טוב מי שמכיר אותי כבר יודע שאני תמיד יוצא בצוות של 3-4 חברים ברמות מקצועיות שונות
כולם מזרזרים לפעמים אחד דג פיתיונות וכו
לפני הסגר הנוכחי היה סגר בדיחה בלי מחסומים וכו ושהבנו שהולך להיות סגר רציני יותר החלטנו לעשות יציאה יפה
אזור הדרום נקודה מרוחקת מאוד גישה רק עם רכב 4X4
אנחנו מגיעים ורואים קבוצה של דייגי רחפנים 5-6 חברים
מראש לא היו נראים לנו יותר מדי כי שתו ועישנו בנגים וכו ....ואני מעדיף להתרחק מכל הדבר הזה כי באנו להנות סך הכל
התמקנו על סלע במרחק מכובד מהם על מנת לא להסתכך עם החוטים שלהם ואיתם
פה התחיל המזל הרע מתחילים לדוג אני ננעל חבר ננעל שולפים שני לוקוסים חבר שלישי זורק בום נשבר המקל ( החלק התחתון בנקודות חיבור ( מקל בן חצי שנה )
עקב מחסור במקום לא היה מקבל ספייר לאף אחד אבל כן היה לי תולעי סיליקון בנוזל ....סידרנו לו לדוג עם חצי מקל תחתון תופס סרגוסים וכו
לעיניינו החברה של הרחפנים ראו שאני תופסים ( ומשחררים כמובן )
ובאו והתמקמו ממש ממש מאחורנו והתחילו לזרוק מעל הראש שלנו
אמרתי להם שזה לא לעיניין ושאין מקום ( הם דגים עם 6 מקלות ) אומר לי בחיוך גדול יש מספיק מקום
אחרי דקה זרק על חבר שלי והסתבך בקיצור המשיכו לדחוק אותנו לפינה בלי מקום לדוג
עד שפשוט מחוסר ברירה התקפלנו ועברנו ועוד בחוצפתו עומר לי מה אתם עוברים בגללנו ...בלי בושה אמרתי לו שכן
לא עיניין אותו
לפתע איך שאנחנו הולכים יש לו משהו בחכה של הרחפן מלחמה וכו ואני יודע ששום דג לא נלחם ככה ...
יוצא צב גדול ניסיתי להסתכל ואני ממש לא בטוח שהוא שיחרר אותו כמו שצריך הם מאוד נלחצו שאנחנו מסתכלים
בקיצור הבריחו אותנו בצורה מאוד מאיימת באמת שבשביל להציל צב הייתי מזמין להם פיקוח אבל זאת תקופת סגר ופחדתי שגם אנחנו נקבל דוחות ...
התבאסתי התאכזבתי וממש לא נהנתי מהיציאה האחרונה המשכנו לדוג רחוק היה לי נעילה על בלאק מינו ששברה את הקרס וחזרתי רק עם הראש וחצי קרס ( אם יש לכם רעיון מה זה יכול היה להיות....)
ותפסנו בורי גדול מהצד שנצמד לדמוי
היה לי חשוב לספר כי אני חושב שלא רק אני סובל מדייגים כאלו ומה אתם הייתים מציעים לי לעשות אחרת ?