פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   אתר PLAT |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אתר PLAT (נקרא 3901 פעמים) |
הדפסה |
|
gingi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
אתר PLAT
« ב- : ינואר 17, 2021, 21:10:27 PM » |
|
90הי לכולם
אז אחרי בדיקות והמלצות , קריאת חומר ומאמרים החלטתי ללכת על החכה DAIWA LATO R 10-50 חיפשתי במרשתת ומצאתי את החכה האתר PLAT במחיר של 900 ש"ח ורשום משלוח חינם ( באיביי 1100 כולל משלוח) האם משהו הזמין חכות באתר שלהם ויש לו ניסיון ויכול לעזור מה שיטת המשלוח שלהם יש מיסים, או מה צריך לעשות כדי למזער נזקים האם המחיר הוגן או , שאפשר למצא את החכה באתר אחר במחיר זול יותר אשמח לעצות ועזרה כמה שאפשר - אין לי ניסיון הזמנות באינטרנט בכל הנוגע לחכות תודה מראש לעוזרים
|
|
|
|
|
PLAT זאת חנות מעולה ובטוחה (ניתן לשלם דרך פייפאל)
נ.ב ספיצפי את המקל הזה אני יודע שחנות שלושה דייגים בנתניה מוכרת את המקלות ההלו ב1200-1400 שקל תלוי באורך אולי שווה לרכוש בארץ
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
פלאט אחד האתרים הכי טובים בעולם הדיג. מומלץ בחוף, אם כי צריך לוודא שאין להם בעייה לשלוח בימי קורונה
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קניתי מהם מספר מקלות, בלי שום בעיה. לרוב מקלות שלא מצאתי בישראל או שהיו במבצע מיוחד. במקלות בטווח המחירים הנמוך/בינוני, ההפרש לא מצדיק קנייה בחו"ל, במקלות של 800-1000 ש"ח או במבצעים מיוחדים, המחיר כבר נהיה אטרקטיבי. תלוי גם בשיטת התמחור של היבואן בארץ. קח בחשבון שהם שולחם את המקלות דרך EMS, מה שאומר שתצטרך להוסיף מע"מ ועמלת שחרור ושאר ירקות, למקל של 1000 ש"ח שילמתי משהו סביב 220 שקלים אם אני זוכר נכון.
בהצלחה, גיל
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 17, 2021, 21:39:56 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
כפי שנאמר , החברה אמינה במיוחד, בזמנו גם מימנו לי שילוח מהיר חינם בגלל טעות בכמות ואף פינקו, אני כן חושב שאתה צריך לשקול מה שעידן אמר לך בשילוב הדברים של גיל, אם בשילוב כלל המיסים תצטרך להוסיף עוד כמאתיים שקלים ( אולי יותר) אולי עדיף לך לקנות בארץ, ההפרש הופך מינורי וכך אתה מקבל אבא ואמא למקל - לא פעם זה עוזר , יש חנויות שנותנות אחריות וזה לא פעוט ערך, מה שהייתי ממליץ לך הוא לחייג לחנות או 2 שמחזיקות את המקל, לשאול על טיב האחריות ועל המחיר, ייתכן כי בתוספת של מאה שקלים אתה משיג אחריות למקל, בעיני זה שווה כל שקל( אחריות לאו דווקא תיתן לך מקל אחר או זיכוי מלא אבל בדרך כלל תוכל למצוא שירות תיקונים )
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 18, 2021, 00:38:17 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
|
הי את המקל הספציפי הזה קניתי בחנות היבואן בחולון ב1100 שח. ממליץ לקנות בארץ במקרה הזה,הפרש המחיר לא שווה את ההתעסקות והסיכון שבמשלוח ומיסים. אגב אחלה מקל,אני ממש נהנה ממנו
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לדעתי אצל דור אטיאס באילת המחיר ייצא נמוך יותר או שווה למחיר ברשת כולל מיסים ושילוח
|
|
|
|
shimi19
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חנות אמינה לאחרונה רכשתי דברים קטנים נשלח ע"י Fedex הגיע בדיוק שבועיים אחרי. ההזמנה הייתה פחות מ75 דולר כך שלא שילמתי מס. תשים לב שהמקל שאתה מזמין מסומן באות R שהוא המקל החדש, בחנות היבואן מוכרים את הדגם הישן יותר מסומן באות Q. (ע"פ האתר) יש לי את Lateo R 93M נהנה ממנו מומלץ.
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
לטאו מקל מדהים !! לדעתי תלך על ה7-35 ולא 10-50 שכבד מדי לחופים שלנו לטעמי בכל אופן. תהנה מעבודה עם דמויים קטנים וגם גיגים כבדים
על המקל אתה תשלם מסים , הם לא מוכנים להצהיר פחות מ75 דולר
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
קישור לאתר פאלט??
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 18, 2021, 18:51:59 PM על ידי Vegh
|
|
|
|
|
gingi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי ערב טוב לכולם רק עכשיו התפנתי לראות את ההודעות קודם כל תודה רבה ענקית לכולם על התשובות המהירות והסופר עוזרות יש לי מספר שאלות רועי רשמת שעדיף מקל 7-35 לזרוק גיגים קטנים וגדולים - ממה שבדקתי וכן חוות דעת לגבי המקל מצאתי שכמה וכמה חוזרים על העובדה שמשקלי הזריקה המוצהרים הם לא מדוייקים וקלים יותר ממה שמצוין (ואני מחפש מקל שיתמודד גם עם גיגים של 30-40 גרם - האם יש לך את המקל ועד איזה משקל אתה זורק איתו והמקל יודע להתמודד
קובי לגבי החנות באילת " דור אטיאס" יש לך אולי את הטלפון של החנות אברר איתו, אם אכן הדבר לגבי המחיר יהיה לי מי שיביא לי את המקל מאילת
שוב תודה רבה על כל העזרה בברכה רמי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דור אטיאס fishing narko 0503010031 תמסור דש ממני 
|
|
|
|
gingi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אז כך קודם כל תודה ענקית לכולם על העזרה - למדתי המון לבסוף הציוד הוזמן בלב שלם - הרולר והחכה בדרך גם ערמת גיגים מאלי אקספרס ועוד כל מיני מקווה שיגיעו לפני תם הסגר , לכשיגיעו ישרררררר ליייםםםםם אולי ישארו לי כמה פלמידות יש לי עוד חשבון לא סגור עם פלמידה שיישרה לי שתי משולשות VMC
בברכה רמי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2