תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
30/6/2021 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג במתוקים מקיאק וסירה |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מהזריחה וע | גיג קטן - ג'יגים ציקדות ניקלים | אמנון מצוי (עדדי) | 35 | 3.4 בערך |
הדו"ח:
געגועים עזים לקיאק שלי והזמנה להשתתפות בתחרות דייג של פורום הדייג הספורטיבי בישראל. מביאים אותי להחלטה. ללכת על זה ולהשתתף בתחרות במקצה הקיאקים. קם ב3:00 לפנות בוקר מכין תרמוס קפה ויוצא לדרך. מגיע לחוף גופרה מקום התחרות ופוגש לראשונה עוד חברים שמכורים לדייג... כיף כשלעצמו. הכנת ציוד תדריך ואני על המים עם הקיאק. נושם את האויר של תרום זריחה שותה קפה חם והמים שסביבי פשוט מושלם. אך... בדיוק לזה התגעגתי... נהנה מכל רגע מתחיל עם טרולינג כחצי שעה מבין שזה לא הזמן. ומתחיל לעבוד עם ציקדות ניקלים וג'יגים. מהר מאד מבין שהג'יגים נותנים היום את העבודה ומתמקד בזה. שולף מושטים יפים בזה אחר זה. ונראה שהולך להיות כיף וכך קורה. יצאו בעיקר הרבה מושטים. בינית ארוכת ראש אחת בודדה. שקילה אחרונה וכמובן שחרור של כל הדגים . בשלב הכרזת הזוכים כבר ניגמרת לי הסוללה במצלמה. ולכן עובר לסיכום היום המיוחד הזה מהבית . לסיום אומר היה יום מושלם . וכמובן ברכות לזוכים.
ותודה רבה לכל המארגנים כיף שיש אנשים כמוכם מאמין שנתראה שוב ❤
עם אהבתם תנו לייק שתפו והרשמו לערוץ לעוד סרטיי דייג.
צפיה מהנה.
נפתלי דייג במים מתוקים. naftali freshwater fishing
https://youtu.be/0PnQshHlgPk