פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   רישיון משיט. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רישיון משיט. (נקרא 5654 פעמים) |
הדפסה |
|
Edi1988
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם. רוצה להגשים חלום  אני מעוניין להוציא רישיון משיט אך לא יודע בידיוק מה איפה כמה ולמה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום או בנאדם שיוכל לעזור לי בתהליך 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בתי ספר לשייט פזורים ברחבי הארץ, בעיקר בסביבות המרינות. תוכל ללמוד בהם את כל רישיונות השייט, החל באופנוע ים וכלה בסקיפר בין לאומי. אין באמת הרבה מה להוסיף על זה, אתה נרשם, מוציא טופס בקשה (טופס כחול), לומד תאוריה ונבחן על תאוריה, כנ"ל בשייט מעשי, ויש לך רישיון משיט 12 המוסמך להשיט סירה בעוצמה א' http://asp.mot.gov.il/he/shipping/opercraft/sco/grade-12
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2021, 07:49:26 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
את התיאוריה אתה יכול ללמוד גם מהבית דרך המחשב יש בית ספר אינטרנטי שאתה נרשם אליו ומקבל קישור לחומר הלמידה בית הספר דואג לכל השאר אחרי שעברת את העיוני בית הספר דואג לך למבחן מעשי באיזור מגוריך ככה אני עשיתי והוצאתי רשיון עוצמה א תיאוריה ראשונה וטסט ראשון את שם בית הספר אסור לפרסם כי זה פרסומת אבל בחיפוש זריז באינטרנט אתה תמצא שיהיה בהצלחה 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
את התיאוריה אתה יכול ללמוד גם מהבית דרך המחשב יש בית ספר אינטרנטי שאתה נרשם אליו ומקבל קישור לחומר הלמידה בית הספר דואג לכל השאר אחרי שעברת את העיוני בית הספר דואג לך למבחן מעשי באיזור מגוריך ככה אני עשיתי והוצאתי רשיון עוצמה א תיאוריה ראשונה וטסט ראשון את שם בית הספר אסור לפרסם כי זה פרסומת אבל בחיפוש זריז באינטרנט אתה תמצא שיהיה בהצלחה  אלון, בתקופה שהוצאת רישיון היה בתי ספר אינטרנטיים? הייתי בטוח שאתה עתיק בים 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
את התיאוריה אתה יכול ללמוד גם מהבית דרך המחשב יש בית ספר אינטרנטי שאתה נרשם אליו ומקבל קישור לחומר הלמידה בית הספר דואג לכל השאר אחרי שעברת את העיוני בית הספר דואג לך למבחן מעשי באיזור מגוריך ככה אני עשיתי והוצאתי רשיון עוצמה א תיאוריה ראשונה וטסט ראשון את שם בית הספר אסור לפרסם כי זה פרסומת אבל בחיפוש זריז באינטרנט אתה תמצא שיהיה בהצלחה  אלון, בתקופה שהוצאת רישיון היה בתי ספר אינטרנטיים? הייתי בטוח שאתה עתיק בים  רק עכשיו סיימתי עם המלווה יום  הרשיון שלי בסך הכל בן 5 ולפני חודש חידשתי אותו
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
גם אני באמצע תהליך עוצמה א ואופנוע ים בהרצליה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הי אדי, הכי פשוט שתגיד מהיכן אתה בארץ, ככה אולי מישהו יכול להמליץ לך על מישהו מהאזור שלך. בכל מקום בארץ יש מי שמלמדים מעשי ותיאורתי
|
|
|
|
Edi1988
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם  היום מתחיל ללמוד באשדוד 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה לכולם  היום מתחיל ללמוד באשדוד  בהצלחה אדי 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד שיהיה בהצלחה בלמידה, ובהוצאת הרשיון 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Edi1988
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה חברה
|
|
|
|
mor619dx
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רציתי לפתוח אשכול חדש בדיוק באותו הנושא, מי שהוציא רישיון יכול לתת הערכה של מה העלות של להוציא רישיון? (תאוריה, מעשי, אגרות וכו).
בחור שאני מכיר אמר לי שהוא שמע שהמחירים נעים סביב ה30,000 ש"ח להוציא רישיון, האם מישהו יכול לאשר?
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רציתי לפתוח אשכול חדש בדיוק באותו הנושא, מי שהוציא רישיון יכול לתת הערכה של מה העלות של להוציא רישיון? (תאוריה, מעשי, אגרות וכו).
בחור שאני מכיר אמר לי שהוא שמע שהמחירים נעים סביב ה30,000 ש"ח להוציא רישיון, האם מישהו יכול לאשר?
תנתק איתו קשר  אם אתה מתייחס לרשיון משיט (12), שמאפשר לך להשיט סירה עד 7 מטר ו 150 כ"ס, אז זה משהו סביב ה 2,000-2,500. כאשר רוב הסכום הוא עבור הקורס. אם אתה מוותר על הקורס, אז זה יכול להיות גם פחות. אם אתה מתייחס לרישיון סקיפר, זה סיפור אחר. אבל למיטב ידיעתי גם זה לא מגיע ל 30,000. גיל
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2021, 14:11:04 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אם אתה מתייחס לרישיון סקיפר, זה סיפור אחר. אבל למיטב ידיעתי גם זה לא מגיע ל 30,000.
רישיון סקיפר (משיט 30) עולה כ 10-12 אלף ש"ח כולל הכל (מטופס כחול דרך אגרות לתיאוריות ועד רישיון ביד).
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|