיון ולהציב המקל בסטנד) ומטייל בז'רז'ור - וכשנמאס לך אתה חוזר ומתיישב לדיג פתיונות כשהציוד של הז'רז'ור לידך..
בהצלחה...
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אהלן, נשמע שהדודא נותנת בראש  .....כמו שצריך  על תחב"צ כבר דיברתם אולי שווה לחפש איזה פרטנר מירושלים שהוא נייד עם רכב גם תחסוך את הטרטור בהתניידות בתחב"צ עם ציוד דייג וגם תשיג חברה לדייג
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|