yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 27/12/2020 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:00 | דמוי דג קטן - דו מניק 75 זיוף | לברק-חלק | 1 | 3 |
הדו"ח:הי לכולם כמו בכל הדוחות שלי חלון נסגר חלון נפתח מגיע לעבודה במדבר ובעשר מקבל ברקס לך הביתה תם הטקס להיום וזה לא קרה המון זמן מהר מהר מהר לכיוון הבית אוסף חכות ומתייצב לפי צו הלב מתחיל עבודה ובא עטעוט ממשיך ובא לברקון טוב בקופסא יש את הזיוף החדש של הדו מניק 75 והוא מגרה לעבוד איתו לא יודע למה נראה ממתק זריקה ראשונה והוא נעלם אז נותן לו כמה טוויצים שיעלה ואחריו עולה משהו ואך שהדמוי נעצר הדג מתחיל לסגת אז נותן שניים הופה הופה והוא בענין בולע עם כל הגוף מתחיל פייט כמו תמיד פייט ת ע נ ו ג ות הדג לא זז ואני מחזיק אותו במקום נותן לו להתיש את עצמו מקרב אותו לחוף בקושי מחכה שהים יסוג והוא בחוץ לברקית ענקית אגב המשקל מוערך לא שקלתי אבל היא הייתה הכי כבדה שהרמתי ברוך השם
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2020, 08:16:47 AM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
הוו הוו איזה תעונג של לברק, על כאלה לברקים חולמים  מזכיר לי את הלברק שחבר שלי תפס שהיינו ביחד על ריף בחושך גם איזה לברק של 4 קילו בערך בקיץ. מברוק והמשך הצלחות. אני עדיין לא פתחתי את העונה של הלברקים אבל זה גם יגיע בקרוב בנתיים התמקדתי יותר בנסיונות לגרד טוניות אבל הם עושים ממני צחוק אז כנראה נחזור ללברק בקרוב.
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה תענוג של ברקס יוסי יופי של תפיסה
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, בהחלט לברק של השמחות  איזו חתיכה יפה ומכובדת .  כיף של חוויה ומחכה שיגיעו קצת יותר צפונה
|
|
|
|
|
יופי של תפיסה וכל הכבוד. יש חתיכות גדולות כבר של לברק בחופים במרכז ורואים אותם מתפוצצים על הביזרי ובדמויים הם לא נוגעים. עוד קצת העונה האמיתית תתחיל והתפיסות יגיעו.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אחלה תפיסה כל הכבוד
|
|
|
|
|
מהתפיסות הנדירות אח יקר ומגיע לך יותר מכל,פתחת את העונה בסערה,מאמין שיבואו לך עוד כאלה. המשך הצלחות.
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה חברים יקרים 
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
זה מה קוראים חתיכה חתיכה  אש עליך יוסי 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אסולין יא שועל!
תפסת חתיכת בהמה, לברקית סופר מכובדת שלא פוגשים כל יום. החיקוי של המאניק עובד מדהים, כן צריך לדעתי להחליף קרסים כי חא נראה שהן איכותיות אבל הוא עף מעולה ועובד מצויין.
כל הכבוד על הזיהוי של הדג והבנה מה צריך לעשות כדי שיתקוף..אלוף כבר אמרתי?
שי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה בטטה, יוסי! לברק נדיר ממש, זה לא עניין של מה בכך למצוא אחד כזה, ובהחלט לא עניין של מה בכך להצליח לשלוף אותו החוצה! כיף לראות אותך שוב מככב פה ביומן הדוחות עם תפיסה סופר מרשימה... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף ו... התגעגענו 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה חברים התגעגעתי גם 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 28, 2020, 21:02:46 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יוווו כמה זמן לא ביקרתי, ואם כבר פה, לראות אותך יוסי- כבר חיוך על הפנים בוא נוסיף את החולדה ללא רגליים שדפקת... בכלל חתיכת אבטיח כסוף לא יודע כמה שנים, (אם בכלל) תוכל לשבור את השיא הזה אבל איך אמרתי לך היום, העיקר החוויה והמנה שתוגש לך בקרוב.. ברוך ה' אמרת, יפה אמרת! 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
יוווו כמה זמן לא ביקרתי, ואם כבר פה, לראות אותך יוסי- כבר חיוך על הפנים בוא נוסיף את החולדה ללא רגליים שדפקת... בכלל חתיכת אבטיח כסוף לא יודע כמה שנים, (אם בכלל) תוכל לשבור את השיא הזה אבל איך אמרתי לך היום, העיקר החוויה והמנה שתוגש לך בקרוב.. ברוך ה' אמרת, יפה אמרת!  אם אתה פה יצא מזה הרבה יותר תודה אח יקר
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
הדג נשקל אחרי ניקוי 2 .2קילו ככה שהוא בטח לא היה 4 הזיות של דייגים מרוגשים בליווי צורה של בטטה חחחח כנראה שלוש וקצת תיקנתי למעלה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|