פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דברי שבח להנהלת פורום הדייג י,ע,ד,. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דברי שבח להנהלת פורום הדייג י,ע,ד,. (נקרא 1326 פעמים) |
הדפסה |
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
חברים כידוע לכם העתירות של הרת"ג.לא התקבלו ונדחו ע"י ביהמ"ש .הנחישות והעמידה האיתנה מול הכוחות שפעולו למנוע מאיתנו הדייגים זכויות בסיסיות של הגנה על זכויות הפרט לשמירת החופים והדייג הספורטווי .הפסידו ובית משפט קיבל את אתירתנו .כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה. שמואל ברקן
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אכן, החלטה חשובה ביותר של בית המשפט היום. תודה שמואל על הפירגון, אכן המהלך בהובלת צוות י.ע.ד (מיסודו של הפורום, פה נולדה העמותה החשובה הזו), היה כרוך בעבודה רבה, בסיוע הציבור כמובן שהתגייס ותרם סכום כסף לא מבוטל בקמפיין הגיוס שערכנו. משמעות החלטת השופט היא אחת- סמכות קבלת ההחלטות לגבי ניהול משאב הדגה הוא בידי הרגולטור האחראי באופן בלעדי- אגף הדיג במשרד החקלאות. אין מקום לעמותה המכונה "החברה להגנת הטבע", להתערב במתווה שהיא כלל לא צד בו, וההקלות שהחליט פקיד הדיג לתת לדיג בכלל ולדיג הספורטיבי בפרט- תקפות ועומדות וניתנו מתוך סמכות מלאה! הודעה מסכמת מסודרת עוד תעלה פה בהמשך...
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 29, 2021, 17:58:55 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סוף סוף יש שופט שמבין עניין והעמיד אותם במקום 
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חברים כידוע לכם העתירות של הרת"ג.לא התקבלו ונדחו ע"י ביהמ"ש .הנחישות והעמידה האיתנה מול הכוחות שפעולו למנוע מאיתנו הדייגים זכויות בסיסיות של הגנה על זכויות הפרט לשמירת החופים והדייג הספורטווי .הפסידו ובית משפט קיבל את אתירתנו .כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה. שמואל ברקן
תיקון קטן החברה להגנת הטבע ולא רשות הטבע והגנים או בקיצור החלה"ט ולא רט"ג
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חן חן שמואל על הפרגון... אכן, החלטה חשובה ביותר של בית המשפט היום. תודה שמואל על הפירגון, אכן המהלך בהובלת צוות י.ע.ד (מיסודו של הפורום, פה נולדה העמותה החשובה הזו), היה כרוך בעבודה רבה, בסיוע הציבור כמובן שהתגייס ותרם סכום כסף לא מבוטל בקמפיין הגיוס שערכנו. משמעות החלטת השופט היא אחת- סמכות קבלת ההחלטות לגבי ניהול משאב הדגה הוא בידי הרגולטור האחראי באופן בלעדי- אגף הדיג במשרד החקלאות. אין מקום לעמותה המכונה "החברה להגנת הטבע", להתערב במתווה שהיא כלל לא צד בו, וההקלות שהחליט פקיד הדיג לתת לדיג בכלל ולדיג הספורטיבי בפרט- תקפות ועומדות וניתנו מתוך סמכות מלאה! הודעה מסכמת מסודרת עוד תעלה פה בהמשך...
וקובי כרגיל אמר כל שאפשר לומר  תיקון קטן החברה להגנת הטבע ולא רשות הטבע והגנים או בקיצור החלה"ט ולא רט"ג
ואלון כהרגלו מקפיד ומדייק  אך העיקר הכוונה - ושמואל לא ממש פספס כי שני הגופים הללו עובדים בתיאום מלא לסגירת הים והדיג... קישור לעדכון המפורט עלה כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=36409.0
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מצטרף לדבריו של שמואל. מחמם את הלב לראות את העמותה עומדת לצדם של הדייגים ולאט לאט משפיעה. שאפו ענק לכם. אין שום מילה שיכולה להביע את ההערכה שיש לי לצוות י.ע.ד חזקו ואמצו בע"ה
|
|
עריכה אחרונה: מאי 27, 2021, 00:43:08 AM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 כול הכבוד 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|