|
חג שמח חברים לחבר יש את הרולר הנל. בזמן האחרון הוא מרגיש שהוא לא עובד חלק ועושה רעש. הוא מעוניין לפתוח את גוף הרולר ולנקות אבל יש צורך במפתח מיוחד בשביל לפתוח את הגוף, מצרף בתמונה… אמור להיות מפתח מיוחד. באיביי מצאנו כמה אבל אין משלוחים כרגע. אין את המפתח באמזון ולא בעלי אקספרס… אשמח לעזרה 
|
-------------------------------
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
חוץ מהמפתח הזה אין דרך לפתוח את הרולר. המפתח קשה להשגה כי.. דאיווה זה כמו מוצרים של אפל לא נועדו להיפתח על ידי גורמים אחרים לא רשמיים. אם הרולר נקנה בארץ אז היבואן בכר מטפל בכול הבעיה הזאת. מצאתי את המפתח הזה באיביי עם משלוח לארץ. https://www.ebay.com/itm/324475944838
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2021, 19:23:52 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
|
חוץ מהמפתח הזה אין דרך לפתוח את הרולר. המפתח קשה להשגה כי.. דאיווה זה כמו מוצרים של אפל לא נועדו להיפתח על ידי גורמים אחרים לא רשמיים. אם הרולר נקנה בארץ אז היבואן בכר מטפל בכול הבעיה הזאת. מצאתי את המפתח הזה באיביי עם משלוח לארץ. https://www.ebay.com/itm/324475944838תודה על הקישור. את המוצר הזה כבר מצאתי באיביי, יש עוד 2 ספקים שמוכרים אותו. הבעיה שהם לא שולחים כרגע לארץ בגלל הקורונה...
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
חוץ מהמפתח הזה אין דרך לפתוח את הרולר. המפתח קשה להשגה כי.. דאיווה זה כמו מוצרים של אפל לא נועדו להיפתח על ידי גורמים אחרים לא רשמיים. אם הרולר נקנה בארץ אז היבואן בכר מטפל בכול הבעיה הזאת. מצאתי את המפתח הזה באיביי עם משלוח לארץ. https://www.ebay.com/itm/324475944838תודה על הקישור. את המוצר הזה כבר מצאתי באיביי, יש עוד 2 ספקים שמוכרים אותו. הבעיה שהם לא שולחים כרגע לארץ בגלל הקורונה... אין לך יותר מידי מה לעשות חוץ מלפנות לדאיווה ישראל
|
|
|
|
|
השאלה אם הוא יתעסק עם רולר שלא נקנה בארץ...
|
|
|
|
|
השאלה אם הוא יתעסק עם רולר שלא נקנה בארץ...
בספק אם כן אבל אין לך יותר מידי מה לעשות עוד שיסכימו לשלוח לארץ את הכלי.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כלים לפתיחת הגוף של רולרים מונוקוק של דאיווה נמצאים בשוק. מעבר להצעות באיביי, יש מוכרים שמציעים אותם בקבוצות פייסבוק שעוסקות ברולרים, ואם אני לא טועה, היה גם למכירה באתר plat. הבחור הזה מציע למכירה את הכלי המדובר: https://www.facebook.com/widya.sincanנסה ליצור איתו קשר ולנסות להזמין. לא לשכוח לעדכן איך התקדמת....
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דרך אגב, אני בניתי כלי דומה לפירוק ה-sideplate של הסרטייט 2016 שלי, אבל המבנה שם שונה
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2021, 22:54:58 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
נשמע כמו סיפור שך רבע שעה.  אתה מוזמן לקפה. תביא את המכונה. או תמדוד/צלם ושלח לי מידות, ואשלח כלי בדואר. (אם יש לי צינור מתכת...יהיה ממתכת...אם לא יהיה מפלסטיק)
|
|
|
|
|
כלים לפתיחת הגוף של רולרים מונוקוק של דאיווה נמצאים בשוק. מעבר להצעות באיביי, יש מוכרים שמציעים אותם בקבוצות פייסבוק שעוסקות ברולרים, ואם אני לא טועה, היה גם למכירה באתר plat. הבחור הזה מציע למכירה את הכלי המדובר: https://www.facebook.com/widya.sincanנסה ליצור איתו קשר ולנסות להזמין. לא לשכוח לעדכן איך התקדמת.... תודה קובי! חבר שלי יצר איתו קשר. באמת יש לו, אבל המשלוח עולה 97 דולר  נשמע כמו סיפור שך רבע שעה.  אתה מוזמן לקפה. תביא את המכונה. או תמדוד/צלם ושלח לי מידות, ואשלח כלי בדואר. (אם יש לי צינור מתכת...יהיה ממתכת...אם לא יהיה מפלסטיק) תודה רבה מישה מעריך מאוד!
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
בכל מה שנוגע לתחזוקת רולרים ישראל במקום נמוך מאוד שימאנו היבואן מכה דאוייה אם לא נרכש פה לא יעזור לך ( למרות שאני לא מבין למה אי אפשר בתשלום לתת שירות מגורם רשמי ) אני מאחל לכולנו שיפתח מקום סביר שנותן פיתרון לתיקון ותחזוקה של רולרים בישראל
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סליחה שאני מתערב , אבל מי קבע שהבעיה אם יש בכלל היא בתוך הרולר? איזה רעש יש מתי שומעים אותו ומאיפה?
|
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
סליחה שאני מתערב , אבל מי קבע שהבעיה אם יש בכלל היא בתוך הרולר? איזה רעש יש מתי שומעים אותו ומאיפה?
תומך ברעיון תבדוק את המיסבים החיצוניים קודם בעיקר של החוט ....
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני מסכים עם התגובות האחרונות. כן, בארץ השרות לרולרים מזעזע, היבואנים שהם הדילר המקומי מטעם היבואן מתנערים מבעלי רולרים שרכשו את הציוד שלא דרכם, כולל סירוב לתת שירות בתשלום או למכור חלפים. עם זה גם נכון לאבחן היטב את הבעיה טרם פתיחת הרולר. הסיכוי שהרעש מגיע דווקא מבפנים ומצריך פתיחה לא גבוה. חשוב לזכור שמה שפותחים צריך גם לסגור, ורולר mag sealed דורש היכרות מעמיקה עם המערכת וכן אפשרות להוסיף את השמן המגנטי הייעודי לפי הצורך, אז לא מומלץ לפתוח אם לא ממש חייבים....
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|