פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   x-layer זוהר בחושך יעבוד ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: x-layer זוהר בחושך יעבוד ? (נקרא 2328 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 30/3/2021 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
04:00-6:0 | דמוי סיליקון - חיקוי אקס לייר שהכנתי בעצמי | לברק-חלק | 3 | מעריך כ3 |
הדו"ח:בפינת הסדנא יש תמונות של חיקויי אקסלייר זוהרים בחושך שהכנתי בעצמי, לצערי לא הזדמן לי לצאת לאחרונה לים בין אם מצב הים ובין אם אילוצי החיים, היום כן יצא לי לבדוק אותם ואם לשפוט על פי התוצאות, הם עובדים לא רע, האישה יושבת לי על העורק ומקטרת שמשעמם לה אז הדוח יהיה יבש ותמציתי : קיצרתי את האקסלייר כדי שיהיה יותר אטרקטיבי, הדבקתי עיניים לג'יגהאד. לברק ראשון כ400 גרם נתםס ממש כשהגעתי , ללברק השני הייתי צריך לחכות יותר משעה הוא גם החתיכה הגדולה ואני מעריך אותה בכ1.5 , הלברק האחרון ( סניפירים וזנב כחולים מן הרגיל) נתפס על דואו ריוקי לא על הסיליקונים כשכבר היה אור יום . כולם שוחררו ( למורת רוחה של הגברת , משתדל לצלם סרטון תמיד בו הדג איכשהו מצליח לברוח ממני ומהצלחת שלה ). )עריכה מאוחרת : בהתחלה עוד טרחתי להאיר על הסיליקון באולטרא סגול אבל בהמשך פשוט ויתרתי, לא תהליך מהנה כשאתה בא לדוג)
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 30, 2021, 09:39:43 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד מאוד לברקים מטעים בגודל אבל לא שוקלים הרבה. לדעתי אף אחד מהם לא עובר את 1 ק"ג. אבל הכל טוב. וסתם טיפ לחיים אישה שיושבת על העורק גורמת לחסימה ואירוע מוחי בסוף 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כל הכבוד, ארז, כנראה שהדמויים מתוצרת עצמית עובדים גם עובדים! אבל יותר מהדמויים, מי שבהחלט יודע לעבוד זה הדייג, בכל זאת 3 לברקים ביציאה אחת מעידים על שליטה גבוהה מאוד! שאפו על השחרורים, למרות שגם לבת הזוג מותר להינות לפעמים, לברק טרי בצלחת יעשה אותה מאושרת יותר, ובינינו, כשהאישה מרוצה- גם אנחנו נהיה מרוצים  יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
דובדוב האישה הזו אחראית לדג הראשון שלי בזירזור, רק אחרי ברכה שלה הוצאתי אותו אחרי יותר מעשרים נסיונות אז החלטתי להצמד אליה  , לגבי המשקלים, קילו היה לשניים מהם בטוח, לא הלברקים הראשונים שלי אבל באמת לא מהותי לי אחרת הייתי הולך עם משקל , הפחד העיקרי שלי הוא שמרגע שאעבור לחיות איתה אצטרך להביא את הדגים הבייתה  . אני כן יכול להבין למה אישה יכולה להביא לארוע מוחי, קשה איתה קשה יותר בלעדיה .
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2021, 07:14:16 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג לתפוס על דמוי שאתה ייצרת, אבל כמט שכתב דובדוב הסוד הוא ביד שמניעה את הדמוי  וגם פינקת אותנו בדו"ח, אז שרגא יהיה רגוע  ובנוגע לאישה, איש חכם אמר לי פעם את המשפט... Happy wife, happy life גיל
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2021, 09:31:38 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני אתחיל מהסוף לפי דעתך הטרף הרגיל של הדג זוהר? למה כולם חושבים שאם גורמים לדמוי לזהור הדג יבוא לדמוי? דגים רואים מצויין בלילה אחרת הם כל הזמן היו נתקלים בסלעים  ומתים מרעב כי הטרף שלהם לא זוהר יאלה צאו מהקבעון הזה שדגים יראו יותר טוב את הדמוי ועכשיו תגיד לי מה לעזעזל אתה משחרר לברק של קילו וחצי תאמין לי שאם אשתך הייתה נראית ככה  לא היית משחרר אפילו את ה400 גרם ופעם הבאה שתשחרר דג של קילו וחצי אני אחכה לך בחניה ככה 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2021, 21:18:46 PM על ידי (אלון)
|
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
גיל אתה צודק  בקשר להכל, אלון אחרי ההודעה של דובדוב אני מתחיל לחשוב שאולי היה שם קילו מאתיים ולא קילו וחצי אם זה משפר את קבלת ההחלטות  , בקשר לדמויים הזוהרים אולי זה יותר בטחון של הדיג בדמוי , מה שאתה אומר הגיוני , הטרף של הדג אינו זוהר בשגרה ועם זאת ניכר שהדמוי בולט יותר במים והעובדה שהדג תקף ....אני חושב שזה מצריך מחקר מצולם ורציני בתנאי סביבה מבוקרים ,אולי בריכת דגים לבדוק אפקטיביות של דמוי זוהר אל מול רגיל, מה שבטוח זה שמתישהו נמאס לך לשלוף את הפנס ולהאיר על הדמוי גם אם זה מחזיק 5-7 דקות , אני יודע שאני שיחררתי מזה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, איזה כיף ויופי של יציאה מוצלחת עם שלישיית לברקים מכובדת  תפיסה של דג על דמוי שהכנת, נותנת הרבה סיפוק  כל הכבוד על השחרור שלהם, זו כבר גדולה של הדייג 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
גיל אתה צודק  בקשר להכל, אלון אחרי ההודעה של דובדוב אני מתחיל לחשוב שאולי היה שם קילו מאתיים ולא קילו וחצי אם זה משפר את קבלת ההחלטות  , בקשר לדמויים הזוהרים אולי זה יותר בטחון של הדיג בדמוי , מה שאתה אומר הגיוני , הטרף של הדג אינו זוהר בשגרה ועם זאת ניכר שהדמוי בולט יותר במים והעובדה שהדג תקף ....אני חושב שזה מצריך מחקר מצולם ורציני בתנאי סביבה מבוקרים ,אולי בריכת דגים לבדוק אפקטיביות של דמוי זוהר אל מול רגיל, מה שבטוח זה שמתישהו נמאס לך לשלוף את הפנס ולהאיר על הדמוי גם אם זה מחזיק 5-7 דקות , אני יודע שאני שיחררתי מזה לגבי מחקר עשיתי מיני מחקר אבל על סבידות ישבנו אני ועמוס המכונה דוראדו 1 לדייג סבידות ביחד לפני מספר שנים דגנו אחד ליד השני כשהוא מאיר את הדמויים ואני לא תחלס דגנו אותו הדבר ואולי היה לי יתרון קל עליו אבל זה כבר תלוי בהמצאות הסבידות בשטח לא היה לו שום יתרון משמעותי עלי אבל אלה היו סבידות ואני לא מאמין שיהיה הבדל עם דגים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מה להגיד ארז, חלפו הרבה מים בים והרבה דגים בחכותיך - מאז למדת לז'רז'ר בכנרת...  ללא ספק גולת הכותרת היא תפיסת לברקים בלילה על דמוי "ליילי" שהכנת בעצמך... סיפוק עצום וכייפ גדול.... תמציתי או לא - יופי של דו"ח... ואפילו קיבלנו בונוס של דיון אודות אשה שיושבת על העורק 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|