בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  עזרה בהמלצה על תחליפי דמויים שאי אפשר להשיג ....
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: עזרה בהמלצה על תחליפי דמויים שאי אפשר להשיג ....  (נקרא 4115 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

דואר ישראל הוא כל הרע שיכול להתנקז מגוף ממשלתי רקוב, מיושן ובלתי מפוקח... גורם לתואר הגנאי "עולם שלישי" להפוך למושא לשאיפה, הלוואי והיה פה דואר של מדינת עולם שלישי!
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

יש לי חבילות מאייבי שלא הגיעו 4 חודשים וכנראה לא יגיעו לעולם ( לא עליתי על זה במזמן וכבר אין סיכוי להחזר )
והמוכר לא עונה לי

בוודאי שיש לך מה לעשות לגבי זה. PayPal נותנת לך אחריות ל- 6 חודשים. אז תפנה אליהם ותבקש זיכוי.
האמת לא חשבתי על זה פתחתי עכשיו .... קצת ריחמתי על המוכר כי אני יודע שהוא שלך את המוצר וזה מוכר אמין מאוד
ואני יודע שזה נתקע בגלל הקורונה
והאמת גם חבל לי שהוא יחסום אותי לרכישה עתידית כי זה המוכר הכי מומלץ באייבי אבל באמת שאני לא רואה ברירה אחרת מלפתוח דספיוט
מדובר ב Shimreels
והוא לא מגיב לי להודעות אחרי שאמרתי לו שלא הגיע המוצר וחבל הזמנתי ממנו לא מעט

בס"ד

מדובר בסיכון שהמוכרים לוקחים ומתמחרים את המוצר בהתאם. ואני לא חושב שהוא יחסום אותך... שימרילס, היא חנות מספיק גדולה וטובה שלא תקרוס.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

וואו איזה יום רע
אחד גיליתי שהמוכר היה 1000% בסדר ומי שדפק הכל זה דואר ישראל
1 ) הם לא הודיעו לי שהחבילה בישראל
2) שלחו את זה ליחידת דואר שאני אף פעם לא מגיע אליה ( ככה שגם בטעות לא יכולתי לקבל את החבילה לי תעודת זהות
3) הם לא השאירו לי שום פתק בתיבה ( כנראה הקלידו מספר לא נכון או משהו
4 הכי גרוע הם היום בדיוק שלחו את החבילה חזרה  דופק את הראש דופק את הראש דופק את הראש

ואני ממש ממש צריך את הדמויים ששם

פשוט בזיון הדואר הזה. הוא בונה על כך שאנשים לא יתבעו אותו כי מדובר בחבילות בעלות קטנה, ויש ביטוח של המוכר.
ונראה לי שבתקופה הזו של חגי הקניות, הם פשוט זורקים הכל למחסנים ושוכחים מזה עד שנרגע הלחץ.
קרה לי מקרה כמו שלך, שגיליתי בזכות מספר מעקב חדש ששלח לי המוכר, שהחבילה נמצאת בנקודת החלוקה כבר חודשיים, ובמזל הצלתי אותה בדקה התשעים משליחה חזרה.
ובשלושת החודשים האחרונים, רוב החבילות שהזמנתי פשוט לא מגיעות (או שמגיעות בשקית מלאה במים).
שימריילס באמת מוכר רציני, ותמיד שהזמנתי ממנו הדברים הגיעו תוך שבועיים גג, זה פשוט הדואר שדופק הכל.
תנסה לכתוב לו אם הוא יכול לעצור את ההחזרה, או לשלוח שוב.

xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

נכון לעכשיו הוא ענה לי בפייפל כי אני יכול לבקש מהם להתערב ....
אני ביצעתי חסימה לחבילה כך שאם היא לא נשלחה כבר פיזית לא יוכלו לשלוח אותה והיא תחזור למרכז חלוקה
אבל עדכנתי אותו עוד כמה ימים נראה מה קורה ונחליט אם החבילה תישלח אליו חזרה והוא יתחייב לשלוח לי את החבילה אני יהיה מוכן להסתכן ולא לבקש ביטול כי אני מאמין בו לאור ההיסטוריה שלי של קניות איתו ובטוח שלא כדאי לו לאבד לקוח בשביל 40 דולר ...
הכל עכשיו בידי דואר ישראל .... לא ידיים טובות במיוחד ...

היה לי בעבר מקרה שהם איבדו לי חבילה מאמריקה של 4 רולרים של שימאנו סוסטיין ( כולם מידה 4000 )
וכבר בדאר היו מוכנים להפעיל את הביטוח עכשיו לך תסביר להם שזכיתי במכירה פומבית וה רולרים עלו לי 200 דולר
שזה מחיר של אחד מהם חח
בסוף התקשרו לזכות אותי ואני הייתי בסניף דואר ופתאום אני קולט את החבילה במדף שם ....
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

וואו איזה יום רע
2) שלחו את זה ליחידת דואר שאני אף פעם לא מגיע אליה ( ככה שגם בטעות לא יכולתי לקבל את החבילה לי תעודת זהות
4 הכי גרוע הם היום בדיוק שלחו את החבילה חזרה  דופק את הראש דופק את הראש דופק את הראש

פשוט בזיון הדואר הזה. הוא בונה על כך שאנשים לא יתבעו אותו כי מדובר בחבילות בעלות קטנה, ויש ביטוח של המוכר.
ונראה לי שבתקופה הזו של חגי הקניות, הם פשוט זורקים הכל למחסנים ושוכחים מזה עד שנרגע הלחץ.
קרה לי מקרה כמו שלך, שגיליתי בזכות מספר מעקב חדש ששלח לי המוכר, שהחבילה נמצאת בנקודת החלוקה כבר חודשיים, ובמזל הצלתי אותה בדקה התשעים משליחה חזרה.
ובשלושת החודשים האחרונים, רוב החבילות שהזמנתי פשוט לא מגיעות (או שמגיעות בשקית מלאה במים).
שימריילס באמת מוכר רציני, ותמיד שהזמנתי ממנו הדברים הגיעו תוך שבועיים גג, זה פשוט הדואר שדופק הכל.

בקצב הזה אף סוחר נורמאלי בחו"ל לא ישלח לישראל!!!

תודה רבה לדואר ישראל 

מארט  אתה בסדר
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

וואו איזה יום רע

תודה רבה לדואר ישראל 

מארט  אתה בסדר
אולי זה בכוונה בדיוק למטרה הזאת?!--- נקודה למחשבה מהסס
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

וואו איזה יום רע

תאמינו לי המוכר מסכן הוא באמת מנסה הכל לעזור ואני לא רוצה לבטל את החיוב כי הוא היה בסדר
סיכמנו שלאחר שהחבילה תישלח אליו חזרה מדואר ישראל הוא ישלח אותה שוב חזרה אליי
ואני לא יבטל את החיוב בפייפל
מצד אחד זה הסיכום הכי הוגן מצד שני עד שהחבילה תגיע אליו כבר כנראה לא יהיה לי הגנה של פייפל אם הוא לא ישלח אליי את החבילה ...
אבל אין לי ברירה לבטוח בו כי אם אני ידפוק אותו בפייפל הוא לאט לאט לא ירצה לשלוח לישראל ואני יבין למה
אז אני מסתכן חחחח

תודה רבה לדואר ישראל 

מארט  אתה בסדר
אולי זה בכוונה בדיוק למטרה הזאת?!--- נקודה למחשבה מהסס
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!